Mit írt?Toti írta:guti is aktivizálta magát twitteren![]()

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 3., vasárnap 0:14
Mit írt?Toti írta:guti is aktivizálta magát twitteren![]()
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2016. április 3., vasárnap 0:11
Vagy, hogy Isco meg James kikerült végre a képből. Nyilván Casemiro is dob az összképen, nem is kicsit, de azért az lényeges dolog, hogy olyan emberek játszanak a középpályán akiknek hasznát is veszed.Ja es ugye mennyit szamit egy ember az az a vkp szerepe.
HozzászólásSzerző: Toti » 2016. április 3., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: miro » 2016. április 3., vasárnap 0:10
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 3., vasárnap 0:08
Ok, igy mar ertheto, h nem volt les. Nem figyeltem,h kapus kirugas volt.A kirúgásnál nincs les. Nincs játékban a labda, ugyan olyan, mint a bedobás.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 3., vasárnap 0:06
Mondjuk ezt én pont nem így láttam. Szegénynek a gólig ha 2 jobbacska megmozdulása volt, akkor lehet sokat mondok. A többit adom.lestat írta: Benzema nagy volt ma is...rengeteg labdat megtartott...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 3., vasárnap 0:01
ZZ>>>>>>>Mou>>>>>Pelle>>>>rühes kutyámajom>>>>>>>Bbeno fmben>>>>>Benitez
Na es a Neymar betamasztasa, amikor lesrol jott vissza? szerintem azt is benezte rendesen.Messi eset sim, látható szabad a 16-os szélén. Ramost már rég kilehetett volna tenni. Bale gólja totál szabályos. Csak ennyi ami sima, vitathatatlan óriási tévedés a maradék 120 alap hiba mellett.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 2., szombat 23:58
Borulj a keblemre ÍKerlon, egyek cfGÍUNK.Kerlon írta: 100%zomborista
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2016. április 2., szombat 23:57
A kirúgásnál nincs les. Nincs játékban a labda, ugyan olyan, mint a bedobás.KAG írta:Meg én az elején lévő kapuskirúgásnál kattogtam. Ha ott Neymar(?) nem volt 10 méteres lesen, akkor egyen sem.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. április 2., szombat 23:55
Ez jovore fog kialakulni, amikor mar teljesen az o stabja fogja felkesziteni a csapatot fizikalisan es le akaszt a kp-ra legalabb 2 embert...mert jelenleg a motor az ami nagyon lefele log ki.___Samy___ írta:Védekezésben mindenképp nagy volt a kontraszt az eddigi idegenbeli meccsekhez képest. Azt már szemmel láthatjuk, ha vagy csak támadással (hazai pálya), vagy ha csakis a védekezéssel foglalkozunk többnyire, akkor azok mennek. A kettő vegyítése, átváltása között vannak még problémák.
Nekem jo erzeseim vannak a meccsek kapcsolatosan.
Eloszor is ma bajnok lesz a fradi.![]()
![]()
![]()
Aztan nyerunk a Camp Nouban!![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 2., szombat 23:54
100%zomboristarealistahuni írta:Egyébként szerintem rosszabb se. Azért sokszor tudtak veszélyesek lenni annak ellenére, hogy pl. Messin látszott hogy nincs 100%-os erőnlétben a válogatott miatt. Szerintem ha BL-ben találkozunk velük jobbak lesznek mint amilyenek voltak ma, bár mi is javulhatunk még hozzáteszem. Nagyon leegyszerűsítve meg lehet fogni őket ha túléled a rohamaikat majd kihasználod a helyzeteket.Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. április 2., szombat 23:52
Hát az utolsó 10 percig egy xes meccs volt. teljesen reális volt a döntetlen.Egyébként szerintem rosszabb se.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. április 2., szombat 23:46
Egyébként szerintem rosszabb se. Azért sokszor tudtak veszélyesek lenni annak ellenére, hogy pl. Messin látszott hogy nincs 100%-os erőnlétben a válogatott miatt. Szerintem ha BL-ben találkozunk velük jobbak lesznek mint amilyenek voltak ma, bár mi is javulhatunk még hozzáteszem. Nagyon leegyszerűsítve meg lehet fogni őket ha túléled a rohamaikat majd kihasználod a helyzeteket.Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2016. április 2., szombat 23:35
Hát ma biztos nem volt jobb a Barca.Hat jobb volt a Barca, de a vegeredmeny a lenyeg.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2016. április 2., szombat 23:34
HozzászólásSzerző: hala real » 2016. április 2., szombat 23:29
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. április 2., szombat 23:25
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 2., szombat 23:25
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 2., szombat 23:25
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. április 2., szombat 23:24
Jelenlévő fórumozók: 31 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem