Ha nekem tavaly, vagy tavaly előtt, valaki azt mondja nekem, hogy hamarosan a Németek uralják európát én kiröhögöm a

omba, látva ezt a történelmi Barcát, illetve minket, egy Mou-val a kispadon stb....
Bayern München 4 - Barcelona 0
Borussia Dortmund 4 - Real Madrid 1
Szarabbak vagyunk, mint a Malaga
Ez menyire hihetetlen és bizarr. Egyszerűen felfoghatatlan

. Mindkét visszavágót természetesen megnézem, sőt reménykedem majd egy 3:0-ban :-) Ne savazzatok ez miatt. Miért ne tenném? Láttunk már ilyet. Aki meg azt mondja itt, vagy írja, hogy nem nézi, mert "mazohistaság", meg minek, meg az életbe nem juthatunk tovább, az is ugyanúgy fog a tv elé ülni, és úgy mint én, reménykedni fog... Nem is lenne Madridista, ha nem tenné. A közönségtől kell majd a hangorkán 90+ percig folyamatosan, és letámadás. Nem nagy dolog, a Dortmund is ezt csinálta. Ha ki is esünk, essünk így ki. Igen, tudom, baromira leegyszerűsítve látom a dolgokat és hülyeség, szar vagyok, de leszarom. Optimista csak lehetek, mert hogy itt a 70% nem az, és nem a mai meccs miatt, hanem úgy kb. állandóan. Rohadtul nem lehetetlen dolog továbbmenni, csak meg kell halni a pályán. Nem lustán, félgőzzel ívelgetni. Úgy kell, mint a City ellen, hátrányban, vagy tavaly a Bayern elleni vvágón az első 20 percben. Neki esni.
Német-Német BL döntőt viszont fix, hogy nem nézek meg. Csak az összefoglalót. Jó éjt