miro írta:Srácok,egy kis idő után megint aktuális lett a TV vásárlás nálam.
120-as vagy egyel kisebb.
Valaki valami tippet tudna adni a tapasztalataiból?
Samsung,LG,nekem tök mindegy ha szép,jó..

Szia. Egy kis szubjektív vélemény és tapasztalat...
A Samsungnak jó app kínálata van, viszont tudni kell róla, hogy a színek egy kicsit túlszaturáltak náluk (élénkek), ami van akinek bejön, van akinek nem. Nekem pl az a fontos egy TV-ben, hogy minél színhűbben adja vissza a képet, ezért is van plazmám (ami sajnos kihalt technológa...)
Az LG-k sosem hoztak lázba, bár nem mondanám rossznak, sőt, nekem a képi világ jobban tetszik a samunál.
Amit LED-ben választanék, az a Sony. Nem kicsit túlbonyolított a menürendszer (de nem kezelhetetlen), de mindent tud, ami egy átlag felhasználónak fontos, plusz képügyileg is szerintem a legjobb LED-ben, szép színekkel, jó kontraszttal. Az alsó kategória anyaghasználata kicsit bóvlinak tűnhet közelről, plusz hardveresen is itt-ott érezni a korlátokat (nem bosszantóan), ebből kifolyólag én csak középkategóriát választanék (vagy feljebb).
Családban van Panasonic LED is, nálam Sony után az áll a dobogó második fokán. Kiváló képminőség, kicsit szegényebb app felhozatal, egyszerű de könnyen kezelhető eszköz.
Summa: nézz meg minél többet, vigyél magaddal pendriveon filmet és nézd meg melyik tetszik neked... A szemed nem hazudik!
3D nem érdekes, úgy is csak kipróbálja az ember, aztán többet nem használja a funkciót (tudom, ma már szinte minden TV-ben benne van). Külső adathordozókkal ezek nem szenvednek már, viszont noname márkát semmiképp ne válassz, nem véletlenül olyan olcsók.
Ja, és ha műszaki áruházban veszed, ha márkaüzletben, alkudj! Lehet hülyén hangzik, de engedni fognak az árból akár 5-10%-ot is. Ha nem, akkor keress másik boltot, ahol engednek
Remélem segítettem kicsikét