Elektronika
- mocsok
Re: Elektronika
haligali.
elromlott a fejhallgatóm úgyhogy sürgősen újat keresek, de természetesen nem értek hozzá.
eddig egy akg k404-esem volt, évek óta megvan és imádtam.
15 ezernél többet nem nagyon tudok rászánni.
jó lenne ha összecsukható lenne, mert utcán hordanám.
most így kapásból ezt találtam ami elég jónak tűnik: http://www.edigital.hu/hifi-fejhallgato ... 56112.html
vélemények?
elromlott a fejhallgatóm úgyhogy sürgősen újat keresek, de természetesen nem értek hozzá.
eddig egy akg k404-esem volt, évek óta megvan és imádtam.
15 ezernél többet nem nagyon tudok rászánni.
jó lenne ha összecsukható lenne, mert utcán hordanám.
most így kapásból ezt találtam ami elég jónak tűnik: http://www.edigital.hu/hifi-fejhallgato ... 56112.html
vélemények?
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Lebuktam...ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.

- ___Samy___
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.

menj aludni,tuti rád fér, mert ahogy viselkedtél a megy a meccs topikban tegnap....

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Asszem a dezodor használati témát sikerült alulmúlni, vagy felül?ziro4vr írta:Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrtFúj.

- ___Samy___

Made my day :Đ
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Jó de mi arcról beszélünk nem intímnyírásról.Kerlon írta:én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrt

Nem illik.
Nekem ennek az elődje van https://www.arukereso.hu/hajvago-szakal ... 75930977/#. Lehet hálózatról is és aksiról is üzemeltetni. Maximálisan meg vagyok elégedve. Az elődje csak aksis volt, kb 10 évet bírt___Samy___ írta:Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
én valami ezeréves philips hajvágóval nyomom, zsinóros :Đ de nem tép, nem húz, nyír szépen, pedig a karbantartása csak annyi, hogy lesöpröm róla a szőrt
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ___Samy___
Ha kicsit is hasonlítasz az avádra, még el is hiszem...

- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Én is hajvágóval dolgozom meg, mondjuk én olyan jóképű vagyok, hogy mindegy is milyen a pacek.
Egy jó remingtonnal vagy philipssel nem lőhetsz mellé. Jó, 8k<

Egy jó remingtonnal vagy philipssel nem lőhetsz mellé. Jó, 8k<
Nem illik.
- ___Samy___
Hajvágóval elég nehézkes fazont vágni az arcomon, szóval azokat kilőném.
Amúgy én is pont ezt néztem, de 20-at biztos nem adok ilyesmiért. Akkor inkább továbbra is borotválkozok.
Az lehetAzt még lehet én ajánlottam

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Azt még lehet én ajánlottam___Samy___ írta:Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.

- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Nekem is Remingtonom van 2-3 éve, de nem kifejezetten csak szakállvágó, hanem hajvágó is. Viszont az enyém elemes, de nem volt egyáltalán drága, ha jól emlékszem 6-7 ezer volt, problémám eddig nem volt vele.

"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Én ilyen célra hajvágót vettem. Hajat is tudok vele vágni, meg ha borostásan akarom meghagyni, arra is tökéletes.___Samy___ írta:Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.

http://www.edigital.hu/hajvago/philips- ... 54095.html
Én ezt vettem, nekem bevált eddig.
- ___Samy___
Szakál vágókkal hogy álltok? Használ valaki? Ha igen, tudnátok nekem ajánlani egy párat? Volt egy Remingtonom, egy év után beszart benne az akksi, aztán már egy ideje nincs gépem.
Amúgy kiterjesztésnél csak simán fogod az ablakot és áthúzod (jobbra-balra, ahogy be van állítva) a másik kijelzőre. Mondjuk film esetében felesleges ugye a kiterjesztés.
K
K
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Menjé' má'!ziro4vr írta:Nem.

Ebben a témában nem vagyok egyszerű eset, mert nem értek a műszaki cuccokhoz. Csak simán bedugtam a kábelt, azt' jóccakát.nem lehet, hogy kiterjesztettre állítottad be és nem húztad át a TV-re?

Király, köszöntem a segítséget!Windows gomb + P, a felugró panelben pedig a képernyő megkettőzésére kell menni. A tünetek alapján az lehet a gond, hogy most kiterjesztett asztal van.

De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero