Divat

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Divat

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 31., csütörtök 22:10

kanye írta:Azért egy párszázezres órával igencsak megmosolyognak komolyabb helyeken.
Ezek a megmosolygó üzletemberek azok, akik elmennek ebédelni a milliós ruhában+órában, sok tízmilliós kocsival leparkolnak valamelyik fine dining fancy étterem elé, bemennek, az üzletről szót sem ejtenek, majd megállapodnak a haverral, és a milliók szépen eltűnnek, majd egy budai villa formájában újrateremnek. :lol:
Nem illik.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 31., csütörtök 21:49

Ez szép volt Remy! Én is így gondolom teljesen.

És amit rashidm is írt, utolsó mondatát nagyon adom,és én erre a magatartásra céloztam a "rongyrázás" szóval.
Persze aki tudja vegye meg, de aki ez alapján ítél meg valakit...az lelkiszegény ember, és szánalmas.
Ezek az emberek csak a névre mennek,meg a logóra...elévágnál egy brm r50-gulf órát, azt se tudná kb miaz, holott egy 25k dolláros cucc.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 31., csütörtök 21:06

Remy írta:Igazából ez egyéni dolog. Meg amúgy se minden a pénz. Felőlem jöhetne valaki elém egy Bugatti Veyronnal, előbb vennék és próbálnék ki (értsd úgy hogy mindkettőre lenne pénzem) egy 67-es Shelby GT 500-ast vagy egy Dodge Chargert. Töredékébe kerülne az egész verda, de a hozzám passzoló stílust ez adná. Szóval rávetítve ezt az órákra, ha annyi pénze lenne az embernek, hogy képes lenne 1-2 milláért is órát venni, akkor se biztos, hogy olyat vennék, mert lehet, hogy 3-500 ezerért hozzám közelebb álló, vagy konkrétan az én stílusomhoz passzoló órát találnék. És ezzel kevesebb lennék? Nem hiszem...

---> Magának feleljen meg ilyen téren az ember, ne másoknak. :hmmm:
Pontosan, ennyi a lényeg. Illetve én még azzal egészíteném ki, hogy magamat ismerve én azért venném/hordanám az órát, hogy használjam, tudjam mennyi az idő. Nem mutogatásért.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 31., csütörtök 21:00

Remy írta:Igazából ez egyéni dolog. Meg amúgy se minden a pénz. Felőlem jöhetne valaki elém egy Bugatti Veyronnal, előbb vennék és próbálnék ki (értsd úgy hogy mindkettőre lenne pénzem) egy 67-es Shelby GT 500-ast vagy egy Dodge Chargert. Töredékébe kerülne az egész verda, de a hozzám passzoló stílust ez adná. Szóval rávetítve ezt az órákra, ha annyi pénze lenne az embernek, hogy képes lenne 1-2 milláért is órát venni, akkor se biztos, hogy olyat vennék, mert lehet, hogy 3-500 ezerért hozzám közelebb álló, vagy konkrétan az én stílusomhoz passzoló órát találnék. És ezzel kevesebb lennék? Nem hiszem...

:agree: így van, szebben se fogalmazhatnád meg. Mondjuk az üzleti élet kicsit más, de se vagy beskatulyázva teljesen.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 31., csütörtök 20:58

Igazából ez egyéni dolog. Meg amúgy se minden a pénz. Felőlem jöhetne valaki elém egy Bugatti Veyronnal, előbb vennék és próbálnék ki (értsd úgy hogy mindkettőre lenne pénzem) egy 67-es Shelby GT 500-ast vagy egy Dodge Chargert. Töredékébe kerülne az egész verda, de a hozzám passzoló stílust ez adná. Szóval rávetítve ezt az órákra, ha annyi pénze lenne az embernek, hogy képes lenne 1-2 milláért is órát venni, akkor se biztos, hogy olyat vennék, mert lehet, hogy 3-500 ezerért hozzám közelebb álló, vagy konkrétan az én stílusomhoz passzoló órát találnék. És ezzel kevesebb lennék? Nem hiszem...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

rashidm
Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 31., csütörtök 20:52

kanye írta:Azért egy párszázezres órával igencsak megmosolyognak komolyabb helyeken. Egy normális öltöny kerül ennyibe.

Ez persze nyilván nem azt jelenti hogy párszázért nincsenek minőségi órák.

csababarca írta: Egy másfél millás patek philippe replika ezerszer gázabb,mint egy félmillás Longines pl.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem az ára miatt lesz egy óra jó, persze aki felszínes annak az számít, az ilyen embereknek javaslom,hogy az árcédulát is hagyják rajta a laikusoknak :mrgreen:
Ha valakinek tetszik egy milliós óra, és megengedheti magának, akkor az miért felszínes? 10 milliós kocsit se vegyél akkor ilyen alapon, egy fapados Suzuki is elgurul.

Én személy szerint ugyanúgy csettintenék egyet, ha mondjuk a te kezeden egy Breitling/Doxa/Longines/stb. óra lenne, mint egy Patek vagy Rolex. Főleg, ha még az én ízlésemnek is megfelel.

Azért felszínes, mert csak azt látja, hogy Rolex meg 1-2 milla, és akkor majd ezzel jampizhat. Én azért vennék 2-300k órát, mert egyrészt ennél drágábban minek, másrészt meg saját magamnak veszem az órát. Mert tetszik. Azért nem vennék 1 milláért órát hogy más azt mondja hogy te vagy valaki.

sámat

HozzászólásSzerző: sámat » 2016. március 31., csütörtök 19:28

Lehet hülyeségezni meg okosabbnak lenni, de addig, amig nem 20 milliót keres valaki havonta, nem tudja magát beleképzelni a milliós órába, a 100 milliós autóba, az 5 milliós öltönybe, stb, sorolhatnám. Rongyrázás, ugyan már.....Ha valamit szeretsz, szereted belőle a minőséget, akkor sokszor erőn felül vásárolod meg, ilyen az ember. Van olyan, aki nem erőn felül vásárolja meg ezeket a tételeket, és köztünk járnak, nem az ötös bömösben. Sajnos én nem tartozom közéjük, de van néhány közeli ismerősöm, aki bizony megkeresi ezt a pénzt.

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 31., csütörtök 19:09

Az élet iróniája, hogy a legtöbb ember mindig többnek akarja mutatni magát, ezért költenek hatalmas vagyonokat, hogy a látszat meglegyen. A "plafonon", a multimilliárdosok viszont már kb. melegítő sportcipő kombóba nyomják :D, persze nem egy tárgyaláson.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 31., csütörtök 18:05

csababarca írta:
Süti, értem a gondolatmenetet,én sem ítélem el azt aki milliókért vesz órát,sőt. Arra reagáltam,hogy egy milliónál kezdődnek az órák. Ez viszont nem igaz.
Én se erre akartam célozni mikor milliótól lelépkedtem a telefonig, hanem hogy mindent a helyén kell kezelni. :agree:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 31., csütörtök 17:18

Realista24 írta: Szépen beáltalánosítottad az üzleti világot. Sajnos nincs időm írni példákat a top management mindennapi életéről, amit személyesen tapasztalok úgy 10 éve, de meglepődnél.
Én is ebben mozgok, mondjuk nem tíz, csak pár éve. Majd ha lesz időd leírhatnád, akár itt, akár PM-ben.
Áram bekötést vállalok darido@gmail.com

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. március 31., csütörtök 17:13

Azért egy párszázezres órával igencsak megmosolyognak komolyabb helyeken. Egy normális öltöny kerül ennyibe.
És milyenek azok a "komolyabb" helyek? Legtöbb embernek ha nem adod a kezébe szerintem el se tudná dönteni hogy eredeti-e vagy ócó kínai párezres replika.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 31., csütörtök 17:10

kanye írta:
csababarca írta: Kíváncsi vagyok azokra a helyekre ahol megmosolyogják az embert egy párszázezres óra miatt. Azok az emberek annyit is érnek nálam.
Az üzleti életben ez van. Óra, öltöny, cipő. Ez olyan, hogy veszel egy VW Golfot, lemenni a Balatonra fasza, de komolyabb helyeken nem szállnék ki belőle. Akkor inkább bérelj valamit. :mrgreen:
Szépen beáltalánosítottad az üzleti világot. Sajnos nincs időm írni példákat a top management mindennapi életéről, amit személyesen tapasztalok úgy 10 éve, de meglepődnél.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 31., csütörtök 17:07

csababarca írta: Kíváncsi vagyok azokra a helyekre ahol megmosolyogják az embert egy párszázezres óra miatt. Azok az emberek annyit is érnek nálam.
Az üzleti életben ez van. Óra, öltöny, cipő. Ez olyan, hogy veszel egy VW Golfot, lemenni a Balatonra fasza, de komolyabb helyeken nem szállnék ki belőle. Akkor inkább bérelj valamit. :mrgreen:

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. március 31., csütörtök 16:53

kanye írta:Na jó, de aki olyan szinten van, hogy milliós órát tud venni, az általában nem azért veszi, hogy ezzel "villantson".

Ez a tizenéves hülyegyerekek szintje, hogy megveszik a replika Hublot-ot 20 ezerért, és mutogatják.

Ez is igaz lehet ettől függetlenül, de nem lepődnék meg, ha lenne példa ilyenre. :)
Főleg, ha valakinek hirtelen megszalad...
csababarca írta:Kíváncsi vagyok azokra a helyekre ahol megmosolyogják az embert egy párszázezres óra miatt. Azok az emberek annyit is érnek nálam.
Igen, ez is igaz, ebben viszont biztos vagyok, hogy előfordul. :roll:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2016. március 31., csütörtök 16:51

RealMadridFanatic írta:
Ha valakinek tetszik egy milliós óra, és megengedheti magának, akkor az miért felszínes?

Nem ezt írta. Akinek CSAK az ár számít, mert azzal lehet villantani, az felszínes.
Köszi, igen erről van szó. Meg arra értettem, aki ez alapján ítél meg valakit.

Kíváncsi vagyok azokra a helyekre ahol megmosolyogják az embert egy párszázezres óra miatt. Azok az emberek annyit is érnek nálam.

Süti, értem a gondolatmenetet,én sem ítélem el azt aki milliókért vesz órát,sőt. Arra reagáltam,hogy egy milliónál kezdődnek az órák. Ez viszont nem igaz.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 31., csütörtök 16:49

RealMadridFanatic írta:
Nem ezt írta. Akinek CSAK az ár számít, mert azzal lehet villantani, az felszínes.
Na jó, de aki olyan szinten van, hogy milliós órát tud venni, az általában nem azért veszi, hogy ezzel "villantson".

Ez a tizenéves hülyegyerekek szintje, hogy megveszik a replika Hublot-ot 20 ezerért, és mutogatják.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2016. március 31., csütörtök 16:43

Ha valakinek tetszik egy milliós óra, és megengedheti magának, akkor az miért felszínes?

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

kanye

HozzászólásSzerző: kanye » 2016. március 31., csütörtök 16:38

Azért egy párszázezres órával igencsak megmosolyognak komolyabb helyeken. Egy normális öltöny kerül ennyibe.

Ez persze nyilván nem azt jelenti hogy párszázért nincsenek minőségi órák.

csababarca írta: Egy másfél millás patek philippe replika ezerszer gázabb,mint egy félmillás Longines pl.
Ezzel csak azt akarom mondani,hogy nem az ára miatt lesz egy óra jó, persze aki felszínes annak az számít, az ilyen embereknek javaslom,hogy az árcédulát is hagyják rajta a laikusoknak :mrgreen:
Ha valakinek tetszik egy milliós óra, és megengedheti magának, akkor az miért felszínes? 10 milliós kocsit se vegyél akkor ilyen alapon, egy fapados Suzuki is elgurul.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 31., csütörtök 16:17

csababarca írta:Ha meg a rongyrázásról szól, meg arról,hogy húú de drága órám van, akkor inkább a 2 milla guriga pénzt rákötözném a csuklómra, egy "tárgyalás" előtt, aztán tessék, de gazdag vagyok.

Pár százezerért már igen komoly órákat lehet kapni, amikkel nem nézik ki az embert olyan körökben sem.
Egy másfél millás patek philippe replika ezerszer gázabb,mint egy félmillás Longines pl.

A család új 5ös bmwjével is megjelenhetsz bárhol, azzal már nagyon nem néznek ki sehonnan, de nem ugyanaz mint egy S merci.
Személy szerint ha lenne 2 millám CSAK órára, én is biztos több 2-300 ezresre költenék, de nem tudom elítélni azt se, aki milliókért vesz. Azok között már igazi kézműves remeket talál az ember. 1-1 festmény is irreális áron tud elmenni, és azt is csak mutogatod a nappaliba a vendégeknek. :)
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 31., csütörtök 16:03

A replikákat soha nem értettem. Aki nem ért az órákhoz, annak fogalma sincs, hogy 100k-s vagy 1 milliós óra van az illető kezén. Aki meg ért hozzá, az látja, hogy nem eredeti.

Vissza: