" Egyes források.. " ez szerintem hehe..sebydani írta:Miért kell hehe alá adni a lovat?Egyes források szerint, amennyiben Conte nem ragaszkodik Patóhoz, úgy a Real Madrid lehet a brazil következő állomása

HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 6., szerda 11:19
" Egyes források.. " ez szerintem hehe..sebydani írta:Miért kell hehe alá adni a lovat?Egyes források szerint, amennyiben Conte nem ragaszkodik Patóhoz, úgy a Real Madrid lehet a brazil következő állomása
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 6., szerda 11:15
Miért kell hehe alá adni a lovat?Egyes források szerint, amennyiben Conte nem ragaszkodik Patóhoz, úgy a Real Madrid lehet a brazil következő állomása
HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 6., szerda 10:40
Játszott 70 percet a tök utolsó,az utóbbi évek talán egyik leggyengébb premier ligás csapata ellen,rúgott egy 11es gólt,illetve volt 2-3 jó mozdulása,tehát itt felmerült mint csere csatár.. Esküszöm ezt nem értem.Tottinho írta: Most a milánói formájára érted, hogy klasszissal jobb mert akkor oké, vagy a jelenlegi helyzetét nézve azzal a kemény eddigi 70 percéből mert abból igen nehéz megítélni.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 21:04
Csak szubjektiv velemeny, de abbol gondolom ezt, h alapban Pato jobb es amire nyar lesz Patoban lesz par meccs a lababan, Adebayorban akkor amikor igazoltuk nem volt meccs. De nezzuk ugy, h mindenkiben van riziko faktor meg egy topformaban levoben is. Amennyibe el lehetne hozni kolcsonbe(Ha lehet), akkor nem jarnank vele rosszul.Tottinho írta:
De még mindig nem tudom, hogy ezt honnan tudtad pontosan megállapítani, hogy klasszissal jobb
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 5., kedd 20:53
De még mindig nem tudom, hogy ezt honnan tudtad pontosan megállapítani, hogy klasszissal jobbnumberone1 írta:Na ez Pato annal az Adebayornal klaszszissal jobb.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 20:50
Az akkori Adebayorra vontam parhuzamot aki szinten kolcsonbe volt itt forma es jatek nelkul, aki nagyon nem kellett senkinek es nem jartunk vele rosszul. Na ez Pato annal az Adebayornal klaszszissal jobb.Tottinho írta: Most a milánói formájára érted, hogy klasszissal jobb mert akkor oké, vagy a jelenlegi helyzetét nézve azzal a kemény eddigi 70 percéből mert abból igen nehéz megítélni.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 5., kedd 20:36
Minek? Apróért se kell jelenleg, míg itt van Lucas, Jesé és a két utánpótlásba játszó játékos.numberone1 írta:Kolcsonbe aproert nem nagy kockazat
Most a milánói formájára érted, hogy klasszissal jobb mert akkor oké, vagy a jelenlegi helyzetét nézve azzal a kemény eddigi 70 percéből mert abból igen nehéz megítélni.numberone1 írta:csak most klasszissal jobbat tudnank kipecazni.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. április 5., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 20:18
Nalunk majd nem mindenkit kell.Tottinho írta: Ennek nem annak a helynek kéne lennie, ahol egy 27 éves játékost újraépítgetnek meg(egy előszezon nem lenne elég hozzá, meccsek kellenek neki). Főleg úgy, hogy a Castillaba ott van még Mayoral és Moreno is akik elég jó formában vannak, ha pedig vennénk arra a posztra akkor olyan kell aki mérkőzéseket is játszott...babusgatnak
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 5., kedd 20:10
Remy írta:Pato tényleg fasza lenne.
Most akkor hogy is van ez?Remy írta:Simán lehetne kölcsönbe hozni 1 évre, aztán ki tudja...
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 5., kedd 20:05
Kellene mindenhova a két fő nem?Veidt írta:jövő évi keretem így nézne ki:
Navas, Casilla, Yanez
Ramos, Varane, Nacho és Pepe (ha ő nem marad akkor Vallejo)
Carvajal, Danilo (Arbeloával hosszabítanék 2 évet kis fizuval de esélytelen)
Marcelo, ha hozunk valakit mögé az Wendell de nem létszükség sztem
Casemiro, Modric, Kovacic, Asensio, Kroos talán, Isco (ha eladjuk akkor helyére Gündögan/Pogba/Payet)
BBC, Mayoral, Lucas, Jesé
James bb
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 5., kedd 19:37
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 19:26
+ mèg a sorozatnak sincsen vègeKerlon írta:Én tudok még egy nyomós érvet, hogy miért nyerhetjuk még meg a BLt : még nem estünk ki... :Đ
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 5., kedd 19:00
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 5., kedd 18:56
Én viszont egy rutinos, padot tűrő csatárt hoznék 6.-nak, mint anno Henke Larsson. Mondjuk ha Mayoral fejlődik, talán megteszi ő is. Auba sajnos tényleg drága lenne, már belátom. Esetleg Sané.Realista24 írta: Lucas es Jese. Amíg a BBC van nem hoznék mást.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 18:54
Pedig mekkorát utne egy Biglia-Dybala-Icardi csomagRealista24 írta:Dybala argentin? Akkor egyértelmű hogy nem hoznam :Đ
HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. április 5., kedd 18:30
akkor perec seRealista24 írta:Dybala argentin? Akkor egyértelmű hogy nem hoznam :Đ
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 5., kedd 18:23
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 18:14
Na meg egy evvel idosebb is lesz.donor írta:Benzema mögé mindenképpen kell valaki. Hogy ez Jesé, CR, Mayoral vagy valami csere csatár lesz e, az majd kiderül, de sajnos Karim nem bír végig tolni egy szezont.
Nem lenne rossz opcio, o inkabb tudna 3 poszton is jatszani, mint Auba. Viszont volt olyan hir, h nagyon megkellene fizetni a Lyont...elegge aron felul.Berti írta: Én Lacazettet tartom a legjobb fogásnak, mivel érte nem kéne 60-70 milliót adni, mégis passzolna hozzánk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 5., kedd 17:46
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem