Kinéz a Wolfsburg, Atletico, Benfica, City legjobb 4.

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 6., szerda 22:38
HozzászólásSzerző: András93 » 2016. április 6., szerda 22:22
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 6., szerda 20:20
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 6., szerda 20:07
Hidd el, tisztában vagyok vele, hogy milyen topik ez. Azt is írtam, többször ezzel kapcsolatban, hogy ha az atleti egyik őrültje csinálta volna ezt megtorlás nélkül akkor is kiakadtam volna. Mert sok ilyen volt, csak épp a real ellen. Ami ezt a párharcot illeti, szerintem Te is érzed, hogy ez erősen megkérdőjelezhető döntések miatt alakult így eddig.Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Ono! Tisztában vagyok vele h hulladèk volt a csapat játèka az elsö felidöben. Vivces lenne ha Godin a vb előtt offolná válogatottbeli társát hosszabb időre, biztos jó döntèst hozna. Nem vitatom egy percig se az atma erènyeit, sőt örülök h mondhatom, mint spanyol bajnokság favorizaloja, hogy ebben a bajnokságban eu top 5 csapatából három itt van! De ez itt BL topik,l. Bocs.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 6., szerda 19:58
Ha javít a telefon akkor mi a gond?Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
Ono! Tisztában vagyok vele h hulladèk volt a csapat játèka az elsö felidöben. Vivces lenne ha Godin a vb előtt offolná válogatottbeli társát hosszabb időre, biztos jó döntèst hozna. Nem vitatom egy percig se az atma erènyeit, sőt örülök h mondhatom, mint spanyol bajnokság favorizaloja, hogy ebben a bajnokságban eu top 5 csapatából három itt van! De ez itt BL topik,l. Bocs.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 6., szerda 19:38
Meg Copa America is, gondolom arra gondolhatott.El Unico írta: Ne haragudj hogy megkérdezem, de idén nem EB lesz?
Egyébként a klubtól kapják a fizetést, a pályán nincs barátság. Majd meccs után...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 6., szerda 19:29
Ne haragudj hogy megkérdezem, de idén nem EB lesz?Eustace írta:Sierra! Bocsi a helytelen írásèrt, a telefon nèha önállósítja magát, ès mindenbe belejavít. Sorry.
HozzászólásSzerző: Eustace » 2016. április 6., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 6., szerda 18:55
Mindenféle rosszindulat nélkül írom, hogy először próbálj meg helyesen írni, értelmesen fogalmazni, aztán fórumozz!Eustace írta:Nem èrtem mièrt a Barcávalvagytok mèg minsig elfoglalva. Legyen akkor egY antibarca topic, de ennek nem az a neve.
Az atletico cseréje elsö páros lábú becsuszasa is szèp volt meg a többi. Ronaldonak 5 darab olyan rugasa volt mint suarez nem, de azt itt nem említette senki sem. Önkritika majd kritika és utána bírálat. Barcáskènt mondom, nem volt szèp, de a bírónemfujta be. Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.
De az is érdekes,hogy oblak már a 10. Percben látványosan időt húzott...
Mi gjegyzem,nem real elleni kritikát írtam, csak a kizárás elkerulèse vègett jegyzem meg.
HozzászólásSzerző: Ónó » 2016. április 6., szerda 18:24
Akkor kik össze kell kötni roncival meg pepèvel!!!Eustace írta:Fair play díjat neki![]()
![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 6., szerda 18:00
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. április 6., szerda 17:53
HozzászólásSzerző: Eustace » 2016. április 6., szerda 17:50
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. április 6., szerda 17:47
Fair play díjat nekiSüti írta:Eustace írta: Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.ez jó.
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 6., szerda 17:46
Eustace írta: Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. április 6., szerda 17:45
Eustace írta:Barcáskènt mondom, nem volt szèp, de a bírónemfujta be.
HozzászólásSzerző: Eustace » 2016. április 6., szerda 17:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 6., szerda 17:29
Ne aggódj, egy Barcás kizárására úgy találok indokot, mint ahogy bíró a büntetőre vagy pirosra.Eustace írta:Nem èrtem mièrt a Barcávalvagytok mèg minsig elfoglalva. Legyen akkor egY antibarca topic, de ennek nem az a neve.
Az atletico cseréje elsö páros lábú becsuszasa is szèp volt meg a többi. Ronaldonak 5 darab olyan rugasa volt mint suarez nem, de azt itt nem említette senki sem. Önkritika majd kritika és utána bírálat. Barcáskènt mondom, nem volt szèp, de a bírónemfujta be. Utána amúgy odament bocsit kérni még átölelni.
De az is érdekes,hogy oblak már a 10. Percben látványosan időt húzott...
Mi gjegyzem,nem real elleni kritikát írtam, csak a kizárás elkerulèse vègett jegyzem meg.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 6., szerda 17:22
HozzászólásSzerző: Eustace » 2016. április 6., szerda 17:14
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem