Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
MesQueUnClub
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
Kedvenc csapatod: Barca

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 14., csütörtök 9:23

Én egyébként várom azt a videó bíró technológiát, nem is csak azért mert, hogy effectíve azzal lesz egyszerűbb a helyzet megítélése, hanem úgy az egész focira talán pozitív kihatással lesz és elfelejtik a játékosok végre a műhalálokat. mert legyen az Suárez, Busi, Cé, Godín akárki, az ilyen fetrengések ölik a sport szépségét, mert ne mondja már nekem senki, hogy ilyen fizikummal mint némelyiknek van, mellé fúj egy kisebb passát szél és már a hattyú halálát kell eljátszani. :)
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 14., csütörtök 9:18

istimester írta:Ahogy az várható volt, a zindex a megtippelt forgatókönyv szerint már meg is írta a frankót a tegnapi játékvezetésről. Természetesen ott virít a főoldalon.

Idézem:
Nicola Rizzoli szinte hiba nélkül hozta le a szerdai Atlético Madrid-Barcelona BL-negyeddöntő visszavágóját, az egy hibája viszont akkora volt, hogy döntő mértékben befolyásolta a párharc alakulását,
Mivel a barcelonai meccs 2-1-es hazai győzelemmel ért véget, ha a Barcelona itt jogosan büntetőt kapott volna, és azt belövi, hosszabbításra állt volna a mérkőzés, Rizzoli ennek a lehetőségét vette el Luis Enrique csapatától.
Elvakult barmok....Iniestának már a pályán sem lett volna a helye.
Meg nézzék már meg Godin szemét az Istenért!!!! :-@
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 14., csütörtök 9:18

rashidm írta: Nem akarok most linkelgetni, mert kisregény lenne. :D Van egy halottbochkor nevezetű tag, aki már szinte bemesélte magának hogy az nem piros+tizi kombó volt az Ini eset, meg Gabi 11-ese (ami jogos lett volna). Meg jön azzal h akkor Gabi kezezése is gólhelyzet volt XD
Aham értem nem tudom milyen szabályokat ismer a gyerek de mondhatni buta mint a föld, tegnap egyértelműen a Tico küzdött jobban és akarta a továbbjutást, a barca nem tud órát pörgetni és misem bizonyítja jobban mint az első félidőben 1db kaput eltaláló lövés, dehát ez van, amióta BLnek hívják ez a sorsa minden győztesnek a kövi évben. :D

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. április 14., csütörtök 9:15

Ahogy az várható volt, a zindex a megtippelt forgatókönyv szerint már meg is írta a frankót a tegnapi játékvezetésről. Természetesen ott virít a főoldalon.

Idézem:
Nicola Rizzoli szinte hiba nélkül hozta le a szerdai Atlético Madrid-Barcelona BL-negyeddöntő visszavágóját, az egy hibája viszont akkora volt, hogy döntő mértékben befolyásolta a párharc alakulását,
Mivel a barcelonai meccs 2-1-es hazai győzelemmel ért véget, ha a Barcelona itt jogosan büntetőt kapott volna, és azt belövi, hosszabbításra állt volna a mérkőzés, Rizzoli ennek a lehetőségét vette el Luis Enrique csapatától.

Jester
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldinho, Nesta, Maldini, Buffon
Kedvenc csapatod: Olyan nincs...

HozzászólásSzerző: Jester » 2016. április 14., csütörtök 9:14

Megint megcsinálták a matracosok,hihetetlen :lol:
Innentől kezdve teljes teljes mellszélességgel az Atleticonak szurkolok.
Sokan nem szeretik, de én imádom Cholo fanatizmusát, és azt, hogy az adott körülményekhez képest a legjobbat hozza ki a csapatából, mégha ez nem is szép játékot jelent. Csilliárdos igazolások nélkül.

Ez is a labdarúgás szépsége, nem csak a farkam hegyén táncoltatott labda.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Jester 2016. április 14., csütörtök 9:17-kor.

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 14., csütörtök 9:07

MesQueUnClub írta:
rashidm írta:Ajj de jó látni, ahogy az NSO-n sírnak a 10 éves barcások... :lol: Ahogy próbálják megmagyarázni, hogy az nem gólhelyzet volt, ahogy passzolta volna Filipe Luis Grízembernek a labdát. :lol: :lol: :lol:
Hát akkor mi a tököm? :D Apropó Griezmann, vajon ha EB-n is ilyen formája lesz, akkor nem kétséges, hogy olyan ajánlatokat fog kapni amit nagyon át kell gondolniuk. De ha marad Simeone és valóban megkapja az életre szóló szerződést, kb esélytelen lesz onnan elhozni bárkinek is. Tegnap kommentátor mondta, hogy ezzel most szintet lépett és valóban. Ez a francia válogatott keret, már-már a '98-as csapat erősségét idézi.
Nem akarok most linkelgetni, mert kisregény lenne. :D Van egy halottbochkor nevezetű tag, aki már szinte bemesélte magának hogy az nem piros+tizi kombó volt az Ini eset, meg Gabi 11-ese (ami jogos lett volna). Meg jön azzal h akkor Gabi kezezése is gólhelyzet volt XD

MesQueUnClub

HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 14., csütörtök 8:54

rashidm írta:Ajj de jó látni, ahogy az NSO-n sírnak a 10 éves barcások... :lol: Ahogy próbálják megmagyarázni, hogy az nem gólhelyzet volt, ahogy passzolta volna Filipe Luis Grízembernek a labdát. :lol: :lol: :lol:
Hát akkor mi a tököm? :D Apropó Griezmann, vajon ha EB-n is ilyen formája lesz, akkor nem kétséges, hogy olyan ajánlatokat fog kapni amit nagyon át kell gondolniuk. De ha marad Simeone és valóban megkapja az életre szóló szerződést, kb esélytelen lesz onnan elhozni bárkinek is. Tegnap kommentátor mondta, hogy ezzel most szintet lépett és valóban. Ez a francia válogatott keret, már-már a '98-as csapat erősségét idézi.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 14., csütörtök 8:52

Az az igazsag, h utoljara a BL dontoben pont ugy alltunk az Atleticohoz ahogy kellene mindig is...azota kicsit beszari nem torodom v iszonyu rossz paszban voltunk. Remelhetoleg az elodonto(v donto) idejere ahol osszekerulhetunk veluk ez mas, h lesz...en ugy latom, h most tenyleg mas hogy lesz(lehet).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 14., csütörtök 8:49

KAG írta:Ezzel csak az a baj, hogyha az első 30 percben beraknak egy gólt akkor már bukta a taktikád.
Mert hiába vennénk vissza mi is, Ők is ezt tennék.
Az első 30 percet mindenképp tul kell élni..mert azt szokták megnyomni nagyon....
Letámadnak csipnek rugnak harapnak stb.
szoval olyankor még labdát tartani is nehéz.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2016. április 14., csütörtök 8:47

Bazmeg ezek megcsinálták. Megint.
Az Atleti előlépett a BL fő esélyesévé. Mi már évek óta nem tudunk velük mit csinálni, szerintem ha el is kerüljük őket, legkésőbb a döntőben összejön a Madridi derbi, ahol lehet,hogy az élet visszaadná nekik a két évvel ezelőttit..
Bayern-t sem szabad leírni.
Adná magát egy Bayern-City, Atleti-Real, de hátha nem így lesz.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 14., csütörtök 8:43

Ezzel csak az a baj, hogyha az első 30 percben beraknak egy gólt akkor már bukta a taktikád.
Mert hiába vennénk vissza mi is, Ők is ezt tennék.
ZIDANE

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 14., csütörtök 8:43

Ajj de jó látni, ahogy az NSO-n sírnak a 10 éves barcások... :lol: Ahogy próbálják megmagyarázni, hogy az nem gólhelyzet volt, ahogy passzolta volna Filipe Luis Grízembernek a labdát. :lol: :lol: :lol:

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 14., csütörtök 8:38

Amugy nem lenne baj az Atleticoval (bár F.Luis kijelentette hogy ő sem akar minket kapni :lol: )

Szoval én zizou helyében tuti ugy csinálnám hogy az első mecstől kezdve hagynám nekik a kezdeményezést...tudjuk hogy az első 15-30 percet mindig megnyomják..begyötörnek egy gólt és beállnak 70 percre kontrázni stb...MINDIG ez megy ha nála egyénileg jobb csapattal kerül szembe.

Na de ha azt csinálnánk hogy visszaállunk 30 perc roham után is...egyszeruen csak átkurjuk hozzájuk folyton a labdát....oké lehet marha unalmas meccs lenne...de én nemtudok mást elképzelni ezek ellen.

Marcelo és Benzema lehet akik tudnak ellenük élni CR-ben meg mindig ott a gól azért..de na...Bale betömörult csapat ellen kuka....Talán még Modric lehet az aki fickándozhat...másképp mi is kiesünk mint a Barca.
Bár tény hogy nagyon szarok voltak tegnap egyénileg is...főleg Messi meg Neymar aki megverhette volna az emebret es területet nyithatot volna stb.

Szoval szerintem a saját fegyverüket kéne ellenük forditani és nekünk kontrázni..az iylen Balenak meg Ronaldonak való dolog :)
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Kercsó
Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham

HozzászólásSzerző: Kercsó » 2016. április 14., csütörtök 7:28

Tavaly is mindenki a Juvét akarta.
Persze nem egy kaliber a City és a tavalyi PirlosJuve, de akkor is.
Nem érdemtelenül vannak a 4 között.
Csapat kell az arc helyett és akkor nincs akadály.
#whatisyourexcuse

Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 14., csütörtök 7:28

Ezt a meccset nem láttam, de általában kemény védekező munkát tesz le az asztalra. A Celtatol vették a télen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ikelemen5
Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 14., csütörtök 7:15

Biztos, hogy nagyon hülyének fogtok nézni, de mikor Simeone lehozta A. Fernandezt, akkor nem volt bennetek olyan érzés, hogy ez ki? Ez az ember pályán volt eddig? :ozil: :lol: Esküszöm, a kommentátor nem mondta a nevét, a pályán pedig észrevétlenül tette a dolgát, nekem és két barátomnak abszolút nem tűnt fel, hogy ő játszik. Lecserélésekor én mertem feltenni a kérdést, hogy ez ugyan ki? :lol:
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 14., csütörtök 6:44

ziro4vr írta:
ikarus93 írta:Bayern City nem lehet probléma nekünk. Az atma már inkább. Ezt a BM-et simán el kell tudnunk picsázni
Azért visszább az arcból.

Szerintem 90% hogy a cityt fogjuk kapni, akiket ütni kell és jöhet a BM a döntőben.

Kicsit sokat pislogtam ma, de focit nem láttam....lehet rossz adó ment.
Szerintem az Atletico lesz a BL győztes. Valami idén még jobban klappol náluk. Guardiolan se érzem, hogy feloldja a reteszt és nekünk se sikerült mostanában.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 14., csütörtök 1:17

srácok ez már megtörtént nem? :lol:
3-2vel egy idegenbeli csőddel egy német csapattal szemben bejutunk a 4 közé ahol egy angol a bayern és a barcát kiejtő atleti vár minket, ja és cr gólrekordra tör.Ezt us láttam már asszem :lol:

Undorító ez az atleti,de ennél a barcánál gusztustalanabb brigád számomra a bolygón nem vilt mióta futballt nézek,Piquetől Suarezen át egészen vissza xaviig és gárdióláig...pfej.

Megint addig mondogatták maguknak,hogy ők a legjobbak amíg a lufi ki nem pukkant.A sikereiket nem vitatom,de megint ez a mítosz amit kialakítottak erről a barcáról vicc kategória volt... Az Msn meg megint bizonyította amit hajtogattam náluk is,meg a BBC-nél...nincs msn és nincs bbc se,hosszú távon csakis messi és Cr van 8éve...

A számukra tétnélkülibek titulált clasico végül döntő volt mint utólag kiderült...olyan gyomrost kaptak hogy azóta is csak forgolódtak, mi meg visszatértünk...

A jóhír,hogy a barca mítosztól az esetleges címvédéstől megszabadultunk.A rossz,hogy a könnyebb ellenfél esett ki...na de sebaj :D A liga így viszont offos szerintem de hátha még 1-2 meccsig nem térnek magukhoz.

A 4 között én a bárkit csak ne matracékat elvet követem, a citynél és a bayernnél jobbak vagyunk DE ezt bizonyítani is kéne...Az atletival kínlódjon valaki más.

A legerősebb csapat és mentálisan a legjobb állapotban jelenleg mi vagyunk,de ez rohadtul nem egyenlő a döntővel.Mindenkit megtudunk verni még az atleticot is,bizonyítottuk má az elmúlt 2 évben de mostmár nincs több mellébeszélés.

10emberrel idegenben nyertük a Clasicot,0-2ről történelmi fordítást vittünk véghez az aranylabdáért ismét bejelentkező Cé vezérletével... A barca meg romokban,kizúgtak a blből és most menekülhetnek a bajnoki címbe.

Mi kell még ha ez nem elég?Minden adott,hogy végül komoly trófeával zárjuk az évet,de több rövidzárlatot nem akarok látni.Csak okosan mint 2 éve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 14., csütörtök 0:41

Csúnya lenne egy Real Madrid-Bayern München és Atletico Madrid-Manchester City párosítás... :roll:

Nagyon bízom benne, hogy a Cityt kapjuk, a bayern meg baszakodjon az atleticoval... :lol: Aztán Real Madrid-Bayern, és barátnőmmel kimegyünk a meccsre :D :D :D
:goat:

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 23:31

Remy írta:
lestat írta:
Emlekszem.meg valamelyik beszolasa utan mondtam par honapja hogy szarni rá mert az ilyen alakok visszakapjak az élettől.
Egyszer biztos... mert akármekkora féreg is, a sportban sikeresebb, mint sok más játékos az egész történelem során. Szóval, itt nem nagyon kapja vissza az arculásait.
Persze ugyanugy sok loveval megy haza meg Shakiraval...na de majd 20 ev mulva megibt ellovom ezt :D
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Vissza: