innentől csak lefelé.Hungarokatalán írta: Azért bajnokságban 1, max. 2 nehéz meccs van már csak hátra, a többi rutin feladat lesz.
Real Sociedad (i) , Valencia (o), Deportivo (i), Gijon (o), Betis (i), Espanyol (o), Granada (i)
V,D,V,D,D,V,D

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. április 3., vasárnap 14:28
innentől csak lefelé.Hungarokatalán írta: Azért bajnokságban 1, max. 2 nehéz meccs van már csak hátra, a többi rutin feladat lesz.
Real Sociedad (i) , Valencia (o), Deportivo (i), Gijon (o), Betis (i), Espanyol (o), Granada (i)
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 3., vasárnap 14:07
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 14:06
Én főként arra gondoltam, hogy elég zsúfolt a naptár és eddig is fullon pörgött a csapatotok. Nehezebb a dolgotok a BLben is, meg plusz egy kupameccs. Nem lenne meglepő ha fejben és testileg is kilennétek, nálunk meg van bőven friss játékos talán-talán a csere játékosaink is hasznosabbak. Nektek áll a zászló, de kemény hajrá lesz.palesz77 írta:szerintem azért ez a vereség nem törte meg annyira a csapatot
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 3., vasárnap 13:57
3-szor x-elhetünk még a hátralevő 7 meccsen, és akkor is megvan a bajnokság - úgy, hogy ti is és az Atma is mindent nyertek közben -, innen azért tényleg művészet lenne elbukni. Kikapni mondjuk nem lenne szabad többször, mert akkor már csak 1 botlás férne bele, de szerintem azért ez a vereség nem törte meg annyira a csapatot, hogy innen kiengedjék a srácok a kezükből.Dupla D írta:Ha pontot vesztetek a Sociedad ellen (ami azért nem lehetetlen), akkor még lehet egy nagy hajrá a bajnokságban, viszont ha behúzzátok, akkor nincs visszaút.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2016. április 3., vasárnap 13:50
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 13:31
Hát igen, egy Atlético meccsel kiegészülve jobban nézne ki.Hungarokatalán írta:Azért bajnokságban 1, max. 2 nehéz meccs van már csak hátra, a többi rutin feladat lesz.
HozzászólásSzerző: Hungarokatalán » 2016. április 3., vasárnap 13:24
Azért bajnokságban 1, max. 2 nehéz meccs van már csak hátra, a többi rutin feladat lesz.M1Ö írta: De lényeg a lényeg, hogy hátha végkimerülésben szenved a Barca, kemény meccseik lesznek.
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 13:20
Pedig lehetne...palesz77 írta:2-szer már megvertük őket, csak nem lesz egy 39. forduló is csak ezért..
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 3., vasárnap 13:11
2-szer már megvertük őket, csak nem lesz egy 39. forduló is csak ezért.. :ĐM1Ö írta:Játszanak még az Atléticoval is a bajnokságba...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2016. április 3., vasárnap 13:09
HozzászólásSzerző: Berti » 2016. április 2., szombat 18:17
Majd mikor Cholo dobbant, szerint kifog kötni egy Chelseaben vagy egy Cityben.Remy írta:Griezmann mennyivel jobb lenne egy játszó csapatban.Évről évre fejlődik, de szó szerint. Profi karrierjét nézve, évről évre több gólt lőtt.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. április 2., szombat 17:41
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. április 2., szombat 17:04
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. március 31., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: Veidt » 2016. március 31., csütörtök 17:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 31., csütörtök 14:56
HozzászólásSzerző: morientes » 2016. március 31., csütörtök 6:21
Na vègre,mèg a vègèn kis tulzással kiestek volna...sebydani írta:Csak elzavarták Neville-t végreideje volt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 30., szerda 22:11
Nem is értettem, ez olyan mintha Perez igazolta volna le nekiksebydani írta:Csak elzavarták Neville-t végreideje volt.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 30., szerda 18:53
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 29., kedd 18:46
Valasztani is eleg jol tudnak mondjuk, szerintem egyik csapatban sem volt annyi jo 9-es az utobbi evekben Europa szerte, mint naluk. Torres ota mindenkit tokeletesen tudtak potolni, pedig tolta ott egy top Forlan, Aguero, Falcao, Costa.. Costat mondjuk ruhellem, de ha elkapja a fonalat, akkor jo teljesitmenyre kepes - a parsztsagai melle. Kivancsi leszek Griezmannt is tudjak-e majd potolni. Ott van ugye Vietto is, aki iden eszmeletlen szerencsetlen, olyan loveseit fogjak sokszor, ami 99%-ban gol, ugyhogy en meg ot se irnam le egyelore, mert mezonyben sok jo megoldasa van, es nagyon fiatal meg.Sierra írta: Mindenkit szépen legombolnak. Először Torres, aztán Aguero, majd Falcao, végül Diego Costa, most meg ez a Dzsekszon gyerek, tudják hogyan kell eladni.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem