Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Premier League
Angoloknál az eb-n most csatár túltengés lesz. El sem tudom képzelni, hogy ki lesz a kezdőben,valszeg 4-4-2 felállás lesz és remélem kane vardy duó lesz elől. Padon pedig sturridge bármikor képes villanni. Welbeck ép lesz vagy sem én őt csak ötödik lehetőségnek tartom, andy carroll jobb variáció lenne a fejjátéka miatt. Sajnos Lampard és Gerrard már nem lehet ott, pedig most velük esély lenne a franciák ellen a döntőben

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nem írtam kedd óta, szóval csak egy gyors hétvége összegzőt engedjetek meg nekem:
Leicester
Arsenal
Spurs
Andy Caroll
Hihetetlen, hogy egész szezonban kitartott a lendülete a Leicesternek, remélem megnyerik a ligát, igazi futballcsoda lenne
Megnéztem direkt a hétvégi meccsüket, és megint bebizonyosodott, hogy ez a Kanté srác óriási kincs, nem bánnám ha Zidane telefonálna egyet az érdekünkben, nagyon adnám nálunk is.
Leicester

Arsenal

Spurs

Andy Caroll

Hihetetlen, hogy egész szezonban kitartott a lendülete a Leicesternek, remélem megnyerik a ligát, igazi futballcsoda lenne

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem hiszem,hogy CR-el működne a kémia, de Zlatant én is bánom,hogy nem láttam Real mezben.BBeno írta:zlatan josé nagyon nagy duó lenne. nagyon nagy kár hogy habfehér mezben sosem jött össze ez a két figura. bár én még mindig reménykedem hogy zlatan inkább leszarja a pl-t és valamilyen oknál fogva ide jön.![]()
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
zlatan josé nagyon nagy duó lenne. nagyon nagy kár hogy habfehér mezben sosem jött össze ez a két figura. bár én még mindig reménykedem hogy zlatan inkább leszarja a pl-t és valamilyen oknál fogva ide jön.

https://www.google.hu/search?site=&sour ... wZRVV_M%3ARealista24 írta:seSky egyik forrása szerint, ha LvG lép, akkor Ibra menne a MU-hoz.
Egy Mou - Ibra páros...el sem tudom képzelni Benot. :Đ
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
seSky egyik forrása szerint, ha LvG lép, akkor Ibra menne a MU-hoz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én megnéztem az első félidőt a Leicester meccsen majd 80tól a végéig is.
Ég világon semmi tolás nem volt, sőt egy tizit nyugodtan kaphatott volna a Leicester első félidőben, Okazaki kapott egy szépet.
Aztán mindkét csapat kézilabdázott a saját 16osán belül, persze nem direkt meg ilyen odapattanós dolgokról van szó, de a bíró következetesen egyiket se fújta be.
Ég világon semmi tolás nem volt, sőt egy tizit nyugodtan kaphatott volna a Leicester első félidőben, Okazaki kapott egy szépet.
Aztán mindkét csapat kézilabdázott a saját 16osán belül, persze nem direkt meg ilyen odapattanós dolgokról van szó, de a bíró következetesen egyiket se fújta be.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
De, Útwengeren.Realista24 írta:en csak annyit mondok hogy sehol nem olvasni tolasrol.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
A Spurs épp most próbálja fel az MU-t

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ericco 2016. április 10., vasárnap 19:06-kor.
Merci Zizou!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
en csak annyit mondok hogy sehol nem olvasni tolasrol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Kicsit javítok a dolgon, mert a Spurs is annyit rúgott és a City 1-gyel többet. A lényegen nem változtat.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó itt tényleg az arsenal az igazán vicces. Kedveltem őket anno főleg Bergkamp és Vieira miatt, de aztán ez a lúzer image, a wenger knows, mentally strong, semmire nagyarcú arsenal fanok...szóval azóta csak röhögök rajtuk. Az igazi az lenne, ha a Tottenham egy ponttal verné őket, de így sem rossz.

Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Hát azért is kérdezek itt rá mert egy szavukat sem hiszemRemy írta:Mondjuk ennél savanyúbb szőlőt még nem ettek, és valószínűleg nem is fognak, szóval jelen esetben 1 szavukat sem hinném el. Az összes topcsapat kapja a szart a nyakába, persze, hogy a drukkerek ki vannak akadva. Egy noname csapat nyeri a ligát.dzsi91 írta:de már nem egy pl fantól hallottam ezt.

Meghát a szorzók miatt is érdekel, azért itt valaki nagyon megfog gazdagodni májusban ha megtette a leicestert

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Valahol azt írják, hogy 1-0kkal hozzák a bajnokságot, amikor ők rgúták a legtöbbet.
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk ennél savanyúbb szőlőt még nem ettek, és valószínűleg nem is fognak, szóval jelen esetben 1 szavukat sem hinném el. Az összes topcsapat kapja a szart a nyakába, persze, hogy a drukkerek ki vannak akadva. Egy noname csapat nyeri a ligát.dzsi91 írta:de már nem egy pl fantól hallottam ezt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- dzsi91
Egyébként mennyire valós,hogy tolják a leicester szekerét? Nem nagyon követem a meccseiket de már nem egy pl fantól hallottam ezt.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
VB-n tűnt fel mekkora potenciál van benne. Aztán a poolba kerülésekor eltűnt, most örülök hogy lassan beindul. Tetszenek az olyan stílusú playák mint ő, Auba vagy épp Sané. Övék a jövő.
Nem illik.
- Remy
- Kapcsolat:
Nem túl fiatal Ő hozzád? Nagyon nyomatod a kicsit.ziro4vr írta:Origi azért alakul. Jó lesz ő.

Klopp meg alakul. Jó lesz jövőre a csapat. A BL meg még amúgy meglehet, hiszen az EL győzelem BL-t ér.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots