Ez batman te tudatlan....P. Krisz írta:Egy Oravecz Nóra veszett el benned . :Đziro4vr írta: Ő az akit megérdemlünk, de nem az akire szükségünk van.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 9., szombat 23:06
Ez batman te tudatlan....P. Krisz írta:Egy Oravecz Nóra veszett el benned . :Đziro4vr írta: Ő az akit megérdemlünk, de nem az akire szükségünk van.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 9., szombat 23:05
Egy Oravecz Nóra veszett el benned . :Đziro4vr írta: Ő az akit megérdemlünk, de nem az akire szükségünk van.
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 9., szombat 23:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 9., szombat 22:55
Ő az akit megérdemlünk, de nem az akire szükségünk van.Kerlon írta:Akárhányszor nézem Pogbat, annyiszor bizonyosodom meg róla, hogy ő nem idevaló. Legalábbis az én elképzeléseimbe továbbra sem fér el. A játéka nem az, amit sok szeretnének itt szerintem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 9., szombat 22:50
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 9., szombat 22:38
HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 6., szerda 16:01
Nem bocs srácok,elcsesztem tudom,vállalva ezzel a következményeket.„Bocsánat, srácok, bocsánat, de nem követtem el semmi rosszat! Nem löktem meg a játékvezetőt, valójában ő lépett felém” – a nápolyi Il Mattino szerint az argentin csatár rövid szerdai beszédének ez volt a lényege.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 6., szerda 14:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 6., szerda 13:37
Az amit ès ahogy csinált.Nem az ember maga.de itt már Suárezzel egy lapon volt emlegetve. Én meg az ilyet nem tudom elviselni.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 6., szerda 13:12
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2016. április 6., szerda 13:07
Én is így vagyok ezzel. Ezért szidtam pl Ramost, amikor vagy 4 mecsre meszelték el, mert kiállítás után lefelé menet még pofázott a negyedik játékvezetőnek (vagy valakivel valami hasonló volt:) ). Az még oké, hogy valakinek eldurran az agya, odacsap, odalép. De hogy fél perccel klésőbb még ordibál meg 4en nem tudják levinni a pályáról, az nem normális dolog.Oke,felkapja a vizet,rendben.De hogy mèg 3 perc mulva sem nyugszik,meg generálja a feszkot,az már nem forrovèru,hanem idiota viselkedèsre vall.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 20:22
Kód:
Én meg úgy, hogy Suárez egy alattomos féreg, Higuaínnak meg egyszer igazán eldurrant az agya és egy lapon emlegetted az uruval.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 5., kedd 20:18
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2016. április 5., kedd 20:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 5., kedd 20:11
Én meg úgy, hogy Suárez egy alattomos féreg, Higuaínnak meg egyszer igazán eldurrant az agya és egy lapon emlegetted az uruval.morientes írta:Szituácio.Ne hasonlítsd már Hugit Suarezhez... Bele se megyek, hogy miért.
Na de akkor ugy mondom,az egyik hulyèbb,a másik meg csak szimplán hulye.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 19:33
Nekem semmi bajom Higuval,most teljesen mindegy hogy o vagy más csinál ilyen baromságot,de ez annyire nem professzionális mentalitás,hogy ilyenektol felrobban a fejem.Berti írta:Mehet a találgatás, hogy ki kicsoda.morientes írta: Na de akkor ugy mondom,az egyik hulyèbb,a másik meg csak szimplán hulye.![]()
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 5., kedd 19:25
Mehet a találgatás, hogy ki kicsoda.morientes írta: Na de akkor ugy mondom,az egyik hulyèbb,a másik meg csak szimplán hulye.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 19:23
Szituácio.Ne hasonlítsd már Hugit Suarezhez... Bele se megyek, hogy miért.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 5., kedd 18:59
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 5., kedd 18:58
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem