HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 14., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 14., csütörtök 8:38
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. április 14., csütörtök 7:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 14., csütörtök 7:28
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 14., csütörtök 7:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 14., csütörtök 6:44
Szerintem az Atletico lesz a BL győztes. Valami idén még jobban klappol náluk. Guardiolan se érzem, hogy feloldja a reteszt és nekünk se sikerült mostanában.ziro4vr írta:Azért visszább az arcból.ikarus93 írta:Bayern City nem lehet probléma nekünk. Az atma már inkább. Ezt a BM-et simán el kell tudnunk picsázni
Szerintem 90% hogy a cityt fogjuk kapni, akiket ütni kell és jöhet a BM a döntőben.
Kicsit sokat pislogtam ma, de focit nem láttam....lehet rossz adó ment.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 14., csütörtök 1:17
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 14., csütörtök 0:41
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 23:31
Persze ugyanugy sok loveval megy haza meg Shakiraval...na de majd 20 ev mulva megibt ellovom eztRemy írta:Egyszer biztos... mert akármekkora féreg is, a sportban sikeresebb, mint sok más játékos az egész történelem során. Szóval, itt nem nagyon kapja vissza az arculásait.lestat írta:
Emlekszem.meg valamelyik beszolasa utan mondtam par honapja hogy szarni rá mert az ilyen alakok visszakapjak az élettől.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 23:26
Egyszer biztos... mert akármekkora féreg is, a sportban sikeresebb, mint sok más játékos az egész történelem során. Szóval, itt nem nagyon kapja vissza az arculásait.lestat írta:
Emlekszem.meg valamelyik beszolasa utan mondtam par honapja hogy szarni rá mert az ilyen alakok visszakapjak az élettől.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 23:21
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 13., szerda 23:11
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. április 13., szerda 23:10
Ámen; de azért óvatosan az ilyen kijelentésekkel, főleg egy ilyen trükkös negyeddöntő után. Legyünk őszinték; idén rólunk sem lehet azt állítani, hogy sziporkáznánk és akkor még nagyon finom voltam. :Đ Baromi kétarcú ez a mostani társaság; bőven (győzelmi) eséllyel léphetünk fel bárkivel szemben, ugyanakkor ez a gárda ugyanúgy bárkitől képes kikapni is, ha épp olyan napja van és ismét nagy lesz az arc.Barca 5 Real 11 lesz
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 13., szerda 23:08
Te miről beszélsz? Mert én a négy maradék csapatról.ikarus93 írta:Három meccsre kell felszívnia magát a négyesnek nem lehetetlen nagyon nemziro4vr írta:Mi az hogy nem lenne ellenfél? A BM egy konstans szintet hoz, függetlenül az edzőtől. Mi meg hullámzunk, ki tudja milyen passzban lesz éppen a csapat. Ha a maxot hozza mindenki ebből a négyesből, megnyerjük a kupát, de te garantálnád, hogy azt nyújtjuk?
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 13., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 13., szerda 23:07
Az 1%-ot meghagytam a Barcának.BBeno írta:egészen pontosan 1/3-ad esély :Đ
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 23:06
2014...schalke dormund BM....ezeket vertuk ki.numberone1 írta:En is ilyenekre emlekszem. Sot szerintem inkabb fekszik a stilusuk, mert altalaban elfogy a tudomanyuk.lestat írta:
Ezen nekem is megakadt a szemem...foleg a multkori 5-0 utan.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 13., szerda 23:06
Három meccsre kell felszívnia magát a négyesnek nem lehetetlen nagyon nemziro4vr írta:Mi az hogy nem lenne ellenfél? A BM egy konstans szintet hoz, függetlenül az edzőtől. Mi meg hullámzunk, ki tudja milyen passzban lesz éppen a csapat. Ha a maxot hozza mindenki ebből a négyesből, megnyerjük a kupát, de te garantálnád, hogy azt nyújtjuk?
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 13., szerda 23:06
egészen pontosan 1/3-ad esély :ĐAndrás93 írta:Fun fact: Mind a 4 csapat 3-2-es összesítéssel jutott tovább.
Szerintem meg 33%.ziro4vr írta:Szerintem 90% hogy a cityt fogjuk kapni, akiket ütni kell és jöhet a BM a döntőben.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2016. április 13., szerda 23:05
Ja, a Wolfsburg sem volt ellenfél. Aztán majdnem kipottyantunk. Tényleg nem kéne elszállni, sajnos ez a játékosainkra is vonatkozik. Bármelyik csapat ellen benne van a kiesés, még ha én is esélyesnek látnám a csapatot bármelyik csapat ellen.Ziro ez a BM a nagy gárdiolával nem lenne ellenfél nekünk ezt te is tudod. Kitámadnának mi meg kontrákkal kivégeznénk őket
Jelenlévő fórumozók: 28 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem