+ ismeri a közeget, a játékot, a filozófiát
- a Barça B után nem sokat mutatott...
Inkább Bielsa, de LE sem rossz azért.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. július 20., szombat 15:57
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. július 20., szombat 14:57
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 20., szombat 12:59
maradjunk annyiban, hogy én soha nem kívánom neked, hogy "ekkora szerencséd" legyen az életben.megint hogy ekkora szerencséje legyen, hogy lemond egy báb. hihetetlen.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 20., szombat 12:56
Vele nem járnátok jöl.Ugyan olyan megosztó egyéniség mint Mou.Csak sokkal rosszabb edző...Mi lesz a Barcával? Jelenleg tényleg nem igazán tud foglalkoztatni, persze ez majd változik. Edzők? Én nekik örülnék: Wenger (sansztalan), Bielsa, Laudrup, De Boer. Bielsa ugye jelenleg csapat nélküli, karakteres edző, látványos focit játszat. Talán ő lenne a legjobb.

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 20., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: Mike » 2013. július 20., szombat 11:45
szerintem ő egyáltalán nem illik ehhez a barcáhozdzsihad91 írta:Persze megint befosnék ha Heynkess ülne oda ...de erre nemlátok sok esélyt.
HozzászólásSzerző: Marky » 2013. július 20., szombat 11:38
HozzászólásSzerző: mahitoo(Henke) » 2013. július 20., szombat 10:55
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. július 20., szombat 10:45
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 20., szombat 10:21
Hát akkor mégis csak okolható Villanova,hiszen ő is észrevehette volna
HozzászólásSzerző: kamcore » 2013. július 20., szombat 10:01
Ennyire félsz? Nem szeretnéd, hogy egy hangyaf@sznyit versengeni kelljen akár kupáért, vagy bármiért?BBeno írta:megint hogy ekkora szerencséje legyen, hogy lemond egy báb. hihetetlen. remélem házon belül fogják megoldani ahogy eddig mondjuk rourával és akkor nem lesz probléma.
ha egy edzőt igazolnak akkor nagyobb problémánk is lehet belőle. házon belül meg kell oldani szintén egy bábbal és kész.
titonak jobbulást.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 20., szombat 8:47
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 20., szombat 3:59
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2013. július 20., szombat 0:47
Hát akkor mégis csak okolható Villanova,hiszen ő is észrevehette volna már,amit te is,hogy Xavi belassult és körülményes lett. Szerintem Villanova teljesen alkalmatlan vezetőedzői feladatokra,megpróbált kilépni a Guardiola árnyékából,el is ismerte,hogy szüksége lett volna a rá... de nem sikerült neki (bár azért csak leesett nekik egy bajnoki cím... kiegyensúlyozottabbak voltak,mint mi.)A fék a csapatban pedig nem ő volt szerintem,hanem elkezdődött xavi kiöregedése.....már nincs meg az a dinamika előre,azok a beindítások,az az ütem amit ki tudott választani.
HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 20., szombat 0:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2013. július 19., péntek 23:34
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. július 19., péntek 23:29
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. július 19., péntek 22:47
Annyit azért hozzátennék,hogy Tito friisítete a széljátékot Telloval,voltak màr hosszu indítások is,valamint messziről is próbálkoztak,többet mint Pep alatt.Iniesta,Pedro,olykor még Xavi is ráverte a 16-os környékéről...nem ez volt a jellemző,de ennyiből más volt az a csapat,mint a Guardiola féle...Meglátásom szerint Tito Villanova egy fék volt a csapatban,próbálta ugyanazt nyomatni mint Pep idején,ami egyre kevésbé eredményes már. Egy új,ráadásul külső edzővel nemhogy gyengülni,hanem erősödni fognak - szerintem. Vagyis,attól függ,kit hoznak Tito helyére.

HozzászólásSzerző: Press » 2013. július 19., péntek 22:42
HozzászólásSzerző: EnzoZidane89 » 2013. július 19., péntek 22:40
Press írta:Nem, arra gondolok, hogy ennek az elmúlt 4-5 év barcelonájának vége. Nyerhetni nyerhetnek sok címet, sőt, nagyszerű játékosai vannak, mert Tito távoztával nem lett gyengébb a csapat. Itt a felfogásra, játékképre gondolok. Eddig Guardiola ötlete valósult meg, Villanova meg tavaly ugyanazt alkalmazta (ezért is őt választották, oldották meg házon belül az edzőkérdést) és gyakorlatilag nélküle lett bajnok a csapat. Így, hogy külsős jön az hozza majd a saját embereit, elképzeléseit. Villanovának (elnézést) nem volt karaktere, alkalmazkodott az elvárásokhoz. Ha jön egy nagyobb név a padra, az nem fogja Guardiola ötletét nyomatni még x évig... Nem lesz Busquetsből tkp, nem erre gondolok, de biztos, hogy más stílusban játszanak innentől kezdve. Lehet visszajön egy új edzővel a 4-4-2 Neymarral és Messivel elől, vagy nem tudom, de így ennek itt vége. Szerintem.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem