Értékeld a legutóbbi meccset

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Értékeld a legutóbbi meccset

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 8., péntek 8:43

Anthony írta:
Míg Németországban 104137 métert tettek meg Zidane emberei, addig Rómában 109021-et, Madridban a Roma ellen pedig 111818-at, azaz több mint hét és fél kilométerrel többet. Ez olyan, mintha lett volna egy játékosuk szerdán, aki semennyit sem futott, azaz emberhátrányban játszották volna végig a meccset.
Nem olyan bonyolult ez...ha nem futsz menj a francba...vagy menj sakkozni...
Tényleg nem bonyolult,
1. kétszer annyi passzunk volt, mint a németeknek, akik összességében, ha jól tudom 4 vagy 5 km-rel futottak többet.
2. Öt játékosunk kb. lépni sem tudott, nem hogy folyamatosan mozogni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. április 8., péntek 8:37

Míg Németországban 104137 métert tettek meg Zidane emberei, addig Rómában 109021-et, Madridban a Roma ellen pedig 111818-at, azaz több mint hét és fél kilométerrel többet. Ez olyan, mintha lett volna egy játékosuk szerdán, aki semennyit sem futott, azaz emberhátrányban játszották volna végig a meccset.
Nem olyan bonyolult ez...ha nem futsz menj a francba...vagy menj sakkozni...

numberone1
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 8., péntek 4:41

KAG írta:
Amig a nagy egyenisegek nem kepesek futni,mozogni, helyezkedni es megbontani egy statikus vedelmet addig igazitson rajuk a hoher akarmit.
Ha Ugy altalanosan vesszuk es nem a szerdai vereseg utozengesebol, akkor...amiota nezek Madridi meccseket, azok akik eldontottek a meccseket soha nem arrol voltak hiresek, h Vazquez modjara felszantottak a palyat. Mindig volt mogottuk acelos kp...kiveve Perez elso amokfutasa idejen...meg is szivtuk rendesen.

Ha mostani meccsbol akarunk kiindulni, a mostani kp formalyat elnezve(foleg a 2 sztaret) igazithatnad csak Lucas Vazquezekkel felalo tamadosorhoz, loszart sem erne.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 8., péntek 2:03

numberone1 írta:
nmate írta:"Pogba,Modric,Kovacic"-hoz nem tettem hozzá, hogy itt még Kroos is belefér Kovács helyén :mrgreen:

De van az egésznek egy ilyen oldala. Viszont ha feljebb megyünk egy sort a támadókhoz, komolyabb letámadás esetén nem lenne gond.
Az igaz, ha Vazquez fele tamadok vannak elol akkor igen, de nalunk elsosorban egyenisegek fognak elol jatszani akik nem fognak gepek modjara letamadni, vagy lelek szakattaval visszarohanni labdavesztesnel. Talan hozzajuk igazitva a kp-t, lehet jobban jarnank.
Amig a nagy egyenisegek nem kepesek futni,mozogni, helyezkedni es megbontani egy statikus vedelmet addig igazitson rajuk a hoher akarmit.
ZIDANE

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 8., péntek 0:06

rashidm írta:
Süti írta:Nem a bíróra fogom, hanem azt a hülyeséget cáfoltam meg hogy lefociztak minket. :kivagyhe:

de jobban nem megyek bele.
Azért egy kis provokáció/beszólás belefért. :salute: :lol: :roll:
Bele, mert az érveid nem támasztották alá amit írtál. Félre ne értsd, nekem is fájt a tegnapi vereség. Nagyon. De hogy lefociztak volna minket mert 2 gól volt közte meg hasonlók, azt azért nem mondanám.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 7., csütörtök 21:46

nmate írta:"Pogba,Modric,Kovacic"-hoz nem tettem hozzá, hogy itt még Kroos is belefér Kovács helyén :mrgreen:

De van az egésznek egy ilyen oldala. Viszont ha feljebb megyünk egy sort a támadókhoz, komolyabb letámadás esetén nem lenne gond.
Az igaz, ha Vazquez fele tamadok vannak elol akkor igen, de nalunk elsosorban egyenisegek fognak elol jatszani akik nem fognak gepek modjara letamadni, vagy lelek szakattaval visszarohanni labdavesztesnel. Talan hozzajuk igazitva a kp-t, lehet jobban jarnank.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 7., csütörtök 21:37

Süti írta:Nem a bíróra fogom, hanem azt a hülyeséget cáfoltam meg hogy lefociztak minket. :kivagyhe:

Azért egy kis provokáció/beszólás belefért. :salute: :lol: :roll:

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 21:37

"Pogba,Modric,Kovacic"-hoz nem tettem hozzá, hogy itt még Kroos is belefér Kovács helyén :mrgreen:

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 7., csütörtök 21:34

nmate írta:
numberone1 írta: A b-t-b-re Modric vagy Kroos is tokeletes lehetne, de nem egyutt.
Jók ők együtt, de akkor kell egy 3. hozzájuk hasonló stílusú.
Case,Modric,Isco
vagy
Kroos,Modric,Kovacic
vagy
Pogba,Modric,Kovacic

Ilyenek működhetnek jól az esetek 90%-ban.
De latod, a harom esetbol 2-ben nem szerepelnek egyutt. Es amelyikben igen, abban szerintem a legvekonyabb atutoeroben es vedekezesben...persze csak szerintem.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 21:26

numberone1 írta: A b-t-b-re Modric vagy Kroos is tokeletes lehetne, de nem egyutt.
Jók ők együtt, de akkor kell egy 3. hozzájuk hasonló stílusú.
Case,Modric,Isco
vagy
Kroos,Modric,Kovacic
vagy
Pogba,Modric,Kovacic

Ilyenek működhetnek jól az esetek 90%-ban.

numberone1

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 7., csütörtök 21:23

nmate írta:Inkább arról diskuráljunk mi lesz a visszavágon.
Én már ott tartok, hogy Kroost tenném ki, Modric - Isco meg pörögjön. Ha Isco ratyi, jöhet James. BBC reméljük rendben lesz.

Miért Kroost?
Kösz a kérdést.
Mert Casemiro jobban védekezik, és akkor Marcelo illetve Carvajal is kicsit feljebb mehet, így pedig a szélek megbontásával szerintem könnyebben mögéjük lehet kerülni.
Ezzel teljesen egyetertek. Nalam alap a 3 kp, akik kozul az egyik a vedelem elott eros labdaszerzesben, egy b-t-b es egy tamadobb felfogasu aki mozgekonyabb golveszejesebbnek kellene lennie. Isco jo lehetne erre a posztra, ha fejben rendbe lenne..na meg Pogba. A b-t-b-re Modric vagy Kroos is tokeletes lehetne, de nem egyutt.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 7., csütörtök 21:21

rashidm írta:
1. Felülkerekedett a Wolfsburgon a Real vagy sem? Ki lettek dolgozva olyan helyzetek a 2. gól után, amiből lehetett volna gólhelyzet? Nah ugye.

2. Nem tudom miért vagy kiakadva hogy szabályos volt-e vagy sem. A bíró megadta. Akármilyen szar érzés, ez van. Ne legyünk már olyanok, mint a barca, hogy minden kétes bírói ítélet után sírjunk... Inkább focizni kellett volna.
Nem a bíróra fogom, hanem azt a hülyeséget cáfoltam meg hogy lefociztak minket. :kivagyhe:

Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 7., csütörtök 21:05

nmate írta:Kroosnál jobb a két védő közé belógva, csak ez számít most.
Amit írsz, az öngyilkosság, egy 4-4-re talán jó lenne.
Punci vagy.

Amúgy a te variánsod is tetszik, de mindegy csak legyen 4-0.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 7., csütörtök 21:04

Süti írta:
rashidm írta:

- A máker "tizi" utáni visszaállás sünbe azért taktikai agyonverésnek túlzás.
- A gól hogy lehet független attól hogy szabályos e vagy nem?
1. Felülkerekedett a Wolfsburgon a Real vagy sem? Ki lettek dolgozva olyan helyzetek a 2. gól után, amiből lehetett volna gólhelyzet? Nah ugye.

2. Nem tudom miért vagy kiakadva hogy szabályos volt-e vagy sem. A bíró megadta. Akármilyen szar érzés, ez van. Ne legyünk már olyanok, mint a barca, hogy minden kétes bírói ítélet után sírjunk... Inkább focizni kellett volna.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 20:46

Kroosnál jobb a két védő közé belógva, csak ez számít most.
Amit írsz, az öngyilkosság, egy 4-4-re talán jó lenne.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 7., csütörtök 20:44

Hát... Casemiro jobb védekezését tegnap sem érzékeltük. Egyszer Ramos elszámította magát és akkor keresztezett, oszt ennyi.
Én továbbra is amondó vagyok, hogy:
Vazquez-Modric-Kroos-Bale
Benzema-CR
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 20:41

Inkább arról diskuráljunk mi lesz a visszavágon.
Én már ott tartok, hogy Kroost tenném ki, Modric - Isco meg pörögjön. Ha Isco ratyi, jöhet James. BBC reméljük rendben lesz.

Miért Kroost?
Kösz a kérdést.
Mert Casemiro jobban védekezik, és akkor Marcelo illetve Carvajal is kicsit feljebb mehet, így pedig a szélek megbontásával szerintem könnyebben mögéjük lehet kerülni.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 7., csütörtök 20:38

___Samy___ írta:Mivel még nem néztem vissza a tegnapi meccset, ezért csak sejteni tudom, hogy mi volt. Ez a gárda még mindig a Barca ellen van kihegyezve, ott képesek villantani, mikor fordított a helyzet, azaz nekünk kell feltörni egy felállt védelmet, az még továbbra sem megy. De ez nem ment Ancelotti alatt sem. Ha van helyünk, akkor bárkit képesek vagyunk megverni, de ha tömörülés megy, ott még továbbra is csak döcög a szekér.

Alapjában véve nekem ezért tűnik soknak egyszerre a Kroos- Casemiro duó. Ilyenkor, mikor a felállt védelem ellen kellene mutatni valamit, akkor az egyik totál haszontalan, mert nem ők fogják megteremteni a létszámfölényt, nem ők fogják elhúzni a védelmet. A BBC meg totál statikus ebben a tekintetben, főleg, hogy orrba-szájba sérült valaki közülük. Így továbbra is a középpályától kell ezt a feladatot elvárni. Épp ezért is felüdülés az, ha Lucas ott van a pályán, mert ő nagyon jól keverget, teszi-veszi a labdát. Most ha helyette egy még minőségibb játékos lenne hasonló aspektusokkal, akkor el lehet képzelni, mennyivel veszélyesebbek lennének a támadásaink.

Ha dominálni szeretnénk, akkor nálunk kell többet legyen a labda. Ezzel nincs is gond. Ha nálunk van a labda, akkor többször fog az előfordulni, hogy az ellen parkolja le a buszt. Nyilván lesznek kivételes esetek (Barca, Bayern), amikor nekünk kell alkalmazkodni, mert a másik csapat sokkal dominánsabb, de alapjában véve nekünk leginkább azokra a meccsekre kell jobban koncentrálnunk, mikor mi akarunk dominálni, mert ebből lesz több. Ebben meg a fentebb említett két embernek egyszerre nincs helye a pályán, nem fér bele. Gyakorlatilag a tegnapi meg a Barca elleni kezdőben csak Modric, Marcelo meg Carvajal voltak azok a játékosok, akik képesek a létszámfölény kialakítására. Meg lehet nézni a Barcát, meg a Bayernt, hogy hány olyan ember van a kezdőjükben, akik egy az egyben bárkit megvernek. Most had ne számoljam össze, de nem három ember lesz.

A Barca ellen működött ez a kezdő, tegnap nem. És ez nem véletlen. Még mindig nem tudunk mit kezdeni a labdával, ha nálunk van. Ezt látja is Zidane, épp ezért próbálja meg ennyire a szélsővédőkre kihegyezni a támadásainkat, meg a játékunkat. Mivel az első hármas és a kp nagy része nem képes a létszámfölény kialakítására, ezért tolja fel a védőket, hogy meg legyen a létszámfölény. Ezzel viszont csak az a baj, hogy a labdaszerzést nehezítjük meg saját maguk számára, védekezésben nagyon sebezhetőek vagyunk.
1. Nem - Veszélyesek voltunk, amíg Benzema a pályán volt.
2. Igen - Írtam én is, hogy Casemiro tegnap felesleges volt. Kroos tette-vette talán a legjobban a kp-n.
3. Igen is - nem is - Kroos is képes emberfölényt kialakítani, de nem vállalja csak úgy be.
4. Igen is- meg nem is - A probléma megint Benzema kiesése volt, remekül lépett vissza, adott teret Ronaldonak vagy Balenek. Kiesése után az első 3-as volt súlytalan, Modric nem érezte a játékot, Casemiro nem ért a támadásokhoz, de rendre felfutott és szinte csak a területünket szűkítette. Danilo nem tud beadni, nem tud védekezni, szerencsétlen úgy ahogy van. Bale egész sűrűn tudott a védelem mögé kerülni a bal oldalon, de középen rendre csak Ronaldo érkezett, akire a két colos brazil figyelt. Összességében az első félidőben a rossz helyzet kihasználás és a szerencsétlenségnek köszönhetjük ezt az eredményt, a második félidőben meg a szokásos idegenbeli formánkat hoztuk. Kókadt farokkal akartunk dugni.
K

babaking
Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho

HozzászólásSzerző: babaking » 2016. április 7., csütörtök 20:31

Süti írta:
rashidm írta:
Ha:

- megver egy csapat taktikailag
- pluszban lő 2 gólt (függetlenül attól, hogy szabályos-e vagy sem)
- a kreativitás az a nullához közelít támadásépítésnél, ráadásul szokásosan várták elől a labdát
- védekezés... mintha megye 3-asok lettek volna a védelemben,

akkor igen is elmondható, hogy le lettünk focizva. Mintha az Atma-t láttam volna játszani, csak még szépen is játszottak.

Jah és igen, mennék Madridba. Ha fizeted. :mrgreen: Pofán csapnék egy-két játékost.
- A máker "tizi" utáni visszaállás sünbe azért taktikai agyonverésnek túlzás.
- A gól hogy lehet független attól hogy szabályos e vagy nem?
- Az utolsó kettő mégis hogy a Wolfsburg érdeme? Miért ők vertek meg minket? Ilyen alapon magunkat vertük meg. (Amiben van is valami)

A tegnapi meccs nem a népautósok érdeme volt, csak és kizárólag magunknak köszönhetjük, ami végeredményben ugyanaz, de azért mégis.... :kivagyhe:

Azért ne kicsinyítsük az ő érdemeiket. Ők tökéletesen végrehajtották azt amit elterveztek. Minden csapat annyit játszik amennyit a másik enged...
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 7., csütörtök 20:01

Mivel még nem néztem vissza a tegnapi meccset, ezért csak sejteni tudom, hogy mi volt. Ez a gárda még mindig a Barca ellen van kihegyezve, ott képesek villantani, mikor fordított a helyzet, azaz nekünk kell feltörni egy felállt védelmet, az még továbbra sem megy. De ez nem ment Ancelotti alatt sem. Ha van helyünk, akkor bárkit képesek vagyunk megverni, de ha tömörülés megy, ott még továbbra is csak döcög a szekér.

Alapjában véve nekem ezért tűnik soknak egyszerre a Kroos- Casemiro duó. Ilyenkor, mikor a felállt védelem ellen kellene mutatni valamit, akkor az egyik totál haszontalan, mert nem ők fogják megteremteni a létszámfölényt, nem ők fogják elhúzni a védelmet. A BBC meg totál statikus ebben a tekintetben, főleg, hogy orrba-szájba sérült valaki közülük. Így továbbra is a középpályától kell ezt a feladatot elvárni. Épp ezért is felüdülés az, ha Lucas ott van a pályán, mert ő nagyon jól keverget, teszi-veszi a labdát. Most ha helyette egy még minőségibb játékos lenne hasonló aspektusokkal, akkor el lehet képzelni, mennyivel veszélyesebbek lennének a támadásaink.

Ha dominálni szeretnénk, akkor nálunk kell többet legyen a labda. Ezzel nincs is gond. Ha nálunk van a labda, akkor többször fog az előfordulni, hogy az ellen parkolja le a buszt. Nyilván lesznek kivételes esetek (Barca, Bayern), amikor nekünk kell alkalmazkodni, mert a másik csapat sokkal dominánsabb, de alapjában véve nekünk leginkább azokra a meccsekre kell jobban koncentrálnunk, mikor mi akarunk dominálni, mert ebből lesz több. Ebben meg a fentebb említett két embernek egyszerre nincs helye a pályán, nem fér bele. Gyakorlatilag a tegnapi meg a Barca elleni kezdőben csak Modric, Marcelo meg Carvajal voltak azok a játékosok, akik képesek a létszámfölény kialakítására. Meg lehet nézni a Barcát, meg a Bayernt, hogy hány olyan ember van a kezdőjükben, akik egy az egyben bárkit megvernek. Most had ne számoljam össze, de nem három ember lesz.

A Barca ellen működött ez a kezdő, tegnap nem. És ez nem véletlen. Még mindig nem tudunk mit kezdeni a labdával, ha nálunk van. Ezt látja is Zidane, épp ezért próbálja meg ennyire a szélsővédőkre kihegyezni a támadásainkat, meg a játékunkat. Mivel az első hármas és a kp nagy része nem képes a létszámfölény kialakítására, ezért tolja fel a védőket, hogy meg legyen a létszámfölény. Ezzel viszont csak az a baj, hogy a labdaszerzést nehezítjük meg saját maguk számára, védekezésben nagyon sebezhetőek vagyunk.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Vissza: