Hmmm... Kergetem a labdát vagy 20 éve de ezt a szabályt még nem hallottam, de ha így van akkor oké.nmate írta:Kiveséztük, nem volt les. Kapuskirúgás.Géci írta: uru 5m-es lesen állt

HozzászólásSzerző: Géci » 2016. április 4., hétfő 17:05
Hmmm... Kergetem a labdát vagy 20 éve de ezt a szabályt még nem hallottam, de ha így van akkor oké.nmate írta:Kiveséztük, nem volt les. Kapuskirúgás.Géci írta: uru 5m-es lesen állt
HozzászólásSzerző: nmate » 2016. április 4., hétfő 16:59
Kiveséztük, nem volt les. Kapuskirúgás.Géci írta: uru 5m-es lesen állt
HozzászólásSzerző: Géci » 2016. április 4., hétfő 16:58
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2016. április 4., hétfő 16:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2016. április 4., hétfő 0:44
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 3., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 20:35
HozzászólásSzerző: Torquemada » 2016. április 3., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 3., vasárnap 20:00
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 3., vasárnap 19:42
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. április 3., vasárnap 19:31
Egyébként mostanáig én is azt mondom rá, hogy fault.Az...labda![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 3., vasárnap 19:30
De ha már ilyen lenézően mondod, akkor nézd meg még párszor az ismétlést, hogy megbizonyosodj az igazadról. Elpöckölte a labdát, amúgy meg a 16-oson kívül is történt. Van, aki befújja, van, aki nem. Ezt a momentumot kár szóvá tenni a játékvezetőnek.morientes írta:Az...labdaNavamiro írta:Labda volt, ezek után nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. április 3., vasárnap 19:27
Az...labdaNavamiro írta:Labda volt, ezek után nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: Sunsky » 2016. április 3., vasárnap 19:21
Mondjuk tényleg a labdát érte először Ramos...KAG írta:Navamiro írta:Labda volt, ezek után nincs miről beszélni.
De mi volt labda?!
Messi betolta mellette úgy mint a huzat
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 3., vasárnap 19:20
Hozzáért Ramos, mondjuk Messi itt haladhatott volna tovább... Bár Marcelo akkor is tisztázott volna.KAG írta:Navamiro írta:Labda volt, ezek után nincs miről beszélni.
De mi volt labda?!
Messi betolta mellette úgy mint a huzat
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 3., vasárnap 19:16
Navamiro írta:Labda volt, ezek után nincs miről beszélni.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. április 3., vasárnap 19:14
Szerintem nem azért nem fújta be, mert tisztán látta, hanem azért mert nem merte ilyen mértékben befolyásolni a meccset, főleg ilyen korai szakaszban. Ramos is rendesen összekulázta magát, mert azonnal elsprintelt onnan eszetlenül. Szerintem akár befújható lett volna, mert labdához alig ért, viszont Messit telibe találta. De örüljünk, hogy nem fújta be a bíró, ritka.ferni írta:Tisztán látszódott, hogy Ramos elpöcizte a labdát, akinek ez nem tűnt fel nézze csak vissza, innentől kezdve meg faultról nem beszélhetünk.hehe írta:ramos kitette a lábát, messi ha akart volna se tudott volna tovább menni, hiába vetődött már korábban, ráadásul kontakt is volt.
sima, egyértelmű falt, nincs is miről beszélni sztem.
Szerencsénk az volt, hogy a bíró pont tökéletes helyen állt és tisztán látta, hogy Ramos elérte a labdát.
https://youtube.com/watch?v=NVF7kp4RFSw
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2016. április 3., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 3., vasárnap 19:09
HozzászólásSzerző: ferni » 2016. április 3., vasárnap 18:57
Tisztán látszódott, hogy Ramos elpöcizte a labdát, akinek ez nem tűnt fel nézze csak vissza, innentől kezdve meg faultról nem beszélhetünk.hehe írta:ramos kitette a lábát, messi ha akart volna se tudott volna tovább menni, hiába vetődött már korábban, ráadásul kontakt is volt.
sima, egyértelmű falt, nincs is miről beszélni sztem.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem