+1wxyz írta:Pedig Dybala inkább tkp, mint csatár. Juventusban mindig Morata/Mandzukic mögött játszik mélyebben
Juveba meg a válogatottban is kpn van jegyezve.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 16:41
+1wxyz írta:Pedig Dybala inkább tkp, mint csatár. Juventusban mindig Morata/Mandzukic mögött játszik mélyebben
HozzászólásSzerző: wxyz » 2016. április 5., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 5., kedd 16:30
mindkettő támadó felfogású játékos, nem skatulyáznék én már be egy old-school posztra senkit manapság.Dupla D írta:még csak a poszt se ugyanaz. Dybala csatár.hehe írta:dybala egy fél centivel se jobb isconál, akkor meg mi a francnak forgassuk a semmiért a keretet.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 5., kedd 16:24
még csak a poszt se ugyanaz. Dybala csatár.hehe írta:dybala egy fél centivel se jobb isconál, akkor meg mi a francnak forgassuk a semmiért a keretet.
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 5., kedd 16:17
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 5., kedd 16:13
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 16:12
Ès ez lenne Morata?Egy másik csatár kérdés már 1-2 éve lóg a levegőben, akkor miért ne költenénk el hasznosan azt a sokmilliót?
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 5., kedd 16:09
Szerintem idén nyáron is közel nullszaldósan fogunk kijönni az átigazolásokkal.Berti írta:Most nyáron is garantálom, hogy legalább 100 milliót el fog költeni. Legalább.
Morata esetén nem költenénk el hasznosan, Dybala esetében viszont igen. De én is megelégednék Patoval.Berti írta:Egy másik csatár kérdés már 1-2 éve lóg a levegőben, akkor miért ne költenénk el hasznosan azt a sokmilliót?
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 5., kedd 16:08
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 5., kedd 16:06
Nem értem mi értelme van olcsóbb megoldásokon gondolkodni, mikor az elnök úgysem úgy cselekszik.morientes írta: Benzema mogè ideálisabb lenne,mint egy Morata isten tuggya hány millioèrt.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 5., kedd 15:58
Mint sárgaláz a lepratelepre.Jönni fog és szükség is lesz rá.
Pato mindig is jo játèkos volt,a sèrulèsek tettek be neki,utánna egyre ès egyre nehezebben tudta magát osszeszedni,ami nem is csoda.Patot most egy meccs miatt ne könyveljük már el jó játékosnak..
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 5., kedd 15:50
Patot most egy meccs miatt ne könyveljük már el jó játékosnak..hehe írta:pogbát meg patot hozzuk nyáron.
más nem kell.
a szemetet meg kihajintjuk kukába.
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 5., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 5., kedd 14:54
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. április 5., kedd 14:53
Miért?Dupla D írta:reméljük nem.Babinho írta:Persze reméljük, hogy Zizoun múlik a döntés, ekkor kíváncsi vagyok, hogy ő számolna e vele
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 5., kedd 14:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 5., kedd 14:49
reméljük nem.Babinho írta:Persze reméljük, hogy Zizoun múlik a döntés, ekkor kíváncsi vagyok, hogy ő számolna e vele
HozzászólásSzerző: Babinho » 2016. április 5., kedd 14:48
Szted nem jön?Realista24 írta:Morataval ne számolj.Babinho írta:Még a KP rendben is lenne.
Casemiro-Modric-Kroos-Pogba-Kovacic-Asensio
Na de a BBC mögé karcsú a Jesé-Lucas-Morata, pedig egyenként mindegyik jól teljesít kiegészítő emberhez képest. De ide kellene egy Auba amelyik mindhárom posztra valós alternatíva lehet, ha valaki a császárok közül kidől vagy alul teljesít.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 5., kedd 13:55
Morataval ne számolj.Babinho írta:Még a KP rendben is lenne.
Na de a BBC mögé karcsú a Jesé-Lucas-Morata, pedig egyenként mindegyik jól teljesít kiegészítő emberhez képest. De ide kellene egy Auba amelyik mindhárom posztra valós alternatíva lehet, ha valaki a császárok közül kidől vagy alul teljesít.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 5., kedd 13:54
Assensiot is oda teheted a BBC moge, mint altenativat. Ugy mar nem olyan rossz. Auba hat nem tudom, csatarnak kivallo, jobboldalra meg talan-talan, baloson talan meg nem is jatszott.Babinho írta:Még a KP rendben is lenne.
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem