Meg kéne kérdezni Bajner Bálintot
A gyerek lehet egy hónap múlva BL-győztes lesz...
HozzászólásSzerző: torjack » 2013. április 25., csütörtök 0:08
Meg kéne kérdezni Bajner Bálintot
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. április 25., csütörtök 0:07
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 25., csütörtök 0:05
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 25., csütörtök 0:03
Tavaly nem találkoztunk Dortmund szintű csapatokkal.beckham96 írta:Ugyanez a taktikánk mióta Mou itt van. Csak tavaly kicsit gördülékenyebben ment a játék... érdekes, tavaly jó volt a taktika? Tavaly minden faszántos volt?
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 25., csütörtök 0:02
Ugyanez a taktikánk mióta Mou itt van. Csak tavaly kicsit gördülékenyebben ment a játék... érdekes, tavaly jó volt a taktika? Tavaly minden faszántos volt?De a taktika amivel kimentünk az ki hibája?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 25., csütörtök 0:00
Lehet tényleg így van.Savant írta:Ez a bizarr.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:58
persze, ha dortmund ha nem esik at a lo tuloldalara(erre Klopp garancia), akkor min. 1 golt tuti szerznek idegenben is. Raadasul Leva ezzel a 4 goljaval nagyon feljott a listan akar meg CR-t is befoghatja. Tuti oda teszik magukat is idegenben.beckham96 írta:Most olvasom, hogy Mou szerint még behozható. Én ebben azért annyira biztos nem vagyok, mint Ő (sajnos). Szeretnék annyira magabiztos lenni, de már a meccs előtt is féltem, hát még most...
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 24., szerda 23:58
Voltak hozzáállás beli problémák a játékosoknál az tény.Itt nem csak Mou baszta el, hanem az EGÉSZ CSAPAT! Nincs mit szépíteni... nem mindenért, mindig az edzőt kell okolni. Amúgy én bevallom, nem vagyok olyan nagyon sok ideje Real-drukker (szerintem a 11 év nem sok idő), de azt észrevettem, hogy mindig az kell aki nincs és mindig az a szar aki itt van...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:54
ha nem mi mennenk tovabb, akkor inkabb ok mint a bayern. Meg mindig szimpatikusabbak naluk, meg ha le is alaztak minket.Sierra írta:
Igen, pont ezt említettem meg a múltkor, hogy olyan érzésem van a Dortmunddal kapcsolatban, mintha egy nagy család lenne. Olyan bensőséges lehet a légkör, évek óta együtt van ez a kezdő, szerintem mindent tudnak egymásról a játékosok, és az edző iszonyat jól kezeli az öltözőt. Meg is lett az eredménye.
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 24., szerda 23:52
Ez a bizarr.Sierra írta:Igen, pont ezt említettem meg a múltkor, hogy olyan érzésem van a Dortmunddal kapcsolatban, mintha egy nagy család lenne. Olyan bensőséges lehet a légkör, évek óta együtt van ez a kezdő, szerintem mindent tudnak egymásról a játékosok, és az edző iszonyat jól kezeli az öltözőt. Meg is lett az eredménye.numberone1 írta:Dehat lehet, h megis, mert ott volt ez a Gotze dolog es megsem zavarta meg oket fejben. Bezzeg nalunk.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 24., szerda 23:52
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:50
realbeckham írta:
Szarabbak vagyunk, mint a Malaga![]()
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 24., szerda 23:50
Igen, pont ezt említettem meg a múltkor, hogy olyan érzésem van a Dortmunddal kapcsolatban, mintha egy nagy család lenne. Olyan bensőséges lehet a légkör, évek óta együtt van ez a kezdő, szerintem mindent tudnak egymásról a játékosok, és az edző iszonyat jól kezeli az öltözőt. Meg is lett az eredménye.numberone1 írta:Dehat lehet, h megis, mert ott volt ez a Gotze dolog es megsem zavarta meg oket fejben. Bezzeg nalunk.
HozzászólásSzerző: beckham96 » 2013. április 24., szerda 23:48
Itt nem csak Mou baszta el, hanem az EGÉSZ CSAPAT! Nincs mit szépíteni... nem mindenért, mindig az edzőt kell okolni. Amúgy én bevallom, nem vagyok olyan nagyon sok ideje Real-drukker (szerintem a 11 év nem sok idő), de azt észrevettem, hogy mindig az kell aki nincs és mindig az a szar aki itt van...Demes írta:Muci kérdés.
Szerinted ezt a meccset, nem Mourinho baszta el, hanem a játékoskeretünk rosszabb és csoda lett volna ha sikerül elverni a dortmundot?
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2013. április 24., szerda 23:48
Sierra írta:
Ennyi... Nem akkora spílerek azért. Ez a keret simán van olyan erős, mint a Dortmundé, sőt, ha a fejekben rend lenne és szervezetten működtek volna, biztos, hogy nem kapunk ki.
Nem ennyivel jobb ez a Dortmund, jók ez tény, de nem ennyivel. Mi voltunk szarok. És ez csakis Mourinho sara.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2013. április 24., szerda 23:47
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2013. április 24., szerda 23:47
HozzászólásSzerző: Adamo » 2013. április 24., szerda 23:46
HozzászólásSzerző: Savant » 2013. április 24., szerda 23:45
HozzászólásSzerző: Demes » 2013. április 24., szerda 23:44
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem