Szerintem nem csak abban...Hiába ment itt a szöveg, szerintem Zidane is ugyanúgy lebecsülte a Wolfburgot, mint ahogy a játékosok is. Nagyon kelett a barca elleni győzelem, és kicsit abban ragadtak a fiúk. Nagyon nem tetszett a hozzáállás, én kifejezetten kerülni szoktam a szöveget az akarásról meg az alázatról, mert szerintem ritkán van ennek hiányáról szól, de tegnap én nagyon azt éreztem, hogy óriási pofa volt, és kb meg voltak sértődve a játékosok, hogy wolfsburg nem fekszik ki előttük, netán még támadni is van pofájuk. Fizikailag sem voltunk a toppon, de szerintem a hozzáállásban nagyobb problémák voltak. Kroos is állandóan magyarázott az ellenfélnek. Pedig nagy dolgot tényleg nem csináltak a németek, a vezetés megszerzése után bátran, szervezetten játszottak, fejben ott voltak.Zidane nálam csak Daniloval hibázott, arról nem tehet, hogy nem 2-5-tel fordultunk. Illetve Kroos-Casemiro_Modric kp-t bontania kellett volna szerintem.
1-2 kapott gól benne van a mecsekben, plána ha gyors játékosokkal lehet kontrázni. Bár nem volt túl jó a védelem, a nagyobb probléma a támadójátékkal volt. Egy szaros gólt kellett volna lőni, kialakítani ehhez a helyzeteket, de a második félidőben talán az isco kiugratásán kívüli CR helyzeten kívül nem nagyon volt erre lehetőség. Lassú, ötlet néálküli volt a játék. CR szokás szerint lepattant mindenkiről, aztán ugye baj van, ha a neve alapján nem kapja meg a szabadokat... benzema az első helyzetét szépen csinálta, szerintem elég jól el is lőtte, nagy bravúr volt a kapustól. A fejes lehetett volna jobb, meg úgy össességében az egyiket jó lett volna beverni, de nagyon hinyzott a játéka a második félidőben. Lehet , hogy nincs formában, de valahogy a támadójátékunk mindig jobb, ha ott a pályán, amellett, hogy azért egész sok gólt lő ebben az idényben.
Modric is sajnos tényleg gyenge már egy ideje, sok pluszt nem ad a játékhoz, nem tudom, hogy fáradság, vagy mi miatt. Mondjuk asszem a két válogatott meccset is végigtolta, utána barca...hiányzik belőle a frissesség. Casemiro munkája ilyen ellenféllel szemben kevésbé hatékony, azért volt egy nagyon nagy mentése, amikor hátul keresztezett, az nagyon kellett.
A visszavágó...jó kérdés. Az biztos, hogy hétvégén kőkeményen pihentetni kell, nincs ott a csapat fizikailag, hogy így bedarálja a németeket. Zidane meg óriási munkája lesz a fejekkel, mert hazai pályán ez nem leküzdhetetlen akadály azért. A barca megmutatta a Milán ellen, hogy hogy kell ezt csinálni. Rá kell menni a 4 lőtt gólra. Báááár....Franc se tudja.Azért nem lenne lehetetlen nullán tartani az ellenfelet, de talán nem jó, ha arra játszunk, hogy a védelem majd lehozza. Varane sebessége viszont lehet kéne a visszavágón, mert ott pláne kontrák sora lesz...