Real Madrid vs. Barcelona
- Anyaka
- Kedvenc játékosaid: Raul
- Kedvenc csapatod: Hungary
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Keressetek rá az első idei edzésük képeire. Nagyon nem néz ki jól azokon se. Sajnos itt már lehet nagyobb a gond. Jobbulást neki, és legyen szerencséje, mert ehhez az is kell!
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Majd azt se felejtsük el amikor esetleg megverjük a barcát, és horváth feri üvölti, hogy ez a barca tito nélkül nem az a barca stb...ha meg nyernek vmit ,mekkora lelki erő meg minden stb...
Értem én sajnálom is, de lényegében számunkra ez annyi ,hogy valaki rákos lett na bumm (van még pár millió rákos róluk ís irja ide mindenki ,hogy jobbulást?)
Akkor mondjuk inkább úgy:
Mi madridisták őszinte részvétünket nyilvánítjuk ősi riválisunk szurkolóinak edzőjük betegsége miatt.
így nincs benne álszentség és teljesen korrekt és őszinte.
Értem én sajnálom is, de lényegében számunkra ez annyi ,hogy valaki rákos lett na bumm (van még pár millió rákos róluk ís irja ide mindenki ,hogy jobbulást?)
Akkor mondjuk inkább úgy:
Mi madridisták őszinte részvétünket nyilvánítjuk ősi riválisunk szurkolóinak edzőjük betegsége miatt.
így nincs benne álszentség és teljesen korrekt és őszinte.
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
sztem nem kell tartani.dzsihad91 írta:csak remélni tudom,hogy házon belül oldják meg és nem hívnak valami fasza kis edzőt aki szét meri bombázni a tiki takát, mert akkor tartanék tőlük.
Ha házon belül oldják meg akkor ugyanott vannak. Nincs egy komoly edzőjelöltjük sem.
Ha meg külsős edzőt hoznak aki "szétbombázza a tiki takát", akkor azért nem kell fosni mert sztem az a keret másra nem nagyon alkalmas.
Egyedül Klopp lenne az aki miatt nem lennék nyugodt. De ő esélytelen sztem.
amugy jó gyorsan dönteni kéne, mert már tart az előszezon. Nincsenek könnyű helyzetben.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Mike 2013. július 19., péntek 19:27-kor.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Csak itt most azon túl kellene lépni,hogy szeretem-nem szeretem, ismerem nem ismerem...egyszerűen nem fogom felakasztani magam mert egy olyan edző akit nem kedvelek, sosem kedveltem, sosem fogom, sosem ismertem, sosem fogom ismerni rákos lesz. odaírtam hogy jobbulást először azt sem akartam, mert még ígyis eléggé álszent dumának érzem. neki semmivel nem lesz jobb a helyzete attól hogy most itt álszenten ömlengünk róla.
Adott egy sport ember,aki alárendelte magát a szeretett klubjának,mindig,mindenkor,nem nyafogott,nem ömlengett a médiában hogy milyen beteg ,tette a dolgát,jól,vagy rosszul,ez esetben mellékes,aztán vannak néhányan akik mindenféle mellékzönge nélkül jobbulást kíván neki.Csak mint egyik spori a másiknak.Ennyi.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- dzsihad91
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát szomrú jobbulást neki,őszintén !
De mivel madrid szurkoló vagyok és őt egy órási gyenge pontnak tartottam ,mert számomra egy nagyon gyenge edző volt, most ennek duplán nem örülők... így csak remélni tudom,hogy házon belül oldják meg és nem hívnak valami fasza kis edzőt aki szét meri bombázni a tiki takát, mert akkor tartanék tőlük.
Tényleg jobbulást neki, de a világban annyi szörnyű dolog történik, ne legyen már szemét az aki nem kellően érez eggyüt egy milliomos rákossal, akit valószínűleg a legmenőbb cuccokkal kezelnek.
De mivel madrid szurkoló vagyok és őt egy órási gyenge pontnak tartottam ,mert számomra egy nagyon gyenge edző volt, most ennek duplán nem örülők... így csak remélni tudom,hogy házon belül oldják meg és nem hívnak valami fasza kis edzőt aki szét meri bombázni a tiki takát, mert akkor tartanék tőlük.
Tényleg jobbulást neki, de a világban annyi szörnyű dolog történik, ne legyen már szemét az aki nem kellően érez eggyüt egy milliomos rákossal, akit valószínűleg a legmenőbb cuccokkal kezelnek.
Nem hiszem, hogy másvalaki tudott volna tenni valamit a Bayern ellenGalacticos írta:szerintem meg amikor szarba voltak akkor csak ült ott karba tett kézzel és nézte ahogy összeömlik körülöttük minden.
Szerintem elég lesz!
Villanovának jobbulást és a legjobbakat!
más.
Rubi csak ideiglenesen lesz edző a felkészülési időszak alatt, most keresnek végleges megoldást. Rourát én kizárnám, Bielsa most igazolt valamerre. (szerk. nem, benéztem, nincs csapata jelenleg) Házon belül nem hiszem, hogy meg tudnák oldani, ha máshonnan igazolnak akkor borul az edzői stáb, a felfogás, játékkép, minden.
(én tegnap éjjel azt álmodtam, hogy Mourinho otthagyta a Chelseat egy fél nyár után és a Barcelonához igazolt szezonkezdetre....
)
Villanovának jobbulást és a legjobbakat!
más.
Rubi csak ideiglenesen lesz edző a felkészülési időszak alatt, most keresnek végleges megoldást. Rourát én kizárnám, Bielsa most igazolt valamerre. (szerk. nem, benéztem, nincs csapata jelenleg) Házon belül nem hiszem, hogy meg tudnák oldani, ha máshonnan igazolnak akkor borul az edzői stáb, a felfogás, játékkép, minden.
(én tegnap éjjel azt álmodtam, hogy Mourinho otthagyta a Chelseat egy fél nyár után és a Barcelonához igazolt szezonkezdetre....

1956 ● 1957 ● 1958 ● 1959 ● 1960 ● 1966 ● 1998 ● 2000 ● 2002 ● 2014 ● 2016 ● 2017 ● 2018
- Galacticos
szerintem meg amikor szarba voltak akkor csak ült ott karba tett kézzel és nézte ahogy összeömlik körülöttük minden.Wertz írta:Azzal viszont nem értek egyet, hogy a gyenge pont távozik. A Barcelona kispadjára ő nagyon passzolt. Megfelelő utódot pedig nehéz lesz találni
most már csak az lenne jó ha rourát neveznék ki, a jelenlegi vezetőségükből ezt asimán kinézem. viszont ha mondjuk heynkes lenne az edző...
Ilyen felesleges dolgon nem kell veszekedni
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a gyenge pont távozik. A Barcelona kispadjára ő nagyon passzolt. Megfelelő utódot pedig nehéz lesz találni
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a gyenge pont távozik. A Barcelona kispadjára ő nagyon passzolt. Megfelelő utódot pedig nehéz lesz találni
- Galacticos
hogy nem kívántam neki 100x jobbulást, biztos megsértődött ő is mikor olvasta hogy csak EGYSZER írtam oda.nmate írta:Elmondanád ebben mi volt a paraszt?
de amikor te idéztél már ott volt.Gabo írta:A jobbulást először nem írta be.
lehet néha olvasni is kéne azt amire reagálsz, de ez csak egy ötlet.
ez nem másság vagy nem másság.Gabo írta:Meg ezekszerint lehet én vagyok a más,
egyszerűen nem fogom felakasztani magam mert egy olyan edző akit nem kedvelek, sosem kedveltem, sosem fogom, sosem ismertem, sosem fogom ismerni rákos lesz. odaírtam hogy jobbulást először azt sem akartam, mert még ígyis eléggé álszent dumának érzem. neki semmivel nem lesz jobb a helyzete attól hogy most itt álszenten ömlengünk róla.
Mondjuk az, hogy kurvajózik, hogy a legnagyobb gyenge pontjuk távozik.

mennyi álszent ember van, atyaég.
erről van szó. nem vigyorgó szmájlikat raktam be, meg röhögősöket.Ott a "jobbulást" + mellé leírta a szakmai szempontokat. Szerintem ebben nincs parasztság. (mondjuk az az lett volna, ha kineveti vagy valami, de ezen ennyire talán mégsem kéne kiakadni...)
pont.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ott a "jobbulást" + mellé leírta a szakmai szempontokat. Szerintem ebben nincs parasztság. (mondjuk az az lett volna, ha kineveti vagy valami, de ezen ennyire talán mégsem kéne kiakadni...)
pont.
pont.
nmate írta:Elmondanád ebben mi volt a paraszt?
Mondjuk az, hogy kurvajózik, hogy a legnagyobb gyenge pontjuk távozik. Miközben a faszinak rákja van.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
nmate írta:Elmondanád ebben mi volt a paraszt?Gabo írta:
alig volt paraszt.
A jobbulást először nem írta be.
Meg ezekszerint lehet én vagyok a más, de nem az az első, hogy ha valaki rákos lesz, hogy picsába most elmegy a barca gyenge pontja.
Szerencsétlen Vilanova jó nagy szarban lehet, ha ennyi kezelés után is még mindig nem tud meggyógyulni
Kíváncsi leszek ki lesz az utód, mert nem nagyon maradt elérhető edző. Nem is ugrik be név

Kíváncsi leszek ki lesz az utód, mert nem nagyon maradt elérhető edző. Nem is ugrik be név
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Bielsa esetleg?
Jobbulást Titonak
Jobbulást Titonak

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Elmondanád ebben mi volt a paraszt?Gabo írta:
alig volt paraszt.
kit érdekel ez most? ne legyél már gy*kér.Galacticos írta:hát ez kurva jó...
az egyik legnagyobb gyenge pontjuk távozik.
na most olvasom hogy így meg lehet hogy roura lesz az edző. hát ebben bízok.
jobbulást titónak. nagyon sajnálom.

-
- Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
- Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid
Jobbulást neki, ku.rva rák!
Remélem Roura vagy Mancini lesz az utódja!

Remélem Roura vagy Mancini lesz az utódja!
- EnzoZidane89
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo,C.Ronaldo,X.Alonso
- Kedvenc csapatod: Hala Madrid!
Rubi is a kalapban van,ő a Gironától érkezett,gondolom valamelyik ifi csapat edzője. De várjuk ki 20:30at,a sajtótájékoztatón elmondanak mindent.Galacticos írta:hát ez kurva jó...
na most olvasom hogy így meg lehet hogy roura lesz az edző. hát ebben bízok.![]()
egyébként jobbulást neki.
- Gabo
- Kedvenc játékosaid: Beckham
Galacticos írta:hát ez kurva jó...
na most olvasom hogy így meg lehet hogy roura lesz az edző. hát ebben bízok.![]()
egyébként jobbulást neki.

alig volt paraszt.