Először is azért nem írtam egyből,mert nem akartam minden második szót kicsillagozni vagy hasonló.
....A pofám leszakad,hogy egy-két játékost mennyire nem foglalkoztatja a bizonyítás,illetve az agyon emlegetett tizedik megszerzése....
-Mourinho:
Ez az ember most vágta el magát teljesen az én szemembe.Sokáig pártoltam.De ebben az évben ez volt a hab a tortán.Abszolut úgy látszodott,hogy mindenféle taktika nélkül küldte ki a játékosokat....Egyszerüen ebben az emberben már nincs tűz. Ide új edző kell,új felfogással.Mou köszönöm,de elég volt,viszont azért megpróbálok csak a szépre emlékezni.
a játékosok:
Köpedelem volt(van ilyen szó?).Semmi tűz,semmi agilitás...csak a buta ívelgetés.Vicc,hogy egy Higuain kezd,és egy Khedira végig játszik egy BL elődöntőt.Özil?Ki ez? Megáll,mert elveszt egy labdát?Pepe meg élete legszarabb meccsét játszotta,csak az a baj,hogy tőle már nem is várok sokat.De a legnagyobb buta az még mindig Arbeola.Eltiltatja magát egy Galata elleni semmi meccsen? Tessék Ramosnak majdnem sikerült megoldania...vagy nem..Arbeola legalább hoz egy alapot azon a poszton..Az alap védelemmel(Arbeola,Ramos,Varane,Coentrao)biztos nem így alakulnak a dolgok.
Na mindegy kár is tovább szaporítani a szót..
out DM,Higuain,Khedira(ha José távozik szerintem a hülyének se fog kelleni),Albiol,Callejon,Kaká...a többi jó madárnak egy agymosással teli +bizonyítási év
Azon,hogy kik jöjjenek még nem gondolkozok,talán majd leírom ide az aláírásomba.(de kár,hogy Neymar foglalt..)
Elnézést az esetleges fogalmazási/nyelvtani hibákért,de jelenleg nem vagyok beszámítható.

ui: á annyi mindent tudnék írni,de teljesen felesleges..