pheco írta:Melyik a legjobb ingyenes online kérdőíves oldal? 100 kitöltő kellene, lekérdezésnél elég akár egy excel tábla, nem kell spss meg semmi komoly.
google űrlap.
Egyszerű mint a faék.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 14., csütörtök 12:19
pheco írta:Melyik a legjobb ingyenes online kérdőíves oldal? 100 kitöltő kellene, lekérdezésnél elég akár egy excel tábla, nem kell spss meg semmi komoly.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 14., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 14., csütörtök 11:24
Ezek alapján jogos lett volna a piros. De a lényegen nem változtat. Nem is érdekel, jött a karma.Ki kell állítani azt a játékost, aki a labda szándékos kezezésével gólt VAGY
nyilvánvaló gólhelyzetet akadályoz meg. Ez a büntetés nem abból a cselekedetből
fakad, hogy a játékos szándékosan kezezi a labdát, hanem abból az
elfogadhatatlan és sportszerűtlen beavatkozásból, amely egy gól elérését
akadályozza meg.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 14., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2016. április 14., csütörtök 11:19
Az benne a vicc, hogy tényleg így van. Ma mondta a spori ismerősöm, mikor mondtam neki a szitut... Nem is tudtam, hogy ez így ilyen formában létezik a szabálykönyvben.pheco írta:Jó hát a jó öreg Puhl Sanyi bá is ezt mondta Sport1-en tegnap, szóval tuti így vanToti írta:én csak annyival lettem okosabb, hogy iniesta kezezése nem piroslap, mert hiába utolsó emberként kezezett a 16oson belül szándékosan(!), mivel nem kapuratartó/gól labdát akadályozott meg, ezért ez egyértelműen maximum sárga.
na![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 14., csütörtök 11:13
Jó hát a jó öreg Puhl Sanyi bá is ezt mondta Sport1-en tegnap, szóval tuti így vanToti írta:én csak annyival lettem okosabb, hogy iniesta kezezése nem piroslap, mert hiába utolsó emberként kezezett a 16oson belül szándékosan(!), mivel nem kapuratartó/gól labdát akadályozott meg, ezért ez egyértelműen maximum sárga.
na![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 14., csütörtök 11:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 14., csütörtök 10:56
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 12., kedd 23:00
HozzászólásSzerző: metalBOY » 2016. április 12., kedd 22:58
http://www.fullmatchesandshows.com/Galacticos írta:Azert ide irok mert nem szeretnem latni v tudni az eredmenyt.
Nem tudtok vmi oldalt ahol visszatudom nezni a meccset, lehetoleg magyar kommentarral?
Letoltes is erdekel.
Az olyan megjegyzeseket h "nem ajanljuk h megnezd" v pont h ajanljatok ezektol kimeljetek legyszi.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 12., kedd 22:57
Szerintem *core-on hamarosan fent lesz.Galacticos írta:Azert ide irok mert nem szeretnem latni v tudni az eredmenyt.
Nem tudtok vmi oldalt ahol visszatudom nezni a meccset, lehetoleg magyar kommentarral?
Letoltes is erdekel.
Az olyan megjegyzeseket h "nem ajanljuk h megnezd" v pont h ajanljatok ezektol kimeljetek legyszi.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 12., kedd 22:56
HozzászólásSzerző: rb_lint » 2016. április 11., hétfő 19:44
Sierra írta:Egy dingó a neve Bingó.nmate írta:Bingó.![]()
Ja most jut eszembe, hogy te nem szereted a Family Guyt.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 11., hétfő 18:43
Egy dingó a neve Bingó.nmate írta:Bingó.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 11., hétfő 18:01
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 8., péntek 23:27
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 8., péntek 19:00
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 8., péntek 18:59
Bingó.Kerlon írta:Nem ismerem, de akkor gondolom ez felhasználó barátabb.nmate írta:Siteblocker bővítmény sem rossz.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 8., péntek 18:55
Nem ismerem, de akkor gondolom ez felhasználó barátabb.nmate írta:Siteblocker bővítmény sem rossz.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem