Pár napja olvastam valahol, hogy Ronaldo eladta a Manchesteri házát. Meg nem mondom hol, de pár napja volt. Pár perce meg lehozta az AS is, hogy most nem tudom pontosan, hogy árulja vagy már el is adta, de szerintem a lényeget ki lehet belőle venni.

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 19., péntek 14:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. július 19., péntek 14:43
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. július 19., péntek 14:38
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. július 19., péntek 14:35
Sokan elfelejtik, hogy mennyit számít a helyi szurolók véleménye, akik Callejon-t is éltették az elmúlt két évben, kb csak azért, mert valamikor castillás volt... És Morata "még" nem bukott meg Madridban, így tőle sokat várnak. Perez se véletlenül nyomja ezt a nagy spanyolosítást, már nagyon elvárta ezt a nép.
HozzászólásSzerző: Reaper's Scythe » 2013. július 19., péntek 14:08
HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. július 19., péntek 14:01
HozzászólásSzerző: teszler » 2013. július 19., péntek 13:58
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 19., péntek 13:49
Ebben a kérdésben egyébként a spanyol média is megosztott; egyik nap kizárják egy új csatár érkezését, leigazolását, a másik nap pedig megerősítik --> az AS szerint ma pl. ismét terítéken egy új 9-es, Suárez favoritként!Felesleges csatárt igazolnunk, van egy Ronaldonk, aki lő egy rakás gólt.
HozzászólásSzerző: realcamp » 2013. július 19., péntek 13:47
HozzászólásSzerző: JackeL » 2013. július 19., péntek 13:41
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 19., péntek 13:11
La Fiorentina hizo oficial el traspaso
Jovetic ya es jugador del Manchester City
Na akkor a Real Madriddal is szóba hozott Jovetic is Cityé, míg Rooneyt a MU. nem hajlandó semmiképp sem elengedi (akkor jöhet José papa B-terveEl United cuenta con su estrella
Rooney no está en venta
David Moyes asegura que cuenta con el atacante
HozzászólásSzerző: kimber » 2013. július 19., péntek 13:08
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2013. július 19., péntek 12:57
HozzászólásSzerző: rinaldo » 2013. július 19., péntek 12:56
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. július 19., péntek 12:48
HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. július 19., péntek 12:42
Jól van; szokásos meddő, már-már értelmetlen vita! Mi az hogy nem veszem figyelembe, szó nem volt ilyenrőlNem vagdalkoznak a nagy világban, hanem nincsenek beszarva attól, hogy egy FÉL(!!!!!) szezont rizikózzanak. Sajnálom, ha neked ez nem világos. Az meg még mindig felfoghatatlan, hogy a világ legjobbját nem veszed figyelembe, mert szélső támadó, de a többi csapatnál még ilyen 1 gólos Welbeck is szóba jöhet. Csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem kettős mércézünk.
(tudtommal CR is az)! A fenti rizikóval meg csak annyi problem van, hogy bőven elég lehet ahhoz, hogy a bajnokságot idén is idő előtt elbukjuk (arról már nem is beszélve, ha a télen a kívánságlista élén álló Suárez /vagy bárki más, aki valóban erősítés lehet/ már nem az aktuális csapatot erősíti, vagy épp nem lesz eladó); építkezés ide vagy oda reális és igen is elvárható célkitűzés a bajnoki arany most is!Itt az alapkérdés az volt, hogy az alapemberek helyett kik ugranak be?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. július 19., péntek 12:36
Ezt nagyon jol leirtad, en is pont igy gondolom.legendary írta:Cserecsatárnak ideális a feltörekvő, fiatal tehetség (a Realnál Morata és Jesé bőven ilyen), illetve a kiöregedőfélben levő vagy alapvetően kezdő csatárnak alkalmatlan valaki. Baromira nem a világklasszis. Ha a Real venne egy Klosét, Drogbát, Sahát, akik esetleg tűrik a padot, mert kevesek hosszabb távon kezdőnek, de azért még van bennük spiritusz, akkor azt mondom, oké, simán működhet faszán. De az, hogy egy alapvetően többre hivatott valaki stabilan padozzon - na, az sehol se működött hatékonyan. Sehol.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. július 19., péntek 12:27
aláírom, hogy ez a szezon kevés volt tőle is, de inkább csak magához képest, a többi csatárhoz viszonyítva még ez is jónak mondható teljesítményMatt009 írta:Samy: Az a szezon boven eleg lenne tole. De jelenleg 4 evebol van joindulattal 1,5 ertekelheto ev. Ez baromi keves. Nekem nem csak jo kepessegu csatar kell elore, hanem aki stabilan hoz egy elfogadhato szintet a jo kepessegei mellett is. Ez alatt meg nem azt ertem, hogy nem fer bele 1-2 gyengebb meccs, hanem azt, hogy a szezon vegen osszesegeben azt mondhassam, hogy tobbe-kevesbe elegedett vagyok Benzemaval. Na mar most ez iden nem volt igy. Nem csak a golok, de jo jatek is hianyzott tole.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. július 19., péntek 12:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. július 19., péntek 12:12
Higuaín a B terv a mai hírek szerint.Chelsea - Egyedül Rooney-t akarják, senki mást
Jelenlévő fórumozók: 228 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem