HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 7., csütörtök 12:02
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 7., csütörtök 11:54
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2016. április 7., csütörtök 11:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 11:41
Nem tudom, én azért aggódom, mert idegenben elég sok gólt rúgtak. Jó tudom, nem egy Real szintű csapat ellen....aélskdjféalskdfj na, ezt a fajta gondolkodást kell eltüntetni a játékosok fejéből. Mi szurkolók gondolkodhatunk így, ők nem.Eléggé mellettünk szól, de ha csak mondjuk 1-0-ra nyerünk azzal szart sem érünk.![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 7., csütörtök 11:39
Amikor a kommentátor tizedszerre mondta el, hogy Naldo mekkora formában van már majdnem sírtam. Tényleg nevetséges, hogy két ilyen átlag játékos ellen nem tudtunk mit kezdeni.ziro4vr írta:De bazeg egy Naldo Dante csodakettősnek nem tudtunk gólt rúgni.
Eléggé mellettünk szól, de ha csak mondjuk 1-0-ra nyerünk azzal szart sem érünk.Realista24 írta:Wolfsburg away record this season:
• 19 Games
• 5 Wins
• 4 Draws
• 10 Losses
• 21 Goals Scored
• 31 Goals Allowed
• 5 Cleansheets
vs
Real Madrid home record this season:
• 20 Games
• 17 Wins
• 1 Draw
• 2 Losses
• 75 Goals Scored
• 14 Goals Allowed
• 11 Cleansheets
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 7., csütörtök 9:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. április 7., csütörtök 9:34
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2016. április 7., csütörtök 9:33
Azért jobb lett volna találni egy gólt és nem mártírkodni.nmate írta:Mondom, én lehet perverz vagyok, de valahol örülök, hogy ez lett a vége.
Most megmutathatjuk majd hazai pályán, meglátjuk mire elég a sok ígérete és fogadkozása egy "többszázmilliós" keretnek.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 7., csütörtök 9:28
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 7., csütörtök 9:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 9:24
A tegnapi meccs olyan volt, hogy ha 400 percet játszunk sem rúgunk gólt. Vagy a bíró miatt, vagy a kapus miatt, vagy saját balfalloszságunk miatt. Annak kell örülni, hogy csak kettőt kaptunk...írom ezt Real szurkolóként a Wolfsburg elleni meccs után, vicc pasztmek.ziro4vr írta:És hát ciki, de ha Marci nem top, sokkal visszaesik a játékunk. Pláne ha Karim yincs, ekkor válik szörnyen statikussá.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 7., csütörtök 9:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 9:11
Okés Gala, de ez akkor is a bundás 8. helyezett volt. Minőségi a keretünk, csak kár, hogy szopatjuk saját magunkat.Galacticos írta:mert nekik is érdeküknek kéne hogy legyen hogy a "saját csapataik" jól szerepeljenek a bl-ben. ennek ellenére évről évre olyan időpontra rakják a 2. clásicot ami előtt vagy után (vagy előtt és után..) fontos bl meccs van.Realista24 írta:A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.
ha jól emlékszem még mourinho emiatt magyarázott is nekik.
persze ettől függetlenül sem kellett volna így kikapni.
danilo meg érthetetlen.. ebben ki látott és mit hogy ide hozták ennyiért?
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 7., csütörtök 9:09
mert nekik is érdeküknek kéne hogy legyen hogy a "saját csapataik" jól szerepeljenek a bl-ben. ennek ellenére évről évre olyan időpontra rakják a 2. clásicot ami előtt vagy után (vagy előtt és után..) fontos bl meccs van.Realista24 írta:A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 9:06
A szövetség miért lenne hibás? Ott volt a padon egy nulla kilométeres James, Isco, Nacho, LV padra sem került Kova. Danilo tevékenykedését végig kellett nézni, holott ott volt Dani is.Galacticos írta:szerintem annyira nem tragikus a helyzetünk.
a 3évvel ezelőtti dortmund amikor csináltok a motivációs videókat a 4-1es hátránynál akkor is majdnem ledolgoztuk a hátrányt. és az egy jobb dortmund volt, és nagyobb hátrány.
és a 4évvel ezelőtti (jézus de telik az idő) bm is jobb volt mint ez a wolfsburg és nekik is pillanatok alatt rúgtunk 2 gólt otthon.
nem akarok tippelni de sztem meglesz a továbbjutás. a spanyol labdarúgó szövetségnek meg külön grat hogy évről évre eljátsszák ezt hogy kulcsfontosságú bl meccsek elé beraknak egy clásicot vagy épp közé..nevetséges volt. már már busquetsi leskelődés szintjén volt nálam. csak ő nem állíttatta ki vele az ellenfelét így nem lesz akkora sztori.Eustace írta:Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2016. április 7., csütörtök 8:55
nevetséges volt. már már busquetsi leskelődés szintjén volt nálam. csak ő nem állíttatta ki vele az ellenfelét így nem lesz akkora sztori.Eustace írta:Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 7., csütörtök 7:29
Sima piros, nincs mit rajta magyarázni.Eustace írta:Nem tudom volt veletek, hazudnèk ha azt mondanám nem tetszett. Marcelo hátrarugasat es fejelèsèt átvesèzitek majd? Kívábcsi vagyok a vèlemènyekre. AmUgy sima real gyözelem lesz madridba, tovább fogtok jutni.
HozzászólásSzerző: Eustace » 2016. április 7., csütörtök 6:31
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem