nem azon van a hangsúly, hogy ardát cserélte be.. de ha nem érted, akkor inkább engedd el sztem.Matyi írta:Kit kellett volna akkor becserélnie? Douglast?nagy edző. és megint jöttek az alibi cserék. rakitic - arda 60-65.perc,

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 23:13
nem azon van a hangsúly, hogy ardát cserélte be.. de ha nem érted, akkor inkább engedd el sztem.Matyi írta:Kit kellett volna akkor becserélnie? Douglast?nagy edző. és megint jöttek az alibi cserék. rakitic - arda 60-65.perc,
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 13., szerda 23:13
Mert Cé-t olyan sokszor cserélte le akár melyik edző is mi? meg az első 3asból.. elmondom kik vannak előre, Sandro, Munír és akkor most légy kedves és áruld el, hogy te tétmeccsen becserélnéd-e őket.Toti írta:luis enrique.. erről beszélek már kb 2hónapja ha nem több. 2 percre sem meri lecserélni egyik játékosát sem az msnből.. sztem mostmár nyilvánvaló szemmel látható hogy nagyon fáradtak és fásultak. főleg messi és neymar. persze faszán mutat az a 109 gól mikor még a spanyol kupa 32 között is őket játszatta.![]()
![]()
![]()
nagy edző. és megint jöttek az alibi cserék. rakitic - arda 60-65.perc,
HozzászólásSzerző: Matyi » 2016. április 13., szerda 23:11
Kit kellett volna akkor becserélnie? Douglast?nagy edző. és megint jöttek az alibi cserék. rakitic - arda 60-65.perc,
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 23:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 13., szerda 23:07
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 23:02
ziro4vr írta:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sziasztok csibéim. :Đ
Ne harizz Isti, szeretlek!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 13., szerda 22:56
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 13., szerda 22:56
Ezt nem akarod megszavaztatni inkább?istimester írta:Az amnesztia jegyében Ziro visszatárhet a mai eredmények után. Nem szeretném senkitöl elvenni, hogy a fórumos közösség tagjaként élhesse meg az elödöntöt.
A figyelmeztetése természetesen megmarad.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 13., szerda 22:54
Az 500. gól átka.Zsombor írta:Messi now 452mins since his last goal or assist in a Barcelona game.
Ez se semmi.
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. április 13., szerda 22:53
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 22:47
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 13., szerda 22:42
Isti amnesztiája remélem még tartSierra írta:Puta Barca, puta Barca, hey! hey!!
ez egyszer belefér ugye?![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 13., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 13., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 13., szerda 13:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 13., szerda 13:20
Pszichológia, az ellenfél elhiszi (mondjuk manapság már kétlem,hogy benyelik az ilyeneket) hogy Messi nem lesz vagy ha lesz is sérült lesz... + Messiről is leveszik egy kicsit a terhet, mert ha csődöt mond lehet utána nyomatni,hogy sérülten játszott, ha meg jó meccset hoz akkor lehet isteníteni,hogy még így is mekkora király a kis argentín.Berti írta:Ez nálatok elég gyakran megtörténik, mármint az, hogy egy kulcsfigura (aki általában Messi) nem valószínű, hogy képes lesz játszani. Aztán meg lásscsodát, csak ott lesz a kezdőben.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
Már azért is jó ez nektek, mert lehet így Simeone gyorsan változtat valamit a taktikán, amiből utána hasznot húzhattok.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 13., szerda 13:11
Ez nálatok elég gyakran megtörténik, mármint az, hogy egy kulcsfigura (aki általában Messi) nem valószínű, hogy képes lesz játszani. Aztán meg lásscsodát, csak ott lesz a kezdőben.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. április 13., szerda 12:16
Belefutnának a késbe. Plusz oké hogy nem lenne kellemes kikapni tőlük a döntőben, de ilyen alapon el se induljunk. Viszont van nagyobb győzelem annál, ha őket verjük el ott? Szerintem nincs, én meg örömömben ugranék ki a hatodikrólsebydani írta:Én óvatos lennék azért nagyon egy Clasico döntővel, hiába vertük meg őket most, meg vannak picit gyengébb formában ha ott valamilyen módon kikapnánk kiugranék a 4.-ről az tutiBecksy23 írta: Aztán mindegy melyik jut tovább, de én nagyon örülnék egy Classico döntőnek. Most meg jöhet a City.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 11:40
Sose volt kérdés a játéka.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem