Ónó írta:Angoloknál az eb-n most csatár túltengés lesz. El sem tudom képzelni, hogy ki lesz a kezdőben,valszeg 4-4-2 felállás lesz és remélem kane vardy duó lesz elől. Padon pedig sturridge bármikor képes villanni.
Szerintem is a Kane-Vardy duó kezdene jelenleg. Elől nincs velük baj, akkor sem ha netán sérült valamelyikük és Sturridge beáll. Kane szerintem kiemelkedik azért közülük, ő neki azért távolabbról is jó lövései vannak, Vardy viszont piszok gyors, látható is, hogy folyamatosan a leshatáron helyezkedik a Leicesterben, aztán Kanté, Drinkwater vagy Mahrez csak bevágják elé a labdát és futhat is, ez szintén nagy fegyvertény lehet. Rooney helyzetére kíváncsi leszek, bedobja-e mondjuk a középpályára, esetleg a csatárok mögé vagy nem. Ha már középpálya.. szerintem a leggyengébb része az angoloknak jelenleg ez a rész. Alli kivételével nem is igazán tudok most kiemelni senkit, aki jobb mint az átlag és van benne valamiféle ötlet.

Nem rossz csapat, tény, de én meglepődnék, ha a legjobb négybe kerülnének.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa