Ki a zseni, ha Ő nem? Üde színfolt a mai fociban, olyanokat tud, amit nem sokan. Csak kezelni kell, formálni, tanítani. Ezeket elvileg Zidane meg tudja oldani. Persze ehhez kell Isco is, de szerintem lesz hozzá állása, bármennyire dühöng most, meg szenved a pályán.morientes írta:
Egy ujabb
Ha nem lenne benne alázat, akkor nem tette volna oda magát tavaly egy teljesen idegen poszton, ahol rengeteget zárt vissza Marcelo helyére. Meg van benne, csak idén valami elment rossz irányba. Szerintem kezelhető még a helyzet. Azt ha ne adj Isten eladják szezon végén, akkor már mindegy. De nem 3 éve játszik rosszul, hogy reménytelen legyen. Özil pl évről évre lett egyre gyengébb és benne tényleg nincs akarat. Az Ő eladása érthető volt, Isco más még egyelőre.morientes írta:Ja,az alázat.Az nincs.
Az is érthető volt, hogy tegnap Jesé jött és nem Isco vagy James. Ez ellen a Barca ellen rá volt szükség, az Ő erősségeire. Iscoval meg James-szel csak tököltünk volna k.pályán, Jesé meg nekik ment mint az állat. Ezért is hatalmas plusz Zizounak, hatalmas húzás volt. Kis túlzással Jesé volt a nyerő ember.
Meg még egy plusz Zidane-nak az, hogy nagyon teszett ez a 4-1-4-1-es védekezés a 2. félidőben. Működött és ez az Ő újítása, mert ilyet még nem láttam a csapattól.