HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. július 20., szombat 3:59
szegény tito, remélem, meggyógyul.
bár ahol 3x kiújul egy ilyen betegség, ott már aztán tényleg nagyon rezeg a léc.
talán ha kikerül ebből a stresszes közegből, és 1000%-al csak a gyógyulásra koncentrálhat, sikerülhet.
az anyagi vonzatokkal nem lehet baj, bízom benne, hogy kilábal belőle, és lehet még valaha egészséges ember.
az edzőkérdéshez...
ez valóban elsülhet többféleképpen is.
ha házon belül oldjuk meg (eusebio,rubi,roura) akkor kizártnak tartom, hogy a szakmai munka nívósabb lesz, mint volt.
rourával biztosan gyengülne a csapat, a másik két úriember munkája kérdéses, de nem kecsegtetne sok jóval.
ha házon kívülről jön edző, az kétélű fegyver, összehullhat az egész csapat, de akár új az impulzosokkal újra erőre is kaphat a gárda.
nyilván nagyban függ az új tréner személyétől, egy heynckess, klopp, vagy bielsa szerű edző nem hiszem, hogy szétbarmolná a csapatot, ellenben mondjuk mancini kinevezésétől nem sok jót várnék.
az a lényeg, hogy ha külsős tréner jön, a meglévő alapokat fűszerezze meg kicsit a saját stílusjegyeivel, újításaival.
ne akarja feltalálni a "katalán viaszt", mert az egyrészt nem pár hónapos projekt lenne, másrészt pedig ez a keret nyilván nem alkalmas kontrafocira, ívelgetésre vagy catenacciora, továbbra is a labdabirtokásra, technikai fölényre kell helyezni a hangsúlyt, csak kicsit bele kell nyúlni a részletekbe, és ennyi.
bízakodva várom a bejelentést, bárki is jön, nem fogom addig megbélyegezni, vagy elítélni, ameddig nem játszott le vele a csapat jó pár meccset.
akiknek örülnék/elfogadnék : klopp,heynckess,bielsa,wenger,avb,laudrup,jesús,de boer...így fejből.
off : együttérzést tanúsítani szerintem nyilván nem kötelező, biztos vagyok benne, hogy ha mourinho, ronaldo vagy pepe lenne rákos, a barcások körében is lennének olyanok, akiknek sokkal fontosabb lenne az, hogy hú, most mennyit gyengül/erősödik a real, mint maga az emberi élet.
ezeket az embereket viszont nem tudom megérteni.
én aztán közel sem vagyok a tökéletes ember mintapéldánya, sőt, de emlékszem, hogy amikor de la red összeesett, percekig fogtam a fejem, 160 volt a pulzusom, és aztán egész este az az eset járt a gondolataimban.
pedig kikapott ám a real madrid, ami minden más esetben nyilván jó kedvvel tölt el, de valahogy nem tudtam kárörvendeni, és nem az volt a fő gondolatom, hogy hú, ezzel az eredménnyel még ki is pottyanhattok.
ha valami fontosabb a focinál, az az emberi élet.