Persze adom mint ahogy mondtam.is jo generacio van ott most...egyszeruen idegesito hogy egy ilyen miatt nem.lesz ott.numberone1 írta:Sajnalom, h nem lesz ott... nelkule szgenyebb lesz az egesz EB nem csak a valogatott...de ott lesznek masok is akik megerdemlik, h buzditsak oket ennyi szarsag utan ami volt mostanaban naluk.lestat írta:
Az hogy a selejtezon a hatan vitte a csapatot ez az ember es igy bánnak vele...kitudja mikor lesz megint ilyen eselye hogy EB-t nyerjen? Ő sem lesz má fiatalabb.

Karim Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Karim Benzema - 9
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Sajnalom, h nem lesz ott... nelkule szgenyebb lesz az egesz EB nem csak a valogatott...de ott lesznek masok is akik megerdemlik, h buzditsak oket ennyi szarsag utan ami volt mostanaban naluk.lestat írta:
Az hogy a selejtezon a hatan vitte a csapatot ez az ember es igy bánnak vele...kitudja mikor lesz megint ilyen eselye hogy EB-t nyerjen? Ő sem lesz má fiatalabb.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- lestat
Az hogy a selejtezon a hatan vitte a csapatot ez az ember es igy bánnak vele...kitudja mikor lesz megint ilyen eselye hogy EB-t nyerjen? Ő sem lesz má fiatalabb.numberone1 írta:Mi az ami nem fair?lestat írta:.nem.lenne fair.
Sok divat(aki nem inge ne vegye magara).
Nem.divatolok...valogatottnal mindig drukkolok a realosoknak plusz a franciak amugyis remek grleneracioval vannak ellatva most...de basszus hagyj legyek.mar duhos mikor.nem.viszik kinaz egyik kedvencem.kerlek.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- numberone1
Mi az ami nem fair?lestat írta:.nem.lenne fair.
Sok divat(aki nem inge ne vegye magara).
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

Remélem kiesnek a picsába azt lebőgnek mikor Zsiru rohangál elől összevissza...
Nagyon durván túlfújták ezt az ügyet a sajtóban, Benzemának fele annyi köze nem volt az egészhez, mint amennyi faszságot összehordtak róla...
Ennek itta meg a levét...
Ha egy Realban nem volt ebből probléma majd biztos a franciáknál lett volna... Hagyjuk már...
Slusszpoén tuti az lesz, hogy Valbuenát se fogják vinni EBre...
Nagyon durván túlfújták ezt az ügyet a sajtóban, Benzemának fele annyi köze nem volt az egészhez, mint amennyi faszságot összehordtak róla...
Ennek itta meg a levét...
Ha egy Realban nem volt ebből probléma majd biztos a franciáknál lett volna... Hagyjuk már...
Slusszpoén tuti az lesz, hogy Valbuenát se fogják vinni EBre...
- lestat

Elmehet az összes a p....ba.
HIHETETLEN baszki....ezek esku nem normalisak...
A masik meg jokor szolnak geci...a szezon legfontosabb szakaszan...ahh kicsit se.lesz Benzema maga alatt.
A jo edes...ahu mind1 is...eddig drukkoltam ezeknek a balfekeknek de igy remelem nem nyernek...nem.lenne fair.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

- ikarus93
Csóri Benzema.
Itt káromkodok a franciákra most.
Eddig nekik szurkoltam volna meg a fiainknak, most már inkább azt mondom nyerjenek a Portugálok vagy Spanyolok
Itt káromkodok a franciákra most.
Eddig nekik szurkoltam volna meg a fiainknak, most már inkább azt mondom nyerjenek a Portugálok vagy Spanyolok
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Cserébe pihentebb lesz.numberone1 írta:Nem hinnem, h befolyasolna az egesz szezont,de egesz biztos, h bantani fogja eredmenytol fuggetlenul...dzsi91 írta:
Hát nemhiszem,hogy egy kihagyott EB befolyásolná a Madridi szezonját,főleg hogy zsiruval sztem esélytelenek a franciák... Varane Pogba Benzema maggal sztem jól lehettek volna egy döntőre...
- numberone1
Nem hinnem, h befolyasolna az egesz szezont,de egesz biztos, h bantani fogja eredmenytol fuggetlenul...dzsi91 írta:
Hát nemhiszem,hogy egy kihagyott EB befolyásolná a Madridi szezonját,főleg hogy zsiruval sztem esélytelenek a franciák... Varane Pogba Benzema maggal sztem jól lehettek volna egy döntőre...
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Sorry pedig igyekszem mindig kisbetűvel írni a barcások nevétnumberone1 írta:De nem biztos, h boldog Benzemank.dzsi91 írta: Lesz egy pihent benzemánk jövőre, én örülök.
Szerk: Ja es ha Messi nevet tudod nagy betuvel irni, akkor Benzemaet is.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
De nem biztos, h boldog Benzemank.dzsi91 írta: Lesz egy pihent benzemánk jövőre, én örülök.

Szerk: Ja es ha Messi nevet tudod nagy betuvel irni, akkor Benzemaet is.

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem értem az egészet, most eltiltták a bírósági ügy miatt.vagy deschamps amolyan jó apukaként szobafogságra ítélte?
Nekem jó mert leszarom a válogatott focit,ha tehetném egy real kátékost sem engednék el a válogatottjába(kivéve ha magyar
) de mint szövetségi kapotány ez valami oltári baki... Mintha Messi kimaradna a vb keretből mert adócsaló ez olyasmi...
Lesz egy pihent benzemánk jövőre, én örülök.
Nekem jó mert leszarom a válogatott focit,ha tehetném egy real kátékost sem engednék el a válogatottjába(kivéve ha magyar

Lesz egy pihent benzemánk jövőre, én örülök.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- numberone1
Ez erdekes, mert a Lyonban eleg jo volt 1vs 1-ben. Talan sok izmot probaltak rapakolni es annak tudhato be. Ha jol emlekszem volt egy eve itt amikor eleg robbanekony es gyorsabb volt, akkor is eleg jol verte meg az embereit.CS0ki írta:
Szerintem volt olyan komplett szezonja, amikor nem volt annyi sikeres csele, mint tegnap.És nem sok túlzás van ebben, nagyon gyenge volt cselezésben, amikor idejött, az első szezonokban nem nagyon tudott embert egy az egyben megverni. Ebben is szépen fejlődött, ahogy korábban volt ugyanilyen fejlődése a labdatartásban, fejjátékban, helyzetkihasználásban. Kár, hogy mondjuk nem 24 éves korára sikerült ezekben felfejlődni, de most ezt a pár évet akkor használjuk ki, amíg még fizikailag bírja a szintet.
Abban biztos vagyok, h ez nem Deschamps dontese...legjobb tamadojarol nem mondana le, ha ez nem felsobb utasitasra tortenne. Kar erte

34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Legalabb nem robbantják fel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Sajnálom, ez hatalmas lehetőség lehetett volna (még így is az), hogy megnyerjék az EB-t, más csapatot nem látok reálisan esélyesnek a németek ellen, és hiába a sok jó teljesítmény a klubcsapataikban, a legjobb játékosuk nélkül így már rájuk sem fogadnék nagy tétben.

- ateeemadrid
Azért Valbuenát szerintem nem kéne baszogatni, elvégre áldozat volt az ügyben.
Ettől függetlenül ostoba döntés, de így legalább nem kell a franciáknak szurkolnom.
Ettől függetlenül ostoba döntés, de így legalább nem kell a franciáknak szurkolnom.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Majd az a csámpás mélynövésű Valbuena lehozza nekik
Remélem kiesnek a csoportkörben.

Remélem kiesnek a csoportkörben.
- ___Samy___
Született már amúgy valami eredmény az ügyéből? Vagy csak eddig tartott a türelem a franciákoknál?
Mindenesetre igazi balfaszok, hogy kihagyták, egy ilyen dolog miatt. Élete formájában van, és nem kell a hazai EB-re...
Mindenesetre igazi balfaszok, hogy kihagyták, egy ilyen dolog miatt. Élete formájában van, és nem kell a hazai EB-re...
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Kibsztt Valbuena

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Nagyon csúnyát tudnék most írni...
Egyik legjobb emberüket nem viszik ki... a HAZAI EB-re.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots