Nekem nagyon bejott. Nálam 9-es.
Règ daraltam be ilyen gyorsan sorozatot.
Amik nagyon tetszett: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elsosorban Murdock az egész karakter meg ahogy bemutattak a multjat meg hogy tenyleg minden egyes pofonnak sulya van.
Tetszett meg Foggyval valo baratsag foleg az a resz mikor Foggy rajott a dologra.
Az akcio/verekedos reszek nagyon adjak pedig amugy nem csipem sokaig nezni az ilyesnit de itt szinte aterzen minden egyes szurast oklost amit kapnak.
Ami nem tetszett benne hogy Calire dokit gyorsan kiirtak a romancbol pedig az utos paros lett volna.
Wilson Fisk karaktere nagyon adja a csajozos resz bar kicsit gyorsan tortent minden de a multja stb..komoly lett.Faszak az ugyvedes reszek mikor okoskodnak ot 3man viszont ez a Karen nem lett szimpi
Ujsagiro Bent sajnalom hogy kinyirtak de hat varhato volt...
Ezekkel a japcsikkal viszont tuti meg lesz valami.gyanusan eltuntek semmi magyarazat nelkul ja meg ez az öreg Bot sem volt szimpatikus...olyan karate kolyok feelingem lett tole az nem tetszett meg hogy tette itt az erzeketlent...na mind1.
Kivancsi leszek mikor fog ölni is Murdock plusz hogy valami csajt keritenek-e melle.Ja meg kivancsi lennek azzal a penzzel.milett amit az apja rahagyott a box meccs utan...marmint elvileg sosincs melojuk de megis jol eleldegelnek
Nem voltam soha kepregeny fanatikus egyedul a Pókemberért rajongtam de ez a cucc nagyon bejott.