HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 3., vasárnap 17:48
előre leszögezem, hogy nem a magaslóról beszélek vagy ilyesmi, meg nem rosszindulat, de..
LE azért közel sem akkora edző, mint aminek már be lett állítva. nem rossz edző, véletlenül nem triplázik senki, stb.. de idén a faszi abból állt a meccseken, hogy rakitic le arda be, iniesta le sr be, alves/alba le vidal/mathieu be. és ezek váltogatva, néha masch fentebb, hogy busquets is üljön és akkor hátul a belga, (arda előtt rafinha) de ennyi. minden egyes meccsen ez ment. és most nemtudom, hogy milyen fáradtság jött elő a barcán ott elől a hármason (lehet a válogatott meccsek miatti utazás, nemtudom) de egyértelműen fáradtak voltak ott elől és indiszponáltak. messinek egyik leggyengébb klasszikusa volt sztem. szóval csak azt akarom mondani, hogy ha az msn-t felrakta kezdőként, akkor bizony azok ott is maradtak 90 perceken keresztül. sztem egyszer nem merte lehozni egyiket sem még 2-3 percekre sem. persze így faszábban mutatnak az 5-6-7 lőtt gólok, meg hogy az msn 986203 gólt lőtt, stb.. de azért na, lehet majd ennek még hátulütője is, később ez kiderül, mondjuk majd most áprilisban.
nálunk azért nem egyszer lett lecserélve benzema, de még bale is. volt hogy ronaldo is lejött bőven idő előtt. bale és benzema ráadásul minimum a szezon 1/3át kihagyták eddig, de bale esetében még keveset is mondtam sztem. és erről beszéltem pár hete, hogyha elkerülik a sérülések a csapatot, ha cr hozza a szokásos gól/meccsét akkor egy "friss" bale és benzema nagyon nagyot érhet tavasszal. (hab a tortán - persze nem elkiabálva - de kezd összeállni a csapat, van akarat, van hit és cél, van egyensúly - puszi casemiro - ezek mind számítanak).
szóval csak azt akartam mondani, hogy LE meccs szituációban annyit mutat, hogy őrjöng minden egyes ítéleten és hozza az "alibi mindig ugyanaz" cseréket és elől meg majd megoldja az msn. én ennyit látok tőle. hangsúlyozom én.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91