Innen puskáztam

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 14., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 14., csütörtök 11:52
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 14., csütörtök 11:49
Koke jó kérdés, én erről a 2-ről tudom (a speaker már másodszor mondta el), hogy nekik szánnak ilyen szerződést, ám rá guliztam a Lucas gyerekre, megfogsz lepődni, Francia 20 éves játékos (ismét egy francia védő tehetség).Toti írta:és kokéval mi a helyzet ilyen téren? mármint, ha griezmann elé tolnának egy ilyet, akkor koke? saúl egyébként sztem menni fog, ha nem most nyáron, akkor utána.MesQueUnClub írta:De nem is az a legdurvább, hogy előkapnak egy majd 0 kilóméteres embert kényszerből, hanem, hogy szinte 0 hibával teljesít, Saúl pedig nagyon pazar kp-s lehet, kíváncsi vagyok, hogy nyáron ő és Griezmann tényleg megkapják-e az életre szóló szerződést.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 14., csütörtök 11:33
Ès valaki MegnyeriRealista24 írta:A döntő pedig Milánóban lesz....aéldjfékalsdfmessideco írta:Minden továbbjutó város M kezdőbetűvel rendelkezik: Madrid, München, Manchester.
Ez már nem lehet véletlen, valaki áll mögötte.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 14., csütörtök 11:31
és kokéval mi a helyzet ilyen téren? mármint, ha griezmann elé tolnának egy ilyet, akkor koke? saúl egyébként sztem menni fog, ha nem most nyáron, akkor utána.MesQueUnClub írta:De nem is az a legdurvább, hogy előkapnak egy majd 0 kilóméteres embert kényszerből, hanem, hogy szinte 0 hibával teljesít, Saúl pedig nagyon pazar kp-s lehet, kíváncsi vagyok, hogy nyáron ő és Griezmann tényleg megkapják-e az életre szóló szerződést.
az. utálja is a realt, elmondta. vagy ha nem is utálja, nincsenek kellemes emlékei.Sierra írta:Most nézem, hogy Saúl Niguez eredetileg Real nevelés, aztán ment át az Atléticohoz.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 14., csütörtök 11:29
Most nézem, hogy Saúl Niguez eredetileg Real nevelés, aztán ment át az Atléticohoz.Toti írta:saúl meg kb. meccsről meccsre fejlődik. griezmann sem onnan megy nyugdíjba.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 14., csütörtök 11:25
De nem is az a legdurvább, hogy előkapnak egy majd 0 kilóméteres embert kényszerből, hanem, hogy szinte 0 hibával teljesít, Saúl pedig nagyon pazar kp-s lehet, kíváncsi vagyok, hogy nyáron ő és Griezmann tényleg megkapják-e az életre szóló szerződést.Toti írta:ezt a lucas gyereket nemtudom, hogy honnan kukázták elő a védelembe, de hogy jobb, mint az az idegbeteg gimenez az tuti.![]()
saúl meg kb. meccsről meccsre fejlődik. griezmann sem onnan megy nyugdíjba. koke meg elmehetne valami hosszútáv futónak, azt majd 1 hét múlva szólni kellene neki, hogy mostmár megállhat.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 14., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. április 14., csütörtök 10:53
Itt derül ki mit is ér a 39 (?) meccses veretlenségi sorozat... kivéve ha azt a 39-et március-április-májusban nyeredrashidm írta:
Szinte ugyanazt eljátszátok, mint mi tavaly. Csak mi már kiestünk a kupából, nektek az még megvan meg a bajnokságban is 1. helyen vagytok.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 14., csütörtök 10:53
Szinte ugyanazt eljátszátok, mint mi tavaly. Csak mi már kiestünk a kupából, nektek az még megvan meg a bajnokságban is 1. helyen vagytok.BarçaNorbi írta:Sajnálom, de teljesen megérdemelte az Atleti, 1 elfogadható félidőnk volt, az is emberelőnyben. Ők azt játszották amit kellett, nem akarták cifrázni, tökéletes volt a taktikájuk. A mi visszaesésünknek nem tudom mi az oka, de a tavalyi jó formaidőzítéshez képest, idén a legfontosabb időszakban vagyunk/voltunk a legrosszabbak.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 14., csütörtök 10:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 14., csütörtök 10:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 14., csütörtök 10:32
HozzászólásSzerző: ericco » 2016. április 14., csütörtök 10:29
Remélem, vagytok. A bajnokságban még össze kéne hoznotok egy vereséget és egy döntetlent. MinimumBarçaNorbi írta:idén a legfontosabb időszakban vagyunk/voltunk a legrosszabbak.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. április 14., csütörtök 10:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 14., csütörtök 10:00
A döntő pedig Milánóban lesz....aéldjfékalsdfmessideco írta:Minden továbbjutó város M kezdőbetűvel rendelkezik: Madrid, München, Manchester.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 14., csütörtök 9:54
Igen délben.lestat írta:Szittya Jester gyorsan kiszállt ma![]()
Délben sorsolnak holnap ugye?![]()
Bárkit is kapunk itt már nincs "gyenge ellen".
Csak az Atleticot ne
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 14., csütörtök 9:53
HozzászólásSzerző: Victor » 2016. április 14., csütörtök 9:52
Minden továbbjutó város M kezdőbetűvel rendelkezik: Madrid, München, Manchester.
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 14., csütörtök 9:51
Illuminati Confirmed.messideco írta:Minden továbbjutó város M kezdőbetűvel rendelkezik: Madrid, München, Manchester.
Jelenlévő fórumozók: 81 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem