HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 9., szombat 19:23
HozzászólásSzerző: Norbii » 2016. április 8., péntek 22:54
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 8., péntek 22:53
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát, nem nagyon tudott akkor még woodoozni,mikor már használta. Konkrétan a harcoknál ráesett, és a bal kezével támaszkodott meg nem egyszer, csukló is mozgott stb...mondjuk eleve dublőr csinálja a harcjeleneteit,most is ki lehetett szúrni, gondolom csak igénytelenek és nem figyeltek erre...Kerlon írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem nőtt vissza, a balkezében tartotta a dolgokat, a jobb meg gondolom műkéz. Esetleg Darkh féle woodoocsababarca írta:Arrow 4x18.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most én vagyok hülye, vagy Merlyn-nek hogy nőtt vissza a keze?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 8., péntek 22:42
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem nem nőtt vissza, a balkezében tartotta a dolgokat, a jobb meg gondolom műkéz. Esetleg Darkh féle woodoocsababarca írta:Arrow 4x18.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most én vagyok hülye, vagy Merlyn-nek hogy nőtt vissza a keze?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. április 8., péntek 21:55
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 8., péntek 11:33
így kell elvenni az emberek kedvét minden idők egyik legjobb sorozatévadától.h3x0r írta:Breaking Bad 5. evad magyar elozetes
komolyan mondom, nem tudom, hogy sirjak vagy inkabb nevessek![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 7., csütörtök 23:08
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2016. április 7., csütörtök 14:11
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 6., szerda 10:10
Húú, jó hogy szólsz. Bár most az Utópiát kezdtem el, de sor kerítek erre is.Realista24 írta:Máté.
Minden HoC részhez van felirat. Sorry ha old.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 6., szerda 8:28
HozzászólásSzerző: TheBull6 » 2016. április 4., hétfő 19:33
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Rick arcán már elég sokszor lehetett ilyet látni. Mindig ha van valami gebasz ilyen fejet vág. Szerintem az évad egyik legrosszabb része volt. De a legrosszabb évadzáró az tuti. Már sokszor volt kasza közelében a szememben a sorozat. Ha nem lesz valami nagy dolog az új évad első részeiben, biztos nem maradok. Negan meg a homár bőrdzsekivel, badass nagyonP. Krisz írta:The Walking Dead
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Először is basszátok meg a kurva cliffhangert . Mit mondjak , nem tetszett ez a rész . Túl hosszú volt a felvezetés . A Carol - Morgan szál unalmas volt , egy jó hozadéka volt , márpedig az hogy Morgan újra képes ölni , ha van kiért vagy miért . A sok autókázást is untam rendesen . Daryl persze hogy megúszta , ez mondjuk nem meglepő . Negan belépője nagyon hatásosra sikeredett , az tetszett . A monológja is fasza volt és végre Ricken is látszott a félelem és kétségbeesés . Azt nem tudom hogy kit vert szét Negan , ha követik a képregényt akkor ...-t , ha nem akkor nincs ötletem .
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. április 4., hétfő 15:33
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 4., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 4., hétfő 13:10
De legalább te érdemben hozzászóltál a témához.ikarus93 írta:
Köszönjük hogy megosztottad ezt az igazán fontos információt. Most már boldogan halhatunk meg.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 3., vasárnap 21:59
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 3., vasárnap 21:55
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a legnagyobb arc, egyértelmű. valószínűleg az évad másik fő szála lesz az ő felkeresése a gyilkos kiderítése mellett. biztos vagyok benne, h nem halt meg.Realista24 írta:Írtok itt a Bansheeről, de Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szegény Jobról meg semmit? Kummára remélem, hogy nem csinálták ki, mert morcos leszek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 3., vasárnap 21:37
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2016. április 3., vasárnap 16:14
Köszönjük hogy megosztottad ezt az igazán fontos információt. Most már boldogan halhatunk meg.Remy írta:Vettem egy mély lélegzetet és újra elkezdtem nyomatni a Trónok harcát. (3x1 letudva). Néha nagyon rá tudok pörögni, ez volt az első 2 évad esetében is, aztán mindig kifulladt az egész... kíváncsi leszek, hogy mi lesz a 3. évadban.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 3., vasárnap 14:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 13:24
kecijüóóóRealista24 írta:Pontosítok, csak a második évadról beszélek, első nem volt annyira jó.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem