Jók:Ronaldo,Jesè,L.Vasquez,Casemiro,
MoM:Nacho
Casilla shootout.
Lehet farkast nyúzni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 9., szombat 18:26
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 9., szombat 18:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 8., péntek 19:40
Egyikőnk se rád reagált szerintem.morientes írta:Szoval nem irtam sehol,hogy minket lefociztak.Cak azt hogy szarul játszottunk.Tehát akkor a tisztán látás kedvèèrt.minket nem fociztak le,csak 70 percen keresztul azon gondolkodtunk,hogy az elso huszban hogy lehetett ilyen fasz a biro.Szornyu.Szerintem meg, ha feltörlik veled a padlót és azt se tudod, hogy fiú vagy vagy lány, akkor fociztak le.Neeeem...Csak ugye te meg Kerlon szeretitek mindig kiforgatni az ember szavait.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 8., péntek 19:32
Szoval nem irtam sehol,hogy minket lefociztak.Cak azt hogy szarul játszottunk.Tehát akkor a tisztán látás kedvèèrt.minket nem fociztak le,csak 70 percen keresztul azon gondolkodtunk,hogy az elso huszban hogy lehetett ilyen fasz a biro.Szornyu.Szerintem meg, ha feltörlik veled a padlót és azt se tudod, hogy fiú vagy vagy lány, akkor fociztak le.
Neeeem...Csak ugye te meg Kerlon szeretitek mindig kiforgatni az ember szavait.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 8., péntek 19:02
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 8., péntek 18:57
Nevess csak.donor írta:Hagyd Csoki, nincs értelme. Lefociztak minket és kész...![]()
Amúgy ez a "jobban használták ki a helyzeteiket" ez miez? Berúgtak 1 helyzetet (mellesleg ezt mi is megtettük) és kész.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 8., péntek 18:48
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 8., péntek 18:42
Ilyenrol nyilván szó sem lehetett,mivel a szó klasszikus èrtelmèben,egyik csapat sem "focizott".mindenki így látja, csak nem lefocizasrol volt szó szerdán
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 8., péntek 18:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 8., péntek 16:49
mindenki így látja, csak nem lefocizasrol volt szó szerdán.morientes írta:Kontroll alatt tartották a meccset,amit-a játèkos állományunk alapján-nekunk kellett volna.Szervezettek voltak,mi nem.Èlesek voltak.mi nem.20 percig domináltuk a meccset,de egy meccs min 90 perc.donor írta:Hagyd Csoki, nincs értelme. Lefociztak minket és kész...![]()
Amúgy ez a "jobban használták ki a helyzeteiket" ez miez? Berúgtak 1 helyzetet (mellesleg ezt mi is megtettük) és kész.
Ezen az sem változtat,hogy a birok finoman szolva sem ugy itèltek ahogy kellett volna.
Ezzel a garniturával,minimum a dontetlent le kellett volna hozni.Gyanitom ezt Csoki is igy látja.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 8., péntek 16:11
Kontroll alatt tartották a meccset,amit-a játèkos állományunk alapján-nekunk kellett volna.Szervezettek voltak,mi nem.Èlesek voltak.mi nem.20 percig domináltuk a meccset,de egy meccs min 90 perc.donor írta:Hagyd Csoki, nincs értelme. Lefociztak minket és kész...![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 8., péntek 14:49
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 8., péntek 14:45
CS0ki írta:Kérdés kinek mi a lefocizás. Nálam az, amikor az egyik csapatnak helyzete sincs gyakorlatilag, a másik folyamatosan nyomás alá tudja helyezni az ellenfelet, sorba dolgozza ki a helyzeteket. Nálam még csak nyernie sem kell egy csapatnak a lefocizáshoz, mert az a játékra vonatkozik, nem arra, hogy a kialakított helyzetekből, egyértelműen a csapat fölényét mutató játékból végül lesz-e gól, vagy kihagyják a zioccereket, a kapus megfog mindent, stb.
Nekem ezek nem igazán állbnak meg a wolfsburg meccs kapcsán. Voltak persze időszakok, amire ezt rá lehet húzni, ahogy fordítva is, de itt egyik csapat sem focizta le a másikat szerintem. Jobban használták ki a helyzeteiket, mi meg messze nem hoztuk azt, amit kellett volna.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. április 8., péntek 14:18
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 8., péntek 13:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 8., péntek 13:42
Ne szèpitsuk a dolgot.70 percig kb a szurke 50 árnyalata.Most vagy az van,hogy farkasok annyira jok voltak,(nem),vagy mi voltunk szarok.De hogy lefociztak volna minket mert 2 gól volt közte meg hasonlók, azt azért nem mondanám.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 8., péntek 9:16
Nekem mondjuk feltűnt, hogy volt egy 5-10-15 m-s sáv a kp-nk és a csatársor között, ahova alig-alig futott be valaki (akár középpályás fel- akár csatárok vissza). Ilyenből mondjuk lehetne több. Lehet, hogy el tudna vinni egy védőt, a védő helyére meg befuthatna valaki.KAG írta:Nem azt irtam hogy szantsak fel.
Mozogjanak, keressek a lyukakat es az osszjatekot... vagy legalabb 1v1 ben verjek meg a vedot 10/5x
Szerintem ez elvileg a posztjan top 3 jatekosoktol nem lenne olyan nagy keres
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 8., péntek 9:12
numberone1 írta:Ha Ugy altalanosan vesszuk es nem a szerdai vereseg utozengesebol, akkor...amiota nezek Madridi meccseket, azok akik eldontottek a meccseket soha nem arrol voltak hiresek, h Vazquez modjara felszantottak a palyat. Mindig volt mogottuk acelos kp...kiveve Perez elso amokfutasa idejen...meg is szivtuk rendesen.KAG írta:
Amig a nagy egyenisegek nem kepesek futni,mozogni, helyezkedni es megbontani egy statikus vedelmet addig igazitson rajuk a hoher akarmit.
Ha mostani meccsbol akarunk kiindulni, a mostani kp formalyat elnezve(foleg a 2 sztaret) igazithatnad csak Lucas Vazquezekkel felalo tamadosorhoz, loszart sem erne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 8., péntek 8:55
A passzok száma egy dolog, lényegesebb tényező a 2. pont, amit írtam. Legalábbis én így látom. Nem véletlen, hogy a Roma ellen annyit futottunk.rashidm írta:Az a 4-5 km szerintem már nem elhanyagolható mennyiség. Meg hát lehet 4-5x annyi passzunk, ha nem tudunk vele mit kezdeni.Realista24 írta: Tényleg nem bonyolult,
1. kétszer annyi passzunk volt, mint a németeknek, akik összességében, ha jól tudom 4 vagy 5 km-rel futottak többet.
2. Öt játékosunk kb. lépni sem tudott, nem hogy folyamatosan mozogni.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 8., péntek 8:54
Nagyon rosszul fogod meg a lényeget.numberone1 írta:Ha mostani meccsbol akarunk kiindulni, a mostani kp formalyat elnezve(foleg a 2 sztaret) igazithatnad csak Lucas Vazquezekkel felalo tamadosorhoz, loszart sem erne.
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem