Nézd vissza a 2003-as bl döntőt.Toti írta:de hogy lehet direktbe a 11esekre játszani? annál nagyobb lutri nem nagyon van.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 13., szerda 14:07
Nézd vissza a 2003-as bl döntőt.Toti írta:de hogy lehet direktbe a 11esekre játszani? annál nagyobb lutri nem nagyon van.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 13., szerda 14:05
de hogy lehet direktbe a 11esekre játszani? annál nagyobb lutri nem nagyon van.morientes írta:Ezt annak idejèn azèrt vezettèk be,mivel ugy is igènybe vannak vève a futballisták a rengeteg meccs miatt,hogy minèl kevesebb legyen a hosszabbitásos meccs,valamint sok csapat,(foleg az olaszok ugye),kifejezetten erre játszottak.Idegenbeli gól szabályt el kellene törölni. Amennyire izgalmassá tud tenni egy párharcot, pont annyira el is tudja rontani. Miért ér többet egy hazai 2-0, mint egy 3-1? Faszság.
Meg a tizenegyesekre.
Magyarán nem voltak rákènyszeritve hogy eldontsèk.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 14:01
Ezt annak idejèn azèrt vezettèk be,mivel ugy is igènybe vannak vève a futballisták a rengeteg meccs miatt,hogy minèl kevesebb legyen a hosszabbitásos meccs,valamint sok csapat,(foleg az olaszok ugye),kifejezetten erre játszottak.Idegenbeli gól szabályt el kellene törölni. Amennyire izgalmassá tud tenni egy párharcot, pont annyira el is tudja rontani. Miért ér többet egy hazai 2-0, mint egy 3-1? Faszság.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 13., szerda 13:42
Szerintem nem konkrétan a tegnapi meccsre mondta csabi, hanem úgy általánosságban. Idegenbeli gól szabályt el kellene törölni. Amennyire izgalmassá tud tenni egy párharcot, pont annyira el is tudja rontani. Miért ér többet egy hazai 2-0, mint egy 3-1? Faszság.morientes írta:Nem èrtettelek fèlre.Ha tegnap "talál" egy golt a Wolfsburg,akkor simán találunk mèg egyet mi is.Annyival jobbak voltunk.Ès ezt most nem a gyozelmi mámor mondatja velem.Ez volt tegnap a realitásSzerintem te valamit nagyon félreértettél.![]()
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 13:38
Nem èrtettelek fèlre.Ha tegnap "talál" egy golt a Wolfsburg,akkor simán találunk mèg egyet mi is.Annyival jobbak voltunk.Ès ezt most nem a gyozelmi mámor mondatja velem.Ez volt tegnap a realitásSzerintem te valamit nagyon félreértettél.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 13., szerda 13:17
Nem.rashidm írta:Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 13:01
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 13., szerda 12:20
morientes írta:Mièrt?Hadd jojjon csak a city,nekunk fekszik a dolog,a barca,atma,bayern trio meg hadd játsza le egymással.Mert koránt sem biztos hogy a barca megy tovább.A bayern szerintem már naggyábol ott van.Mindenkinek jár a pacsi a clasico meg ez a meccs hatalmas energiákat szabadíthat fel a csapatban... Elődöntőbe mindenképpen a barcát szeretném ha ott lesznek,ha nem akkor meg a bayernt...
Amugy meg,haggyuk már hogy mikor cserèlt,meg kèson cserèlt,ettol perfectebb meccset kb nem igen tudtak volna lehozni.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 12:14
Szerintem te valamit nagyon félreértettél.Hiába dolgozta le a csapat a hátrányt,ha egy gólt talál az ellenfél onnantól olyan mintha semmit sem csinált volna.
De az isten szerelmère,nem talált!Sansza se nagyon volt.De ha esetleg mèg is,verunk mèg egyet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 12:04
Sokszor az alap és kötelező a legnehezebb.miro írta: Továbbjutottunk a Wolfsburg ellen. Ettől tényleg nem kell,ez alap volt és kész.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 13., szerda 12:02
De az isten szerelmère,nem talált!Sansza se nagyon volt.De ha esetleg mèg is,verunk mèg egyet.Hiába dolgozta le a csapat a hátrányt,ha egy gólt talál az ellenfél onnantól olyan mintha semmit sem csinált volna.
Szerintem meg,ha hasra nem is kell,de mindenkèppen megsuvegelendo az a fajta mentalitás,amit kivittek a pályára.EZ a real madrid,nem a multheti.de nem kell hasra esni szerintem ettől a győzelemtől.
HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 13., szerda 11:55
Továbbjutottunk a Wolfsburg ellen. Ettől tényleg nem kell,ez alap volt és kész.Remy írta:
Jó, bírom, hogy MINDEN győzelem után ezt le kell írnia valakinek. Mikor essen hasra az ember? Még, ha magunknak is köszönhettük ezt a kiélezett párharcot. 0-2-ről álltunk fel, és tök mindegy, hogy ki volt az ellenfél. 0-2-es hendivel, úgy, hogy az ellenfél az életéért küzd, bármelyik BL-es csapat ellen nehéz 1 meccset úgy lejátszani, hogy megforduljon a párharc.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 11:51
Jó, bírom, hogy MINDEN győzelem után ezt le kell írnia valakinek. Mikor essen hasra az ember? Még, ha magunknak is köszönhettük ezt a kiélezett párharcot. 0-2-ről álltunk fel, és tök mindegy, hogy ki volt az ellenfél. 0-2-es hendivel, úgy, hogy az ellenfél az életéért küzd, bármelyik BL-es csapat ellen nehéz 1 meccset úgy lejátszani, hogy megforduljon a párharc.matador írta: de nem kell hasra esni szerintem ettől a győzelemtől.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 13., szerda 11:48
HozzászólásSzerző: matador » 2016. április 13., szerda 11:42
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 11:27
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 13., szerda 11:19
sztem meg azért, mert mindenki a seggén vette a levegőt fél óra után.Ezért vett vissza a brigád szerintem és váltott egy biztonságosabb játékra.
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 11:08
Én nem voltam ott.rashidm írta:Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 13., szerda 11:06
Bemehettek végül az Ultra Sur szurkolói?csabi87 írta:A stadionban meg nagyon jó hangulat volt.Jó volt ez na...
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 13., szerda 10:59
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem