lehet a többségnél ez csak egy védekező mechanizmus, hogy előre elkönyveli a kiesést, mert így talán könnyebb megemészteni.
LEHET
nem lehet, hanem BIZTOS
ez így van.
Nekem pl ez a meccs járjon egész nap a fejemben?? Így is van mit csinálnom, nemhogy még ezen agyaljak, úgy hogy a lehető legreálisabban nézve a helyzetet minden bizonnyal alig van valami kis esélyünk.
Ha beleélném magam iszonyatosan megnövekedne a mély csalódottság lehetősége.
Ne kelljen már ezt elmagyarázni.
Egyébként végül nem tettem meg a meccset. Elfoglalt voltam délután, de ha megtettem volna akkor is a Wolfsburgra teszem.
Legalább ha kiesünk legyen egy apró kis vigasz, ha továbbmegyünk akkor meg örülök, és magasról leszarom azt a kis pénzt,úgysem a házat tenném rá
Nagyon szeretném ha ma kimenne a REAL MADRID és lehengerlő focival, kérdés és ellenvetés nélkül egy 6ossal vágná haza a németeket.
A gatyámba élveznék itthon.
De ugyanakkor nem akarok nagyot csalódni, az előző meccs is az volt már...
Ez a csapat bőven gyengébb a Madridnál, ellenük kiesni, és így távol maradni a BL elődöntőtől, holott ott lesz a Bayern, a Barca, és valaki az újgazdagok közül. (pl PSG akit idén már megvertük)
A 2 B betűs ellen meg tudjuk az ellenszert, kérdés hogy amúgy ki is jönne -e.. Tehát bőven esélyes lenne egy BL győzelem is akár ha itt szépen túllépnénk a német középcsapaton.
Hát mekkora pofáraesés kiesni ilyenkor, ilyen riválissal szemben??
Baromi nagy.
Nem akarok csalódni, csak kellemesen, pozitívan.
Ezért ma kiesést várok.
Ha meg továbbjut a csapat akkor örömmámor, és rendkívül kellemes meglepetés a ma este.
ennyi.