City ide vagy oda, ennyit er a PL
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 14., csütörtök 21:16
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 14., csütörtök 21:15
Tudom nem az a bajommorientes írta:Elso meccsen is nyomták dortmundba.Marmint nemet csapat reven furcsa hogy Dortmubdban is nyomatjak.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 14., csütörtök 21:14
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 14., csütörtök 21:14
Elso meccsen is nyomták dortmundba.Marmint nemet csapat reven furcsa hogy Dortmubdban is nyomatjak.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 14., csütörtök 21:11
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 14., csütörtök 21:02
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 8., péntek 11:10
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. április 8., péntek 11:04
Persze tudom én, csak nem azért lett középszerű, mert annyit tud, hanem a porcelánteste miatt, tegnap is volt egy-két jó meglátása még így is.Marci77 írta:Pont ez a lényege annak amit írt. Hogy mielőtt a Realba igazolt milyn spíler volt. Márpedig elég jó,szerintem is,az egyik kedvencem volt az akkori Dortmudban.Talán tavaly év elején vagy mikor volt egy kis időszak amikor újra összeszedte magát,de idén is csak offos nagyrészt
![]()
Azt meg adnám h lenne új Quaresma,részben csak legyen szorgalmasabb.meg ne 30 évesen jöjjön meg az esze kb másfél szezonra újra,mint neki.(Az utolsó Portos időszakár gondolok) (Miatta még mennyi Porto meccset benyomtam tavaly![]()
)
HozzászólásSzerző: Marci77 » 2016. április 8., péntek 1:02
Pont ez a lényege annak amit írt. Hogy mielőtt a Realba igazolt milyn spíler volt. Márpedig elég jó,szerintem is,az egyik kedvencem volt az akkori Dortmudban.TheBull6 írta:Nagyon rá vagy kattanva szegény Sahinra.numberone1 írta:Sahin vha a bundas legjobbja volt, most mar egy kozepszeru jatekos.Nálunk is volt egy-egy jó meccse, Poolban is, amúgy meg annyit küzd sérüléssel, mint más az alsógatyacserével kb.
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. április 8., péntek 0:32
Nagyon rá vagy kattanva szegény Sahinra.numberone1 írta:Sahin vha a bundas legjobbja volt, most mar egy kozepszeru jatekos.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 7., csütörtök 23:39
Ma is kiemelkedett a csapatból. A támadásokat a mai meccsen is mondhatni ráépítették, a társak folyamatosan keresték. Ügyesen cselezett, bár nem egy Isco annyi szent, viszont így se lehet rá panasz és nem fonódik rá a labdára. A legszembetűnőbb még is a passzai. A labdái nagyon veszélyesek. Nem tudom jól megfogalmazni de sose keresni a lehető legalibibb lehetőséget..mindig próbál úgy/annak passzolni hogy abból veszélyes helyzet alakuljon ki. Talán ezért is van rossz passzmutatója. 80% átlagban. Ez a legnagyobb gyengéje...de ezt talán a villarreal taktikai szervezetlenségére is ráfognám, mint írtam múltkor. A barcában nagyon be fog illeszkedni a játéka.palesz77 írta: Ez alapjan gondolom nezted, Denis hogy jatszott? Twitteren dicsertek, de az lehet csak a Barca miatti hype, szoval abba nem bizok..1-2 sort tudnal irni rola? Elore is koszi.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 7., csütörtök 23:21
Ez alapjan gondolom nezted, Denis hogy jatszott? Twitteren dicsertek, de az lehet csak a Barca miatti hype, szoval abba nem bizok..Norbii írta:...
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 7., csütörtök 23:14
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 7., csütörtök 22:57
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 7., csütörtök 22:57
Fejben a világ legjobb védője. A teste sajnos nem elit. Már működésileg és egészségügyileg.lestat írta:Hummels nem semmi ma.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 7., csütörtök 22:56
HozzászólásSzerző: poronty » 2016. április 7., csütörtök 22:49
Brcue Springsteen?The Boss kéne oda!
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 7., csütörtök 22:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 7., csütörtök 22:46
The Boss kéne oda!nmate írta:Mkhitaryan meg Castro is, átveszik, meglépnek az emberről üresbe és rendre rossz passz. Helyettük kéne 1-1 csak picit jobb játékos.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 22:41
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem