Mi más lehetnél?:)Jester írta:Figyelj szittyamadridista: miből feltételezed azt, hogy én hungarokatalán vagyok ?Soha a büdös életbe nem tudnék olyan csapatnak szurkolni amelyik kiejtette a kedvenceimet.ilyenek vagytok Ti: Barcások.....

Bajnokok Ligája
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Re: Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
- Kedvenc csapatod: Olyan nincs...
Figyelj szittyamadridista: miből feltételezed azt, hogy én hungarokatalán vagyok ?Soha a büdös életbe nem tudnék olyan csapatnak szurkolni amelyik kiejtette a kedvenceimet.ilyenek vagytok Ti: Barcások.....

-
LE szerintem rengeteget újított ezen a csapaton. A mostani hullámvölgy egy egyszerű formahanyatlás, ami minden csapatnál előfordult.de inkább hagyjuk, LE nem tudott újítani, gyakorlatilag ismét beigazolódott, lehetett volna ükanyám is az edző itt, csakúgy, mint az elmúlt 10 évben, 90%-ban a játékosokon múlott, hogy mi lesz az eredmény.
Végre mellőzte a lomha és körülményes Xavit, és Rakiticel egy harapósabb kp-t rakott össze, ami már nagyon kellett a Barca-nak, és felszámolta a Messifüggőséget. Végre nem csatárokat tett ki a szélre, mint az az idióta Pep...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Én meg örülök, hogy hagytuk a 'csábaziro4vr írta:Máté barim, azért hogy megmondtam hogy nem lesz címvédés. Kár hogy nem fogadtunk. Akartam csak sittre raktak. :Đ

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Jester írta:Megint megcsinálták a matracosok,hihetetlen![]()
Innentől kezdve teljes teljes mellszélességgel az Atleticonak szurkolok.
Sokan nem szeretik, de én imádom Cholo fanatizmusát, és azt, hogy az adott körülményekhez képest a legjobbat hozza ki a csapatából, mégha ez nem is szép játékot jelent. Csilliárdos igazolások nélkül.
Ez is a labdarúgás szépsége, nem csak a farkam hegyén táncoltatott labda.
Soha a büdös életbe nem tudnék olyan csapatnak szurkolni amelyik kiejtette a kedvenceimet.ilyenek vagytok Ti: Barcások.....
- hehe
- Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
- Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.
a fetrengésről pont ne mondjon inkább egy szót se egy barcás se.
de inkább hagyjuk, LE nem tudott újítani, gyakorlatilag ismét beigazolódott, lehetett volna ükanyám is az edző itt, csakúgy, mint az elmúlt 10 évben, 90%-ban a játékosokon múlott, hogy mi lesz az eredmény.
de inkább hagyjuk, LE nem tudott újítani, gyakorlatilag ismét beigazolódott, lehetett volna ükanyám is az edző itt, csakúgy, mint az elmúlt 10 évben, 90%-ban a játékosokon múlott, hogy mi lesz az eredmény.

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Máté barim, azért hogy megmondtam hogy nem lesz címvédés. Kár hogy nem fogadtunk. Akartam csak sittre raktak. :Đ
Nem illik.
-
Ez a hülye sportág márcsak ilyen. Annyi igazság legalább van benne, hogy amit ad a szerencse, azt később elveszi:
Mindannyian emlékszünk Överbö bácsi ámokfutására a Stanford Bridgen 2009-ben. Sokan elfelejtik azt, hogy az odavágón a Nou Campban sem volt túlságosan a helyzet magaslatán Wolfgang Stark csak ott a Chelsea javára (elvett egy gólt a barca-tól, ami nem volt les ;) )
2010-ben pedig szintén elvettek egy gólt tőlük a San Siroban (vagy a Camp Nouban)
Mindannyian emlékszünk Överbö bácsi ámokfutására a Stanford Bridgen 2009-ben. Sokan elfelejtik azt, hogy az odavágón a Nou Campban sem volt túlságosan a helyzet magaslatán Wolfgang Stark csak ott a Chelsea javára (elvett egy gólt a barca-tól, ami nem volt les ;) )
2010-ben pedig szintén elvettek egy gólt tőlük a San Siroban (vagy a Camp Nouban)
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Én egyébként várom azt a videó bíró technológiát, nem is csak azért mert, hogy effectíve azzal lesz egyszerűbb a helyzet megítélése, hanem úgy az egész focira talán pozitív kihatással lesz és elfelejtik a játékosok végre a műhalálokat. mert legyen az Suárez, Busi, Cé, Godín akárki, az ilyen fetrengések ölik a sport szépségét, mert ne mondja már nekem senki, hogy ilyen fizikummal mint némelyiknek van, mellé fúj egy kisebb passát szél és már a hattyú halálát kell eljátszani.

♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Elvakult barmok....Iniestának már a pályán sem lett volna a helye.istimester írta:Ahogy az várható volt, a zindex a megtippelt forgatókönyv szerint már meg is írta a frankót a tegnapi játékvezetésről. Természetesen ott virít a főoldalon.
Idézem:
Nicola Rizzoli szinte hiba nélkül hozta le a szerdai Atlético Madrid-Barcelona BL-negyeddöntő visszavágóját, az egy hibája viszont akkora volt, hogy döntő mértékben befolyásolta a párharc alakulását,Mivel a barcelonai meccs 2-1-es hazai győzelemmel ért véget, ha a Barcelona itt jogosan büntetőt kapott volna, és azt belövi, hosszabbításra állt volna a mérkőzés, Rizzoli ennek a lehetőségét vette el Luis Enrique csapatától.
Meg nézzék már meg Godin szemét az Istenért!!!!

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- MesQueUnClub
Aham értem nem tudom milyen szabályokat ismer a gyerek de mondhatni buta mint a föld, tegnap egyértelműen a Tico küzdött jobban és akarta a továbbjutást, a barca nem tud órát pörgetni és misem bizonyítja jobban mint az első félidőben 1db kaput eltaláló lövés, dehát ez van, amióta BLnek hívják ez a sorsa minden győztesnek a kövi évben.rashidm írta: Nem akarok most linkelgetni, mert kisregény lenne.Van egy halottbochkor nevezetű tag, aki már szinte bemesélte magának hogy az nem piros+tizi kombó volt az Ini eset, meg Gabi 11-ese (ami jogos lett volna). Meg jön azzal h akkor Gabi kezezése is gólhelyzet volt XD

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ahogy az várható volt, a zindex a megtippelt forgatókönyv szerint már meg is írta a frankót a tegnapi játékvezetésről. Természetesen ott virít a főoldalon.
Idézem:
Idézem:
Nicola Rizzoli szinte hiba nélkül hozta le a szerdai Atlético Madrid-Barcelona BL-negyeddöntő visszavágóját, az egy hibája viszont akkora volt, hogy döntő mértékben befolyásolta a párharc alakulását,
Mivel a barcelonai meccs 2-1-es hazai győzelemmel ért véget, ha a Barcelona itt jogosan büntetőt kapott volna, és azt belövi, hosszabbításra állt volna a mérkőzés, Rizzoli ennek a lehetőségét vette el Luis Enrique csapatától.
-
Megint megcsinálták a matracosok,hihetetlen
Sokan nem szeretik, de én imádom Cholo fanatizmusát, és azt, hogy az adott körülményekhez képest a legjobbat hozza ki a csapatából, mégha ez nem is szép játékot jelent. Csilliárdos igazolások nélkül.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jester 2016. április 14., csütörtök 9:17-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem akarok most linkelgetni, mert kisregény lenne.MesQueUnClub írta:Hát akkor mi a tököm?rashidm írta:Ajj de jó látni, ahogy az NSO-n sírnak a 10 éves barcások...Ahogy próbálják megmagyarázni, hogy az nem gólhelyzet volt, ahogy passzolta volna Filipe Luis Grízembernek a labdát.
![]()
![]()
Apropó Griezmann, vajon ha EB-n is ilyen formája lesz, akkor nem kétséges, hogy olyan ajánlatokat fog kapni amit nagyon át kell gondolniuk. De ha marad Simeone és valóban megkapja az életre szóló szerződést, kb esélytelen lesz onnan elhozni bárkinek is. Tegnap kommentátor mondta, hogy ezzel most szintet lépett és valóban. Ez a francia válogatott keret, már-már a '98-as csapat erősségét idézi.

- MesQueUnClub
Hát akkor mi a tököm?rashidm írta:Ajj de jó látni, ahogy az NSO-n sírnak a 10 éves barcások...Ahogy próbálják megmagyarázni, hogy az nem gólhelyzet volt, ahogy passzolta volna Filipe Luis Grízembernek a labdát.
![]()
![]()

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Az az igazsag, h utoljara a BL dontoben pont ugy alltunk az Atleticohoz ahogy kellene mindig is...azota kicsit beszari nem torodom v iszonyu rossz paszban voltunk. Remelhetoleg az elodonto(v donto) idejere ahol osszekerulhetunk veluk ez mas, h lesz...en ugy latom, h most tenyleg mas hogy lesz(lehet).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Az első 30 percet mindenképp tul kell élni..mert azt szokták megnyomni nagyon....KAG írta:Ezzel csak az a baj, hogyha az első 30 percben beraknak egy gólt akkor már bukta a taktikád.
Mert hiába vennénk vissza mi is, Ők is ezt tennék.
Letámadnak csipnek rugnak harapnak stb.
szoval olyankor még labdát tartani is nehéz.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Bazmeg ezek megcsinálták. Megint.
Az Atleti előlépett a BL fő esélyesévé. Mi már évek óta nem tudunk velük mit csinálni, szerintem ha el is kerüljük őket, legkésőbb a döntőben összejön a Madridi derbi, ahol lehet,hogy az élet visszaadná nekik a két évvel ezelőttit..
Bayern-t sem szabad leírni.
Adná magát egy Bayern-City, Atleti-Real, de hátha nem így lesz.
Az Atleti előlépett a BL fő esélyesévé. Mi már évek óta nem tudunk velük mit csinálni, szerintem ha el is kerüljük őket, legkésőbb a döntőben összejön a Madridi derbi, ahol lehet,hogy az élet visszaadná nekik a két évvel ezelőttit..
Bayern-t sem szabad leírni.
Adná magát egy Bayern-City, Atleti-Real, de hátha nem így lesz.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Ezzel csak az a baj, hogyha az első 30 percben beraknak egy gólt akkor már bukta a taktikád.
ZIDANE