aha, értem... akkor Ramosról fogunk kapni 1-2 gólt tuti.

HozzászólásSzerző: rashidm » 2016. március 31., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: tibi18 » 2016. március 31., csütörtök 10:30
Pont erre gondoltam én is.. Ilyenkor mindig ez következik..Sergio Ramos: “Remek szellemben várjuk a Clásicót”
4:0
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 31., csütörtök 9:50
4:0Sergio Ramos: “Remek szellemben várjuk a Clásicót”
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2016. március 31., csütörtök 9:32
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 31., csütörtök 8:02
Köszikesebydani írta:A gabonira gondolt ott ahol beidézted koma, nem LewáraCsak azt az időszakot írta amikor Lewa is ott volt még, akkor volt Auba szélen.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2016. március 31., csütörtök 0:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2016. március 31., csütörtök 0:03
Wtf?!pheco írta:Amíg Lewa ott volt még BvB-ben, akkor szélen játszott inkább, nem alkotott maradandót.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 30., szerda 22:35
HozzászólásSzerző: schranzer » 2016. március 30., szerda 22:21
HozzászólásSzerző: pheco » 2016. március 30., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 30., szerda 20:23
Fantasztikus, 21 mérkőzésen pályára tudott lépni a kb. 40-ből, hát fantasztikusBale idén a leggólerősebb a Real Madridnál. A 21 mérkőzésen szerzett 15 góljával 0,7-es átlagot produkál.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 20:20
Ez így van. Viszont van olyan szisztéma, hogy működne mégis akár 433-ban is. De alapvetően igaz, hogy helyezkedésből, beindulásból él meg a sebességből, és ehhez jön idén már a fasza helyzetkihasználás.palesz77 írta:1v1 altalaban abbol all neki, hogy lefutja az emberet, betomorulo vedelmekkel szemben nem lesztek vele se elorebb szerintem. Vagy hat ugy nem, hogy a BAB - :Đ - se bontana meg nagyon vedelmeket cselezgetessel, ez a feladat maradna adott esetben Pogbara, ha jonne - szerintem mondjuk nem menne ez neki. Szerintem inkabb 442-ben lenne amugy jo Benzema melle csatartarsnak, de akkor isnhisnyozna egy Lucas fele arc, aki nekimegy a vedelmeknek - csak nala jobb kivitelben kene most nektek egy ilyen ugye. (De Ziro tobbet figyelte, szoval ha hulyeseget irtam, akkor javits legyszi.)
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 29., kedd 19:24
Ezt inkabb olyan 4231-ben Benzi kicsit arnyekban, de akkor nem csak Lucas fele gyors szelso kellene, hanem Essien,Toure fele izmok kozepre a ket csatar moge...ahogy anno volt a francia valogatottban Henry es Zizou mogott.palesz77 írta: Szerintem inkabb 442-ben lenne amugy jo Benzema melle csatartarsnak, de akkor isnhisnyozna egy Lucas fele arc, aki nekimegy a vedelmeknek - csak nala jobb kivitelben kene most nektek egy ilyen ugye.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2016. március 29., kedd 19:01
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 29., kedd 18:25
Csak golokban romlott a teljesitmenye.Remy írta:
Mondjuk tavaly rá is szolgált... Idén meg a béka segge alatt van a teljesítménye. Ha azt hozná, amit tavaly simán elégedett lennék vele. Viszont, ha nem tud fejlődni, akkor felesleges itt tartani.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 18:07
Mondjuk tavaly rá is szolgált... Idén meg a béka segge alatt van a teljesítménye. Ha azt hozná, amit tavaly simán elégedett lennék vele. Viszont, ha nem tud fejlődni, akkor felesleges itt tartani.numberone1 írta:Tavaly ilyenkor meg vedted Jamest, mint egy anyatigris.Remy írta:
Odaadjuk Jamest érte, aztán meg is vagyunk.
Viszont azzal egyetertek, h johet meg francia jatekos(ok).
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2016. március 29., kedd 18:05
Tavaly ilyenkor meg vedted Jamest, mint egy anyatigris.Remy írta:
Odaadjuk Jamest érte, aztán meg is vagyunk.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2016. március 29., kedd 18:05
A szezon egy bizonyos szakaszában el tudtam volna képzelni, hogy idén vége lehet a Cristiano korszaknak, aztán a potenciális FIFA eltiltás és Zizou érkezése óta egyre inkább sejthető, hogy sanszosabb a portugál klasszis maradása, mintsem a távozása; azzal a fejleménnyel viszont, hogy quasi "igazi gólfelelős" helyettes nem kerestetik, egyenesen fixnek mondható a helye a kezdőben továbbra is.Hát szerintem ez eddig is egyértelmű volt, de persze bármikor történhetnek meglepetések.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2016. március 29., kedd 17:01
Hát szerintem ez eddig is egyértelmű volt, de persze bármikor történhetnek meglepetések.madridronie írta:Azt gondolom, hogy ezzel egyben az is egyértelmű vált, hogy Cristiano, illetve a BBC még la. 2 évig marad a klubnál. Gyakorlatilag csupán Isco és James jövője lehet kérdés a támadó harmadból, a többi elvileg adott.A Kicker szerint Lewandowski hamarosan új szerződést ír alá bajor klubjával. A lengyel támadó 2021-ig fog hosszabbítani.
HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 16:31
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem