Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 9., szombat 19:23

George R. R. Martin :vivo: :lol: :vivo: :-@
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Norbii
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Arbeloa, Ramos, Pepe, Marcelo, Coentrao, Isco, Benzema, Modric, Jesé

HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 8., péntek 22:54

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha jól emlékszem valamelyik részben szerzett magának egy műkezet.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 8., péntek 22:53

Kerlon írta:
csababarca írta:Arrow 4x18.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most én vagyok hülye, vagy Merlyn-nek hogy nőtt vissza a keze?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem nőtt vissza, a balkezében tartotta a dolgokat, a jobb meg gondolom műkéz. Esetleg Darkh féle woodoo
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát, nem nagyon tudott akkor még woodoozni,mikor már használta. Konkrétan a harcoknál ráesett, és a bal kezével támaszkodott meg nem egyszer, csukló is mozgott stb...mondjuk eleve dublőr csinálja a harcjeleneteit,most is ki lehetett szúrni, gondolom csak igénytelenek és nem figyeltek erre... :mrgreen:
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 8., péntek 22:42

csababarca írta:Arrow 4x18.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most én vagyok hülye, vagy Merlyn-nek hogy nőtt vissza a keze?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem nőtt vissza, a balkezében tartotta a dolgokat, a jobb meg gondolom műkéz. Esetleg Darkh féle woodoo
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 8., péntek 21:55

Arrow 4x18.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 8., péntek 11:33

h3x0r írta:Breaking Bad 5. evad magyar elozetes
komolyan mondom, nem tudom, hogy sirjak vagy inkabb nevessek :lol: :vivo:
így kell elvenni az emberek kedvét minden idők egyik legjobb sorozatévadától. :lol:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 23:08

HoC S04 akkora 10/10, hogy csak úgy füstöl.
Micsoda fordulatok és micsoda befejezés.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 7., csütörtök 14:11

Breaking Bad 5. evad magyar elozetes
komolyan mondom, nem tudom, hogy sirjak vagy inkabb nevessek :lol: :vivo:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 6., szerda 10:10

Realista24 írta:Máté.
Minden HoC részhez van felirat. Sorry ha old.
Húú, jó hogy szólsz. Bár most az Utópiát kezdtem el, de sor kerítek erre is.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 6., szerda 8:28

Máté.
Minden HoC részhez van felirat. Sorry ha old.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

TheBull6

HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. április 4., hétfő 19:33

P. Krisz írta:The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először is basszátok meg a kurva cliffhangert . Mit mondjak , nem tetszett ez a rész . Túl hosszú volt a felvezetés . A Carol - Morgan szál unalmas volt , egy jó hozadéka volt , márpedig az hogy Morgan újra képes ölni , ha van kiért vagy miért . A sok autókázást is untam rendesen . Daryl persze hogy megúszta , ez mondjuk nem meglepő . Negan belépője nagyon hatásosra sikeredett , az tetszett . A monológja is fasza volt és végre Ricken is látszott a félelem és kétségbeesés . Azt nem tudom hogy kit vert szét Negan , ha követik a képregényt akkor ...-t , ha nem akkor nincs ötletem .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rick arcán már elég sokszor lehetett ilyet látni. Mindig ha van valami gebasz ilyen fejet vág. Szerintem az évad egyik legrosszabb része volt. De a legrosszabb évadzáró az tuti. Már sokszor volt kasza közelében a szememben a sorozat. Ha nem lesz valami nagy dolog az új évad első részeiben, biztos nem maradok. Negan meg a homár bőrdzsekivel, badass nagyon :lol: :lol:

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. április 4., hétfő 15:33

Hello mindenki! :)
Sajnálatos módon januárban volt egy kereszt szalag szakadásom a téli bajnokságban aminek hála márciusban meg is műtöttek, és mondanom se kell, hogy konkrétan eszem a sorozatokat azóta... :mrgreen:
Bedaráltam 5 évad Trónok Harcát, Vikingeket is beelőztem, volt 1 évad Narcos, 2 évad True Detectiv, és most csipegetem a Fargo 2. évadát. Szó ami szó már kezd kicsit sok lenni, de legalább telik vele az idő :lol: :lol:

-Trónok Harca egész jó volt bár azt sajnálom, hogy mindig az utolsó 2-3 részbe belezsúfolnak mindent, és csak kapkodod a fejed, hogy mégis mi van, de ettől független várom a 6. évadot! :D
-Vikingek jobban adta valamiért, főleg a szebbnél szebb táj fogott meg szerintem. Mostanság voltak unalmas részek, de a legutóbbi egész jóra sikeredett. :)
-Az összes közül a Narcos fogott meg valamiért legjobban. Olyan dolgokat mutattak be, hogy csak tátottam a számat sokszor, hogy a jó öreg Escobar papa miket művel. Pontosabban az emberei. Nagyon várós a második éved! B-)
-A True Detectiv első évada ezerszer jobban adta mint a második, de az is nézhető volt, viszont valamiért nem adta annyira mint az első. Ezt kicsit sajnálom. Kár érte....
-Fargo is bejövős, de valamiért kicsit a Banshee-hez hasonlitom ami nekem nagy favorit, azt a szintet viszont nem üti. Az első évad nem volt rossz bár agybajt kaptam Lestertől. Itt speciel a második évad eddig jobban tetszik bár még a 3. résznél járok.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 4., hétfő 14:50

The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először is basszátok meg a kurva cliffhangert . Mit mondjak , nem tetszett ez a rész . Túl hosszú volt a felvezetés . A Carol - Morgan szál unalmas volt , egy jó hozadéka volt , márpedig az hogy Morgan újra képes ölni , ha van kiért vagy miért . A sok autókázást is untam rendesen . Daryl persze hogy megúszta , ez mondjuk nem meglepő . Negan belépője nagyon hatásosra sikeredett , az tetszett . A monológja is fasza volt és végre Ricken is látszott a félelem és kétségbeesés . Azt nem tudom hogy kit vert szét Negan , ha követik a képregényt akkor ...-t , ha nem akkor nincs ötletem .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 4., hétfő 13:10

ikarus93 írta:
Köszönjük hogy megosztottad ezt az igazán fontos információt. Most már boldogan halhatunk meg.
De legalább te érdemben hozzászóltál a témához. :salute: :)

Egész jó eddig a 3. évad (pont a felénél járok), bár most is sokszor érzem azt, hogy üresjáratokkal van feltöltve az adott rész, de legalább most jól ütnek az utolsó percek. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Daenerys meg a legnagyobb király. :sziv:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 3., vasárnap 21:59

Nekem a sok madafaka hiányzott , egy Samuel L. válogatással vigasztalódtam . :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 3., vasárnap 21:55

Realista24 írta:Írtok itt a Bansheeről, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szegény Jobról meg semmit? Kummára remélem, hogy nem csinálták ki, mert morcos leszek.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a legnagyobb arc, egyértelmű. valószínűleg az évad másik fő szála lesz az ő felkeresése a gyilkos kiderítése mellett. biztos vagyok benne, h nem halt meg.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 3., vasárnap 21:37

Írtok itt a Bansheeről, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szegény Jobról meg semmit? Kummára remélem, hogy nem csinálták ki, mert morcos leszek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 3., vasárnap 16:14

Remy írta:Vettem egy mély lélegzetet és újra elkezdtem nyomatni a Trónok harcát. (3x1 letudva). Néha nagyon rá tudok pörögni, ez volt az első 2 évad esetében is, aztán mindig kifulladt az egész... kíváncsi leszek, hogy mi lesz a 3. évadban.
Köszönjük hogy megosztottad ezt az igazán fontos információt. Most már boldogan halhatunk meg.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 3., vasárnap 14:51

Banshee
Indexes cikkből .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a sorozatra jellemző elemek mind mind megmaradtak, azaz a 30. perc előtt valakit nagyon megdugnak, mást meg nagyon megölnek, egy harmadiknak meg a fejét satuba szorítják
Mennyire igaz . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 13:24

Realista24 írta:Pontosítok, csak a második évadról beszélek, első nem volt annyira jó.
kecijüóóó
tegnap befejeztem
kecijóóóóóóó.

Értelmesebben:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!KECIJÓÓÓÓÓ
Amúgy tényleg. Ez a Punisher hatalmas. Matt kicsit fura, hogy mégis csak Elektrához húzott, bár lehet csak a meggyőzés volt a cél... Gondolom abból, hogy mi másért mondta végül el Karennek az igazat. Most felvuduzzák a jappók Elektrát, gondolom valami agymosás is lesz vagy csak feltűnik neki majd, hogy Matthew Karenezik, aztán bepöccen és jönni fog a hentelés. Stick mekkora király volt már, amikor levadászta Nobut. Frank meg a maga módján, de úgy látom jó útra fog térni, nem hülyeségből segített "Vörösnek". Az is nagyon jó, ahogy Melvin kezeli DD-t és ellátja a felszereléssel. Főleg, hogy most megkapta az original fegyverét...

Hatalmas. Ennél jobbat tényleg nem lehet csinálni. 10/10
kecijó.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: