akkor perec seRealista24 írta:Dybala argentin? Akkor egyértelmű hogy nem hoznam :Đ

HozzászólásSzerző: csabi* » 2016. április 5., kedd 18:30
akkor perec seRealista24 írta:Dybala argentin? Akkor egyértelmű hogy nem hoznam :Đ
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 5., kedd 18:23
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 18:14
Na meg egy evvel idosebb is lesz.donor írta:Benzema mögé mindenképpen kell valaki. Hogy ez Jesé, CR, Mayoral vagy valami csere csatár lesz e, az majd kiderül, de sajnos Karim nem bír végig tolni egy szezont.
Nem lenne rossz opcio, o inkabb tudna 3 poszton is jatszani, mint Auba. Viszont volt olyan hir, h nagyon megkellene fizetni a Lyont...elegge aron felul.Berti írta: Én Lacazettet tartom a legjobb fogásnak, mivel érte nem kéne 60-70 milliót adni, mégis passzolna hozzánk.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 5., kedd 17:46
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 5., kedd 17:36
adom...Realista24 írta: Lucas es Jese. Amíg a BBC van nem hoznék mást.
A középpályát csinálnám atomra.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 5., kedd 17:29
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 5., kedd 17:28
Hát Patot én jelenleg pl. semmiképpen se, de szerintem a többiek se emlegetnék ha hehe nem írná be minden héten a nevétBerti írta:Paton kívűl ti még kit képzelnétek el Benzi mögé kiegészítőnek? Mostmár nagyon kiváncsi lettem.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 5., kedd 17:27
Szerintem posztra inkább kb olyan, mint Girezmann. Neki is sokkal jobb, ha van egy tipikus 9-es, mert a pálya minden szegletén feltűnik, de attól még nem hívnám középpályásnak.wxyz írta:Pedig Dybala inkább tkp, mint csatár. Juventusban mindig Morata/Mandzukic mögött játszik mélyebben
Hát nem tudom, végsebességben tényleg jobb, de helyzeteket teremteni és a kaput támadni nem tudja úgy. Az argentin maga alakítja ki sokszor a semmiből a helyzeteit, Morata meg erre kb képtelen.hehe írta:morata például több nála, és ő is leveri a lécet, de legalább gyors és erőszakos.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 5., kedd 17:24
Lucas es Jese. Amíg a BBC van nem hoznék mást.Berti írta:Oké, akkor Morata és Dybala kilőve.
Paton kívűl ti még kit képzelnétek el Benzi mögé kiegészítőnek? Mostmár nagyon kiváncsi lettem.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 5., kedd 17:21
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 17:01
Nem a vegsebessegre gondoltam, hanem kis teruleten valo iranyvaltasokra, abban Morata eleg lassu.Kerlon írta:Nem mozgékonyabb, de jóval ügyesebb, technikásabb és kreatívabb.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 5., kedd 16:59
Nem mozgékonyabb, de jóval ügyesebb, technikásabb és kreatívabb.numberone1 írta:Dybala labdaugyesebb es mozgekonyabb is, mint Morata.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 16:57
HozzászólásSzerző: MesQueUnClub » 2016. április 5., kedd 16:47
Tudom, hogy csak statisztika és tudom, hogy más a két bajnokság, de azért na.hehe írta:dybala egy fél centivel se jobb isconál, akkor meg mi a francnak forgassuk a semmiért a keretet.
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. április 5., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 5., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 5., kedd 16:44
Pont olyan erényeket hoztál fel, amiben jobb a kis argentínhehe írta:
morata például több nála, és ő is leveri a lécet, de legalább gyors és erőszakos.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 16:41
+1wxyz írta:Pedig Dybala inkább tkp, mint csatár. Juventusban mindig Morata/Mandzukic mögött játszik mélyebben
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. április 5., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 5., kedd 16:30
mindkettő támadó felfogású játékos, nem skatulyáznék én már be egy old-school posztra senkit manapság.Dupla D írta:még csak a poszt se ugyanaz. Dybala csatár.hehe írta:dybala egy fél centivel se jobb isconál, akkor meg mi a francnak forgassuk a semmiért a keretet.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem