http://casio.timecenter.hu/casio+orak/e ... ak/?mid=20
HozzászólásSzerző: RaúlRealMadrid » 2016. április 28., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: kiserik » 2016. április 28., csütörtök 15:20
Én nem rég vettem egy ilyet: http://www.shiels.com.au/citizen-eco-dr ... eview-form. Csak ajánlani tudom. 40-ből házhoz hozták.Caraway írta:Múltkor téma volt itt az óra. Tudnátok nekem ajánlani olcsóbb, de kicsit minőségibb órákat? (kb max 50 ezer huf)
Szeretnék vennni egy szép bőszíjasat, de de nem vagyok otthon ebben a témában, így nem szeretnék zsákbamacskát.
Köszi előre is!
HozzászólásSzerző: eReMA » 2016. április 28., csütörtök 14:41
Nagyon szeretem a Tissot órákat, de nekem ez túl nőies... Olyan Miranda.hehe írta:vegyél egy ilyet:
http://forum.watch.ru/attachment.php?at ... 1368522027
szerk.: ja hogy nem 500, hanem 50?![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. április 28., csütörtök 9:36
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 28., csütörtök 9:04
De legalább volt egy jó órája.ziro4vr írta:Aztán mire kiérsz vele már le is lopták a csuklódról.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 28., csütörtök 8:55
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. április 28., csütörtök 8:48
Kvarc vagy automata? Kell-e zafír üveg?Caraway írta:Múltkor téma volt itt az óra. Tudnátok nekem ajánlani olcsóbb, de kicsit minőségibb órákat? (kb max 50 ezer huf)
Szeretnék vennni egy szép bőszíjasat, de de nem vagyok otthon ebben a témában, így nem szeretnék zsákbamacskát.
Köszi előre is!
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. április 28., csütörtök 8:31
MVMT, Arvo. Mindkettő a "gazdaságos" kategóriát képviseli. Előbbivel van is tapasztalat, és postával, vámmal meg minden túróval 50k, és csak egy hónap után ugyan, de úgy érzem az anyaghasználattal sem vacakoltak. Mondjuk nekem nincs meg olyan rég még. Arvo-ra csak a napokban bukkantam rá, árban ugyanaz, kevesebb szép van mint a MVMT-ből, de itt is akad 1-2 gyöngyszem. Hátrányuk, hogy itthon nem tudod felpróbálni őket.Caraway írta:Múltkor téma volt itt az óra. Tudnátok nekem ajánlani olcsóbb, de kicsit minőségibb órákat? (kb max 50 ezer huf)
Köszi előre is!
HozzászólásSzerző: Caraway » 2016. április 28., csütörtök 8:24
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 14., csütörtök 23:03
BBeno írta:dehogy lőtték le. csak ügyesen kell keresni
azzal pl sose lehet befürödni ha cristiano ronaldo jersey-re keresel rá. kijön az összes mez ahogy illik.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2016. április 14., csütörtök 22:44
HozzászólásSzerző: KAG » 2016. április 14., csütörtök 22:19
HozzászólásSzerző: istimester » 2016. április 3., vasárnap 1:00
Nemtom. MOL felsővezető ismerősöm a "komolyabb" helyekre is a Golffal jár, hiába háromhavi fizetése az egész autó.kanye írta:Az üzleti életben ez van. Óra, öltöny, cipő. Ez olyan, hogy veszel egy VW Golfot, lemenni a Balatonra fasza, de komolyabb helyeken nem szállnék ki belőle. Akkor inkább bérelj valamit.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 1., péntek 10:27
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. április 1., péntek 10:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. április 1., péntek 8:06
Értsd úgy ziro mondandóját, hogy egyik sem tisztességes úton keresi a pénzt. A flegmázást meg hagyd a milliárdos barátaidnak, itt a pórnép ezt nem díjazza.kanye írta:Biztos keményen benne vagy, szóval nem vonom kétségbe ezeket az infókat, de azért mert valaki átlagon felül él, nem feltétlen fidesz haver.ziro4vr írta: Ezek a megmosolygó üzletemberek azok, akik elmennek ebédelni a milliós ruhában+órában, sok tízmilliós kocsival leparkolnak valamelyik fine dining fancy étterem elé, bemennek, az üzletről szót sem ejtenek, majd megállapodnak a haverral, és a milliók szépen eltűnnek, majd egy budai villa formájában újrateremnek.
Nem írtam ennek az ellenkezőjét. Egy párszázezres óra is nagyon szép, minőségi, megfelelő. Egyszerűen arról van szó, hogy van az a szint, ahol ez "kevés". Egy Audemars Piguet kalibernek nagyobb presztízs értéke van, nem konkrétan az ára miatt, sokkal inkább az anyaghasználat, az összeszerelés minősége ami lényeges. Ettől függetlenül még a Longines egy kiváló óra.rashidm írta: Én személy szerint ugyanúgy csettintenék egyet, ha mondjuk a te kezeden egy Breitling/Doxa/Longines/stb. óra lenne, mint egy Patek vagy Rolex. Főleg, ha még az én ízlésemnek is megfelel.
Azért felszínes, mert csak azt látja, hogy Rolex meg 1-2 milla, és akkor majd ezzel jampizhat. Én azért vennék 2-300k órát, mert egyrészt ennél drágábban minek, másrészt meg saját magamnak veszem az órát. Mert tetszik. Azért nem vennék 1 milláért órát hogy más azt mondja hogy te vagy valaki.
Arról nem beszélve, hogy aki ilyen órát vesz, az általában képben van a dolgokkal. Biztos vannak olyan bohócok akik nyertek a lottón, és megvettek egy Rolexet aztán mutogatták mint a hülyegyerekek, de szerintem ez nagyon kevés.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. április 1., péntek 7:33
HozzászólásSzerző: kanye » 2016. április 1., péntek 0:08
Biztos keményen benne vagy, szóval nem vonom kétségbe ezeket az infókat, de azért mert valaki átlagon felül él, nem feltétlen fidesz haver.ziro4vr írta: Ezek a megmosolygó üzletemberek azok, akik elmennek ebédelni a milliós ruhában+órában, sok tízmilliós kocsival leparkolnak valamelyik fine dining fancy étterem elé, bemennek, az üzletről szót sem ejtenek, majd megállapodnak a haverral, és a milliók szépen eltűnnek, majd egy budai villa formájában újrateremnek.
Nem írtam ennek az ellenkezőjét. Egy párszázezres óra is nagyon szép, minőségi, megfelelő. Egyszerűen arról van szó, hogy van az a szint, ahol ez "kevés". Egy Audemars Piguet kalibernek nagyobb presztízs értéke van, nem konkrétan az ára miatt, sokkal inkább az anyaghasználat, az összeszerelés minősége ami lényeges. Ettől függetlenül még a Longines egy kiváló óra.rashidm írta: Én személy szerint ugyanúgy csettintenék egyet, ha mondjuk a te kezeden egy Breitling/Doxa/Longines/stb. óra lenne, mint egy Patek vagy Rolex. Főleg, ha még az én ízlésemnek is megfelel.
Azért felszínes, mert csak azt látja, hogy Rolex meg 1-2 milla, és akkor majd ezzel jampizhat. Én azért vennék 2-300k órát, mert egyrészt ennél drágábban minek, másrészt meg saját magamnak veszem az órát. Mert tetszik. Azért nem vennék 1 milláért órát hogy más azt mondja hogy te vagy valaki.
HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 31., csütörtök 22:26
És az étteremben kérnek egy steak-et, véresen, mert úgy hallották a filmekben, majd visszaküldetik a szakácsnak, mert, hogy ez nyers. Igaz történet (sajnos).ziro4vr írta:Ezek a megmosolygó üzletemberek azok, akik elmennek ebédelni a milliós ruhában+órában, sok tízmilliós kocsival leparkolnak valamelyik fine dining fancy étterem elé, bemennek, az üzletről szót sem ejtenek, majd megállapodnak a haverral, és a milliók szépen eltűnnek, majd egy budai villa formájában újrateremnek.kanye írta:Azért egy párszázezres órával igencsak megmosolyognak komolyabb helyeken.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 31., csütörtök 22:20
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem