2 lesz , egyet építenek elterelésnek .Remy írta:Amúgy szerintetek megépül a Halálcsillag? Vagy idő előtt megsemmisül. Kíváncsi vagyok milyen fordulat lesz a végén.
![]()
R2 vajon most is ott fog szerencsétlenkedni mindenhol ?
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 7., csütörtök 19:51
2 lesz , egyet építenek elterelésnek .Remy írta:Amúgy szerintetek megépül a Halálcsillag? Vagy idő előtt megsemmisül. Kíváncsi vagyok milyen fordulat lesz a végén.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 7., csütörtök 19:51
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 19:49
Azt hittem már a Charlize Theron hírt hoztad.Remy írta:Amúgy szerintetek megépül a Halálcsillag? Vagy idő előtt megsemmisül. Kíváncsi vagyok milyen fordulat lesz a végén.
![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 7., csütörtök 19:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 7., csütörtök 19:26
Na hát itt aztán semmilyen mozgalom tagjának nem lehet egy rossz szava sem. Szépen "kitágították" az univerzumot...
HozzászólásSzerző: torjack » 2016. április 7., csütörtök 17:11
Felicity Jones eléggé hajaz Jan Ors-ra...még névre is majdnem stimmel.P. Krisz írta:Érdekes ahogy a Disney kezeli a bővített univerzum törlését .
Az új arcok nagyon úgy néznek ki mind a Shadow Trooperek . Ennyiből akár Kyle Katarn is szerepelhet a filmben .
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 7., csütörtök 16:52
HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 7., csütörtök 15:16
Előzetes alapján nem is rossz..Remélhetőleg mélyebb lesz kicsit mint az új rész és akkor ez már időtálló is lehet.P. Krisz írta:Star Wars - Rogue One teaser .
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 7., csütörtök 14:14
Én is csak James Spader tiszteletére néztem végig. Ritka kellemes hangja és beszédstílusa van emberünknek, The Blacklist is beszippant, az Age of Ultron pedig csak ennyi miatt volt "élvezhető".Bocs srácok, de megnéztem a Bosszuállók kettőt, úgy ahogy. Hát ez egy óriási foshalmaz, de legalább a célt elértem vele, két vagy háromszor sikerült bealudni időben este.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 14:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 7., csütörtök 14:03
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 13:59
Ez a fordítása? Komolyan?
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 7., csütörtök 13:53
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 7., csütörtök 9:55
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 6., szerda 19:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 6., szerda 19:54
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 6., szerda 19:50
Szerintem max Remynek tetszett ez, tőlünk nem kell bocsánatot kérni. Remytől meg nem hinném hogy kérnél...Realista24 írta:Bocs srácok, de megnéztem a Bosszuállók kettőt, úgy ahogy. Hát ez egy óriási foshalmaz, de legalább a célt elértem vele, két vagy háromszor sikerült bealudni időben este.
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 6., szerda 17:57
Kategóriáján belül is a gyengébbek közé sorolható.Realista24 írta:Bocs srácok, de megnéztem a Bosszuállók kettőt, úgy ahogy. Hát ez egy óriási foshalmaz, de legalább a célt elértem vele, két vagy háromszor sikerült bealudni időben este.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 6., szerda 17:47
Nálam is csak egyszer nézős volt . Annyi minden volt benne hogy még Whedon se tudta kezelni és összeroppant a saját súlya alatt . Voltak visszautalások az előző filmekre , behoztak új karaktereket és helyszíneket , megalapoztak a 3. fázisnak és még önálló filmként is helyt kellet volna állnia és ez nem sikerült .Realista24 írta:Bocs srácok, de megnéztem a Bosszuállók kettőt, úgy ahogy. Hát ez egy óriási foshalmaz, de legalább a célt elértem vele, két vagy háromszor sikerült bealudni időben este.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2016. április 6., szerda 14:50

Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem