Bajnokok Ligája
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Mi az hogy nem lenne ellenfél? A BM egy konstans szintet hoz, függetlenül az edzőtől. Mi meg hullámzunk, ki tudja milyen passzban lesz éppen a csapat. Ha a maxot hozza mindenki ebből a négyesből, megnyerjük a kupát, de te garantálnád, hogy azt nyújtjuk?
Nem illik.
- András93
Fun fact: Mind a 4 csapat 3-2-es összesítéssel jutott tovább.
Szerintem meg 33%.ziro4vr írta:Szerintem 90% hogy a cityt fogjuk kapni, akiket ütni kell és jöhet a BM a döntőben.

- ikarus93
Ziro ez a BM a nagy gárdiolával nem lenne ellenfél nekünk ezt te is tudod. Kitámadnának mi meg kontrákkal kivégeznénk őketziro4vr írta:Azért visszább az arcból.ikarus93 írta:Bayern City nem lehet probléma nekünk. Az atma már inkább. Ezt a BM-et simán el kell tudnunk picsázni
Szerintem 90% hogy a cityt fogjuk kapni, akiket ütni kell és jöhet a BM a döntőben.
Kicsit sokat pislogtam ma, de focit nem láttam....lehet rossz adó ment.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
A Bayern ellen csak nem nagy arccal megyünk ki. Én mindegyiktől tartok, mert a legjobb 4 között már bármi megtörténhet (csak hogy közhelyt durrogtassaknumberone1 írta:de a nemetek ellen jok vagyunk, ha nem lusta nagyarcal megyunk ki.

De azért nem kell nagy arcnak lenni. Tavaly ugyanúgy nagy volt az arc a Juve ellen. A többit meg tudjuk.
mielőtt menne, hogy kedvezőtlen ítélet született a barcának, kicsit nézzük meg.
első meccsen 60percet 10 ember ellen játszhattak, addig reménytelen, kilátástalan semmivel.
most suarez átrendezte godin arcát, nincs piros.
neymar a labdát kikísérő juanfrant rúgta agyon ártalmatlan szituációban, nincs piros.
iniesta utolsó emberként szándékosan kezel a 16oson belül, nincs piros.
majd az az iniesta "harcolta ki" azt a szitut a végén akinek a pályán sem szabadott volna lennie. részemről ennyit erről. a villarreal elleni piques eset jut eszembe..
első meccsen 60percet 10 ember ellen játszhattak, addig reménytelen, kilátástalan semmivel.
most suarez átrendezte godin arcát, nincs piros.
neymar a labdát kikísérő juanfrant rúgta agyon ártalmatlan szituációban, nincs piros.
iniesta utolsó emberként szándékosan kezel a 16oson belül, nincs piros.
majd az az iniesta "harcolta ki" azt a szitut a végén akinek a pályán sem szabadott volna lennie. részemről ennyit erről. a villarreal elleni piques eset jut eszembe..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért visszább az arcból.ikarus93 írta:Bayern City nem lehet probléma nekünk. Az atma már inkább. Ezt a BM-et simán el kell tudnunk picsázni
Szerintem 90% hogy a cityt fogjuk kapni, akiket ütni kell és jöhet a BM a döntőben.
Kicsit sokat pislogtam ma, de focit nem láttam....lehet rossz adó ment.
Nem illik.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Plusz egy.Toti írta:nemtudom, hogy ki hogy van vele, de nagyon nagyon érik már egy bayern - atletico párharc. így az elmúlt 3 bl idényt nézve..
Az lesz amúgy, a Bayern kimeccseli őket, nekünk meg jöhet velük szemben a déja vu a döntőben

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ikarus93
Bayern City nem lehet probléma nekünk. Az atma már inkább. Ezt a BM-et simán el kell tudnunk picsázni
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
En is ilyenekre emlekszem. Sot szerintem inkabb fekszik a stilusuk, mert altalaban elfogy a tudomanyuk.lestat írta:
Ezen nekem is megakadt a szemem...foleg a multkori 5-0 utan.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ilyet még bírót soha az életben nem láttam befújni.Hungarokatalán írta:A vonalon történő szabálytalanság is 11-es.istimester írta: Valaki világosítson fel. Szerintem Gabi mindkét lábával a vonalom állt, tehát nem bent a bünt. területen belül. A keze belógott. Melyik alapján kell ítélni?
nemtudom, hogy ki hogy van vele, de nagyon nagyon érik már egy bayern - atletico párharc. így az elmúlt 3 bl idényt nézve..

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
Ez vicc? ennyit megye 80-ban "futnak".TheBull6 írta:Messi 7 km-t sétált ma. Egy BL negyeddöntőben az nem rossz azért. Ma is nagyot játszott.![]()
![]()
Amúgy nem akarom összehasonlítani CR tegnapi játékával, nem akarom...De...na jó az nem az Atleti volt.
De sztem ég és föld már a két ember.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ezen nekem is megakadt a szemem...foleg a multkori 5-0 utan.numberone1 írta:Ezt mar egyszer leirtad, de akkor sem sem valaszoltal a hsz-re. Akkor megprobalom megegyszer? A nemetek jateka miert nem fekszik?Steve írta:
Német foci nem fekszik, Bayern meg a top belőle.![]()
Az olaszoke nem...de a nemetek ellen jok vagyunk, ha nem lusta nagyarcal megyunk ki.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
A vonalon történő szabálytalanság is 11-es.istimester írta: Valaki világosítson fel. Szerintem Gabi mindkét lábával a vonalom állt, tehát nem bent a bünt. területen belül. A keze belógott. Melyik alapján kell ítélni?
Egyébként nem ezen múlt, megérdemelte az Atleti. Jobban, szervezettebben játszottak, nekük pedig ilyen játékkal semmi keresnivalónk a legjobb 4 között.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Hungarokatalán 2016. április 13., szerda 22:57-kor.
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Ezt mar egyszer leirtad, de akkor sem sem valaszoltal a hsz-re. Akkor megprobalom megegyszer? A nemetek jateka miert nem fekszik?Steve írta:
Német foci nem fekszik, Bayern meg a top belőle.

Az olaszoke nem...de a nemetek ellen jok vagyunk, ha nem lusta nagyarcal megyunk ki.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Ahol a labda beleért a kezébe.istimester írta:Valaki világosítson fel. Szerintem Gabi mindkét lábával a vonalom állt, tehát nem bent a bünt. területen belül. A keze belógott. Melyik alapján kell ítélni?Steve írta:nincs ember aki megmagyarázza nekem, hogy ez a rizotto ennyire vakon van, hogy a barca11-t kint látta..nevetséges.
az atletico meg igazi putris banda, de ez nem újdonság. nem baj jól ki lesznek sárgázva a végére.
vicc ez ilyen szinten.
- ikarus93
Barca 5 Real 11 lesz

Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- ateeemadrid
Én Bayernt akarok az elődöntőben, a döntőben sokkal inkább optimistább lennék 1 atletico/city ellen, persze nyilván őket sem lebecsülve.
A tizi szerintem a végén egyértelmű volt, meg kellett volna kapniuk, az más kérdés, hogy Iniestának mondjuk pályán sem kellett volna lennie. 1 szándékos kezezés utolsó emberként hogy ne legyen piros, az vicc kategória.
Suarez meg mind2 meccsen megúszott egy piros lapot egyébként, hihetetlen mekkora nagy féreg az ember. Diego Costa, Fellaini magasságokban van az ember. Áldom az eget, hogy nem hozzánk került.
A tizi szerintem a végén egyértelmű volt, meg kellett volna kapniuk, az más kérdés, hogy Iniestának mondjuk pályán sem kellett volna lennie. 1 szándékos kezezés utolsó emberként hogy ne legyen piros, az vicc kategória.
Suarez meg mind2 meccsen megúszott egy piros lapot egyébként, hihetetlen mekkora nagy féreg az ember. Diego Costa, Fellaini magasságokban van az ember. Áldom az eget, hogy nem hozzánk került.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ateeemadrid 2016. április 13., szerda 22:54-kor.
- András93
A vonal a 16-os része, vagyis az már büntető.istimester írta:Valaki világosítson fel. Szerintem Gabi mindkét lábával a vonalom állt, tehát nem bent a bünt. területen belül. A keze belógott. Melyik alapján kell ítélni?
Egyébként meg.

- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
A labda helyzete alapján.istimester írta:Valaki világosítson fel. Szerintem Gabi mindkét lábával a vonalom állt, tehát nem bent a bünt. területen belül. A keze belógott. Melyik alapján kell ítélni?Steve írta:nincs ember aki megmagyarázza nekem, hogy ez a rizotto ennyire vakon van, hogy a barca11-t kint látta..nevetséges.
az atletico meg igazi putris banda, de ez nem újdonság. nem baj jól ki lesznek sárgázva a végére.
vicc ez ilyen szinten.
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦