M1Ö írta:Még pendrive-on gondolkodtam, de az is felejtős így, hogy nincsenek 4k-s filmek. Legalább is én nem találtam sehol, ha csak nem fizetek elő rá.
A pendrive-ot alapból felejtsd is el, nem tud még rendes full HD minőségű jelet sem közvetíteni, ezért kell HDMI csatlakozó pl, tehát hiába full hd a film amit felraksz rá, nem tudja olyan sebességgel olvasni róla a TV, hogy a kép úgymond akadásmentes legyen, mert míg egy HDMI akár 300 képkocka/másodperc sebességet is képes átvinni adig a pendrive a negyedét sem éri szerintem el, a külső vinyó ugyan ez a probléma, néztem HD-s filmet arról, és ugyan azt közvetlen jelen keresztűl gépről HDMI csatival ég és föld.
nincsenek 4k-s filmek. Legalább is én nem találtam sehol, ha csak nem fizetek elő rá.
Nálunk a moziban 4k-s vetítő van elsőként lett az országban (mellé az ország legszarabb vásznával, dehát ugye ők meg nem laptopról játszák le a filmet, amúgy blue ray-t nem fogsz találni HD feletti minőségben, azért sem éri meg nekik kiadni így a filmeket, mert a potenciális vevők 10%-a ha rendelkezik, hozzá való TV-vel. Tehát veszteséges lenne.