ez egyszer belefér ugye?

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 13., szerda 22:42
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 13., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 13., szerda 13:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2016. április 13., szerda 13:20
Pszichológia, az ellenfél elhiszi (mondjuk manapság már kétlem,hogy benyelik az ilyeneket) hogy Messi nem lesz vagy ha lesz is sérült lesz... + Messiről is leveszik egy kicsit a terhet, mert ha csődöt mond lehet utána nyomatni,hogy sérülten játszott, ha meg jó meccset hoz akkor lehet isteníteni,hogy még így is mekkora király a kis argentín.Berti írta:Ez nálatok elég gyakran megtörténik, mármint az, hogy egy kulcsfigura (aki általában Messi) nem valószínű, hogy képes lesz játszani. Aztán meg lásscsodát, csak ott lesz a kezdőben.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
Már azért is jó ez nektek, mert lehet így Simeone gyorsan változtat valamit a taktikán, amiből utána hasznot húzhattok.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 13., szerda 13:11
Ez nálatok elég gyakran megtörténik, mármint az, hogy egy kulcsfigura (aki általában Messi) nem valószínű, hogy képes lesz játszani. Aztán meg lásscsodát, csak ott lesz a kezdőben.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. április 13., szerda 12:16
Belefutnának a késbe. Plusz oké hogy nem lenne kellemes kikapni tőlük a döntőben, de ilyen alapon el se induljunk. Viszont van nagyobb győzelem annál, ha őket verjük el ott? Szerintem nincs, én meg örömömben ugranék ki a hatodikrólsebydani írta:Én óvatos lennék azért nagyon egy Clasico döntővel, hiába vertük meg őket most, meg vannak picit gyengébb formában ha ott valamilyen módon kikapnánk kiugranék a 4.-ről az tutiBecksy23 írta: Aztán mindegy melyik jut tovább, de én nagyon örülnék egy Classico döntőnek. Most meg jöhet a City.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 13., szerda 11:40
Sose volt kérdés a játéka.Hungarokatalán írta:Így, hogy kérdéses Messi játéka, mindenképpen javulnak az Atleti esélyei.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 13., szerda 11:40
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 13., szerda 11:39
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 13., szerda 11:31
Én óvatos lennék azért nagyon egy Clasico döntővel, hiába vertük meg őket most, meg vannak picit gyengébb formában ha ott valamilyen módon kikapnánk kiugranék a 4.-ről az tutiBecksy23 írta: Aztán mindegy melyik jut tovább, de én nagyon örülnék egy Classico döntőnek. Most meg jöhet a City.
HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2016. április 13., szerda 11:28
Most akartam írni....terry76 írta:Én a mai estére egy 11-es párbajt szeretnék ,hirtelenhalállal!Kimondottan jót tenne mindkét csapatnak így a bajnokság hajrájában!![]()
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 13., szerda 11:22
Mondjuk amilyen pocsékul rúgjuk a tiziket idén, szerintem nagyon adná magát, hogy hosszú évek után most legyen egy 11-es párbajunk ismét..terry76 írta:Én a mai estére egy 11-es párbajt szeretnék ,hirtelenhalállal!Kimondottan jót tenne mindkét csapatnak így a bajnokság hajrájában!![]()
HozzászólásSzerző: terry76 » 2016. április 13., szerda 11:20
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 13., szerda 10:46
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 12., kedd 23:24
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2016. április 12., kedd 23:24
1-0 Az Atletinek és szevasz van...Toti írta:ziro ezt egy kicsit túltolta![]()
![]()
![]()
de témánál maradva, esküszöm várom a holnapi meccset. hogy őszinte legyek egyik csapatot sem szeretném, hogy továbbjusson, de mivel olyan nincs, így én az atletico továbbjutásnak örülnék jobban. már csak az arc miatt is ami megy a nagyvilágban gránátvöröskékeknél az utcákon, a neten, a stúdiókban, a szakkomentátorok között, stb..
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 12., kedd 23:23
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 12., kedd 23:19
Csak egy ilyen ember e-hetti meg azt az eledelt.ziro4vr írta:Honnan tudtad hogy azt fogyasztom te szemét?
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 12., kedd 23:17
Honnan tudtad hogy azt fogyasztom te szemét?nmate írta:Kis kefirrel könnyebb emészteni.ziro4vr írta:Fura mód piros lap meg kamutizi nélkül is tud nyerni valaki. Fura is így elsőre, még emésztgetnem kell.![]()
![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 24 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem