Ez esetben bocsánatot kérek.pheco írta:Köszikesebydani írta:A gabonira gondolt ott ahol beidézted koma, nem LewáraCsak azt az időszakot írta amikor Lewa is ott volt még, akkor volt Auba szélen.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 31., csütörtök 14:10
Ez esetben bocsánatot kérek.pheco írta:Köszikesebydani írta:A gabonira gondolt ott ahol beidézted koma, nem LewáraCsak azt az időszakot írta amikor Lewa is ott volt még, akkor volt Auba szélen.
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 31., csütörtök 14:08
Mondjuk nincs védő, aki ilyen gyenge védekezésű csapatban nem hibázik. Látjuk, hogy Varane-nak is elfogyott a csodaszere, Pepében is bőven benne voltak, most meg pláne benne vannak a hibák. De egyébként nem feltétlen rajtuk szokott elmenni a Clásico, vagy legalábbis nem jobban, mint a támadók helyzet kihasználásán. Amíg az MSN 3 helyzetből legalább egyet bevág, addig mi mondjuk olyan 6-7-ből találunk egyet (sajnos nem tudok %-os adattal szolgálni, azzal majd jön zirodannen írta:ramost a tizedik istenné tette, de szépen vissza fogja dolgozni magát oda ahol előtte volt ha így folytatja. egy jó védő, akiben sajnos mindig benne van a hiba a komolyabb ellenfelek ellen .
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2016. március 31., csütörtök 13:16
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 31., csütörtök 12:19
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. március 31., csütörtök 12:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 31., csütörtök 12:05
Nem olvastam erről.ziro4vr írta:BM-es haverom szerint Carlo vinné Pepét 10 misiért, erről hallottál valamit R24?
Igazából eladnám ennyiért, 3. védőnek jó lehetne még, de ott meg kezdő is lehet simán Boateng mellett.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 31., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 31., csütörtök 11:35
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 31., csütörtök 11:33
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 31., csütörtök 11:26
Azért, mert 10-ből 9x a nagy meccsek előtt Ramos nyilatkozik ilyet vagy azt, hogy "mindent megteszünk, hogy legyőzzük xy-t", aztán olyan bődületesen szarul játszik, hogy az hihetetlen. De ha rámcáfol a mostani meccsen, akkor nem fogom a meccs után kritizálni.Süti írta:rashidm írta:Sergio Ramos: “Remek szellemben várjuk a Clásicót”
aha, értem... akkor Ramosról fogunk kapni 1-2 gólt tuti.Vagy kiállítják.
![]()
A pofa meg a pofázás megvan, csak a teljesítmény nincs.
Ha azt nyilatkozta volna, hogy "hülyére verjük a Barcát" azt mondom oké, de ezzel mi a baj? Mit kellett volna nyilatkoznia?
HozzászólásSzerző: Süti » 2016. március 31., csütörtök 11:14
rashidm írta:Sergio Ramos: “Remek szellemben várjuk a Clásicót”
![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 31., csütörtök 11:12
Mégis mit kéne amugy mondaniuk?rashidm írta:Sergio Ramos: “Remek szellemben várjuk a Clásicót”
![]()
HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 31., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. március 31., csütörtök 10:30
Pont erre gondoltam én is.. Ilyenkor mindig ez következik..Sergio Ramos: “Remek szellemben várjuk a Clásicót”
4:0
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 31., csütörtök 9:50
4:0Sergio Ramos: “Remek szellemben várjuk a Clásicót”
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. március 31., csütörtök 9:32
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 31., csütörtök 8:02
Köszikesebydani írta:A gabonira gondolt ott ahol beidézted koma, nem LewáraCsak azt az időszakot írta amikor Lewa is ott volt még, akkor volt Auba szélen.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 31., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 31., csütörtök 0:03
Wtf?!pheco írta:Amíg Lewa ott volt még BvB-ben, akkor szélen játszott inkább, nem alkotott maradandót.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 30., szerda 22:35
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem