Gondolkozok most vásárláson, kb. ennyiért még bele is férne és ezek tetszettek mindig is.
Mobilarénán igen dicsérik és különösen ajánlott plecsnit kapott anno.
Valakinek esetleg valami tapasztalat, vélemény?

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2016. április 9., szombat 20:40
HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 6., szerda 11:38
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 4., hétfő 14:36
Érdemes itt körülnézni szerintem: http://mobilarena.hu/tema/nagy_fejhallg ... _1-50.html Én a füllhallgató topicból néztem ki a mostani fülesemet. Meg vagyok vele elégedve.mocsok írta:haligali.
elromlott a fejhallgatóm úgyhogy sürgősen újat keresek, de természetesen nem értek hozzá.
eddig egy akg k404-esem volt, évek óta megvan és imádtam.
15 ezernél többet nem nagyon tudok rászánni.
jó lenne ha összecsukható lenne, mert utcán hordanám.
most így kapásból ezt találtam ami elég jónak tűnik: http://www.edigital.hu/hifi-fejhallgato ... 56112.html
vélemények?
HozzászólásSzerző: mocsok » 2016. április 4., hétfő 14:23
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 3., vasárnap 21:13
Lebuktam...ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 21:00
ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. április 3., vasárnap 20:56
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 3., vasárnap 20:51
Asszem a dezodor használati témát sikerült alulmúlni, vagy felül?ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 20:51
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 3., vasárnap 20:50
Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrt
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 3., vasárnap 20:48
Nekem ennek az elődje van https://www.arukereso.hu/hajvago-szakal ... 75930977/#. Lehet hálózatról is és aksiról is üzemeltetni. Maximálisan meg vagyok elégedve. Az elődje csak aksis volt, kb 10 évet bírt___Samy___ írta:Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 3., vasárnap 20:47
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 3., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 20:42
Az lehetAzt még lehet én ajánlottam
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 3., vasárnap 20:41
Azt még lehet én ajánlottam___Samy___ írta:Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. április 3., vasárnap 20:40
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem