srácok ez már megtörtént nem?
3-2vel egy idegenbeli csőddel egy német csapattal szemben bejutunk a 4 közé ahol egy angol a bayern és a barcát kiejtő atleti vár minket, ja és cr gólrekordra tör.Ezt us láttam már asszem
Undorító ez az atleti,de ennél a barcánál gusztustalanabb brigád számomra a bolygón nem vilt mióta futballt nézek,Piquetől Suarezen át egészen vissza xaviig és gárdióláig...pfej.
Megint addig mondogatták maguknak,hogy ők a legjobbak amíg a lufi ki nem pukkant.A sikereiket nem vitatom,de megint ez a mítosz amit kialakítottak erről a barcáról vicc kategória volt... Az Msn meg megint bizonyította amit hajtogattam náluk is,meg a BBC-nél...nincs msn és nincs bbc se,hosszú távon csakis messi és Cr van 8éve...
A számukra tétnélkülibek titulált clasico végül döntő volt mint utólag kiderült...olyan gyomrost kaptak hogy azóta is csak forgolódtak, mi meg visszatértünk...
A jóhír,hogy a barca mítosztól az esetleges címvédéstől megszabadultunk.A rossz,hogy a könnyebb ellenfél esett ki...na de sebaj

A liga így viszont offos szerintem de hátha még 1-2 meccsig nem térnek magukhoz.
A 4 között én a bárkit csak ne matracékat elvet követem, a citynél és a bayernnél jobbak vagyunk DE ezt bizonyítani is kéne...Az atletival kínlódjon valaki más.
A legerősebb csapat és mentálisan a legjobb állapotban jelenleg mi vagyunk,de ez rohadtul nem egyenlő a döntővel.Mindenkit megtudunk verni még az atleticot is,bizonyítottuk má az elmúlt 2 évben de mostmár nincs több mellébeszélés.
10emberrel idegenben nyertük a Clasicot,0-2ről történelmi fordítást vittünk véghez az aranylabdáért ismét bejelentkező Cé vezérletével... A barca meg romokban,kizúgtak a blből és most menekülhetnek a bajnoki címbe.
Mi kell még ha ez nem elég?Minden adott,hogy végül komoly trófeával zárjuk az évet,de több rövidzárlatot nem akarok látni.Csak okosan mint 2 éve.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams