Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Valamelyik lap megszellőztette csak, a klub azóta már cáfolta is.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pszichológia, az ellenfél elhiszi (mondjuk manapság már kétlem,hogy benyelik az ilyeneket) hogy Messi nem lesz vagy ha lesz is sérült lesz... + Messiről is leveszik egy kicsit a terhet, mert ha csődöt mond lehet utána nyomatni,hogy sérülten játszott, ha meg jó meccset hoz akkor lehet isteníteni,hogy még így is mekkora király a kis argentín.Berti írta:Ez nálatok elég gyakran megtörténik, mármint az, hogy egy kulcsfigura (aki általában Messi) nem valószínű, hogy képes lesz játszani. Aztán meg lásscsodát, csak ott lesz a kezdőben.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
Már azért is jó ez nektek, mert lehet így Simeone gyorsan változtat valamit a taktikán, amiből utána hasznot húzhattok.
Bezzeg nálunk a kutyát nem érdekelte lisabonban,hogy CR és Benzema sérülten játszott,csak folyt a csapból,hogy Cé gyenge döntőt hozott

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Ez nálatok elég gyakran megtörténik, mármint az, hogy egy kulcsfigura (aki általában Messi) nem valószínű, hogy képes lesz játszani. Aztán meg lásscsodát, csak ott lesz a kezdőben.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
Már azért is jó ez nektek, mert lehet így Simeone gyorsan változtat valamit a taktikán, amiből utána hasznot húzhattok.
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Belefutnának a késbe. Plusz oké hogy nem lenne kellemes kikapni tőlük a döntőben, de ilyen alapon el se induljunk. Viszont van nagyobb győzelem annál, ha őket verjük el ott? Szerintem nincs, én meg örömömben ugranék ki a hatodikrólsebydani írta:Én óvatos lennék azért nagyon egy Clasico döntővel, hiába vertük meg őket most, meg vannak picit gyengébb formában ha ott valamilyen módon kikapnánk kiugranék a 4.-ről az tutiBecksy23 írta: Aztán mindegy melyik jut tovább, de én nagyon örülnék egy Classico döntőnek. Most meg jöhet a City.

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Sose volt kérdés a játéka.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Isten őrizzen egy Classico döntőtől..nem vagytok normálisak
MA essenek ki...mert nagy az arc ott ugyis...Pique kicsit visszavesz meg mert hátha ez hatással lesz a bajnokságra is és önbizalmukat vesztik...plusz akkor összejöhetne egy ATMA-Bayern elődöntő (ilyen ugyse volt még)
Mi pedig a Cityvel boxolnánk..ami szintén nem lenne amugy könnyű hiába hogy őket is sokan lebecsülik.

MA essenek ki...mert nagy az arc ott ugyis...Pique kicsit visszavesz meg mert hátha ez hatással lesz a bajnokságra is és önbizalmukat vesztik...plusz akkor összejöhetne egy ATMA-Bayern elődöntő (ilyen ugyse volt még)
Mi pedig a Cityvel boxolnánk..ami szintén nem lenne amugy könnyű hiába hogy őket is sokan lebecsülik.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Stegen-Alba-Bartra-Pique-SR-Samper-Thiago-Rafinha-Halilovic-Messi-Neymar
Puskás Ferenc
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Én óvatos lennék azért nagyon egy Clasico döntővel, hiába vertük meg őket most, meg vannak picit gyengébb formában ha ott valamilyen módon kikapnánk kiugranék a 4.-ről az tutiBecksy23 írta: Aztán mindegy melyik jut tovább, de én nagyon örülnék egy Classico döntőnek. Most meg jöhet a City.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Most akartam írni....terry76 írta:Én a mai estére egy 11-es párbajt szeretnék ,hirtelenhalállal!Kimondottan jót tenne mindkét csapatnak így a bajnokság hajrájában!![]()

Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Mondjuk amilyen pocsékul rúgjuk a tiziket idén, szerintem nagyon adná magát, hogy hosszú évek után most legyen egy 11-es párbajunk ismét..terry76 írta:Én a mai estére egy 11-es párbajt szeretnék ,hirtelenhalállal!Kimondottan jót tenne mindkét csapatnak így a bajnokság hajrájában!![]()

- terry76
- Kedvenc játékosaid: Zidane
- Kedvenc csapatod: RM
Én a mai estére egy 11-es párbajt szeretnék ,hirtelenhalállal!Kimondottan jót tenne mindkét csapatnak így a bajnokság hajrájában!

- Süti
Rizzoli lesz a biró.
Remélem 1-0, és búcsút veszünk a katalánoktól.

Remélem 1-0, és búcsút veszünk a katalánoktól.

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Jólvn, látom az én ittas kirohanásom is az enyészeté lett, de köszi annak aki törölte, nem is voltam rá büszke
Nem hergelni akarok meg semmi, de szerintem holnap egy küzdős 1-0 után kiesik a barca. De meglátjuk. Most viszont mindenki ünnepeljen

Nem hergelni akarok meg semmi, de szerintem holnap egy küzdős 1-0 után kiesik a barca. De meglátjuk. Most viszont mindenki ünnepeljen

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
1-0 Az Atletinek és szevasz van...Toti írta:ziro ezt egy kicsit túltolta![]()
![]()
![]()
de témánál maradva, esküszöm várom a holnapi meccset. hogy őszinte legyek egyik csapatot sem szeretném, hogy továbbjusson, de mivel olyan nincs, így én az atletico továbbjutásnak örülnék jobban. már csak az arc miatt is ami megy a nagyvilágban gránátvöröskékeknél az utcákon, a neten, a stúdiókban, a szakkomentátorok között, stb..

ziro ezt egy kicsit túltolta
de témánál maradva, esküszöm várom a holnapi meccset. hogy őszinte legyek egyik csapatot sem szeretném, hogy továbbjusson, de mivel olyan nincs, így én az atletico továbbjutásnak örülnék jobban. már csak az arc miatt is ami megy a nagyvilágban gránátvöröskékeknél az utcákon, a neten, a stúdiókban, a szakkomentátorok között, stb..

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Csak egy ilyen ember e-hetti meg azt az eledelt.ziro4vr írta:Honnan tudtad hogy azt fogyasztom te szemét?

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Honnan tudtad hogy azt fogyasztom te szemét?nmate írta:Kis kefirrel könnyebb emészteni.ziro4vr írta:Fura mód piros lap meg kamutizi nélkül is tud nyerni valaki. Fura is így elsőre, még emésztgetnem kell.![]()
![]()
![]()

Mi van még a tarsolyodban, az e hetti nyerőszámok esetleg?

Nem illik.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Kis kefirrel könnyebb emészteni.ziro4vr írta:Fura mód piros lap meg kamutizi nélkül is tud nyerni valaki. Fura is így elsőre, még emésztgetnem kell.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Szalai
- Kedvenc csapatod: Barcelona, Bulls
Nyilván csak viccnek szántam, és nem erről van szó. Csak számomra érthetetlen, mi történt vele, miután visszajött az Argentín csapattól.torjack írta: Májusig még annyi mindent el lehet bukni...
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Puskás Ferenc
Puskás Ferenc
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Hungarokatalán írta:Mondjuk az a nagy Messi "visszaesés" maximum az előző 3 meccsre igaz. Előtte top formában nyomta ő is. Tata csinált vele valamit a válogatottnál. Vagy csak májusra tartalékol.
Egy Clásico elődöntőnek én is örülnék (bár ahhoz holnap tovább kellen jutni, ami nagyon nem lesz egyszerű). Mindenesetre inkább, mint hogy a Real megkapja a City-t, és röhögve ott legyen a döntőben egy Roma, Wolfsburg, City hármas után.
Májusig még annyi mindent el lehet bukni...