Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 29., kedd 20:52

Realista24 írta:akkor csak nekem van bajom azzal ha minden szar miatt egy újabb részt csinálnak?
Ha ilyet akarok nézek sorozatot vagy olvasom a képregényt. Egy mozifilm ne arról szóljon mar hogy most alapozunk, aztán a következő majd rávezet es a harmadik majd biztos nagyot szól.
Amelyik film nem állja meg a helyet önálló filmkent, az szar. Minden más belemagyarázás es elfogultság szerintem.
Részben egyetértek, részben nem. Rengeteg filmet könyvek, vagy jelen esetben képregények alapján készítenek, így vagy rendesen felvezetik, hogy a nagy egész érthető legyen, vagy besűrítik egy filmbe és senkinek se nem tetszik, se nem érti stb. Ha azt mondja a rendező, hogy én most az XY-man képregényből ezt a történetet filmesítem meg, akkor annyi felé szedje szét, amennyi felé szét kell, ne húzza egy résszel tovább, de ne sűrítse egyel kevesebbe.
Egyébként nagy divat lett ez az egész univerzumosdi, a fanok ígyis-úgyis elmennek rá, és hatalmas pénzeket akasztanak vele, ha tetszik ha nem. Inkább a mi feladatunk, hogy belekezdünk-e a nagy hájp ellenére.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 29., kedd 20:51

ziro4vr írta:Alapvetően igazad van, de ha azt nézed, itt 3 filmet látsz egybe, 3 film egy áráért. Egy marvelnél meg minden töltelék karakter kap saját filmet, az összes ugyanolyan. Csak bosszúállókból kapsz négyet. Én akkor már inkább ezt a modellt támogatom.
Három közepes helyett inkabb csináljanak egy jót.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 20:48

Alapvetően igazad van, de ha azt nézed, itt 3 filmet látsz egybe, 3 film egy áráért. Egy marvelnél meg minden töltelék karakter kap saját filmet, az összes ugyanolyan. Csak bosszúállókból kapsz négyet. Én akkor már inkább ezt a modellt támogatom.
Nem illik.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2016. március 29., kedd 20:44

akkor csak nekem van bajom azzal ha minden szar miatt egy újabb részt csinálnak?
Ha ilyet akarok nézek sorozatot vagy olvasom a képregényt. Egy mozifilm ne arról szóljon mar hogy most alapozunk, aztán a következő majd rávezet es a harmadik majd biztos nagyot szól.
Amelyik film nem állja meg a helyet önálló filmkent, az szar. Minden más belemagyarázás es elfogultság szerintem.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 20:42

Szerintem jó végpont a két batman megközelítés. Nolan filmjei kiváló minpségűek, de azok inkább a kritikusoknak szólnak, Affleck-é meg inkább majd a fanoknak talán. Jó mondjuk a sötét lovag mindenki számára klasszis film, de a felemelkedés szerintem félrement. A benginsben meg pl a verekedések értékelhetetlenek. Lényeg, hogy amíg egy pókembernél sok különbséget nem érzel, addig itt igenis lehet variálni a megközelítésekkel.
Nem illik.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2016. március 29., kedd 20:41

Ez az egyik, amit Remy írt. A másik, hogy teljesen más ez az Univerzum, mint a trilógia. A harmadik meg, hogy rengeteg a potenciál a Batman képregényekbe. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Olvastam olyat, hogy volt a BvS-ben Riddlerre utaló dolgok benne.

Amúgy sem lehet tudni, hogy mikorra tervezik az önálló filmet, nem?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 19:57

Amugy meg azert kell uj, mert ez mas Batman. Illetve az uj nem eredettortenet lesz, szoval boven kell.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2016. március 29., kedd 19:51

BvS

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagy batman fan vagyok. Nolan trilógiáját fél évente újrázni szoktam, nem tudok azzal a három filmmel betelni.
A Man of Steel-t végigszenvedtem de nagyon nem tetszett, igazából sose szerettem Supermant.
Na most így leülni e film elé.. Előre féltem tőle, sajnos kb meg is kaptam amit vártam. Nem lenne rossz, óriási benne a potenciál, de Snyder gyermeteg hibáival néhány helyen gagyi lett a film.
Nyilván baromság TDK szintű filmeket várni, még egy olyan nem lesz. Ha a vetélytársat nézzük, akkor nem lett rossz film. Gadot gyönyörű nő, adtak rá egy szexi jelmezt meg egy badass theme-t, el is mentem akkor. :mrgreen
A film legjobb jelenete amikor Batman megmenti az öreglányt, na az nagy volt.
Azt viszont nem értem,hogy Superman-t miért csak lassítva lehet a képernyőre tenni, azzal a fancsali fejével. :lol:
Ezeken felül mellőzni kellett volna Lojisz-t, meg az olyan gagyi dumákat, -hogy tudsz vérezni? -mert fogsz. Gáz.

Affleck tetszett mint Batman, de azon vitatkozni,hogy Géza Batman-e leverné Bale-ét kicsit nevetséges és teljesen értelmetlen.
Kíváncsian várom Affleck Batman filmjeit, már csak azt nem értem,hogy miért kell ilyen gyorsan csinálni Batman filmet. 4 éves a TDKR. Ez olyan mint amikor Michael Jackson-t akarják imitálni, csak rosszul jöhetsz ki a dologból.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2016. március 29., kedd 19:26

Na ma megnéztem a Spotlight-ot.
Nekem nagyon tetszett...végig fenn tudták tartani az érdeklődésemet a nyomozással kapcsolatban és át tudtam érezni az egész sulyát. Nem ajánlom persze mindenkinek. Nagyon függ hogy ki mire szeret beülni a moziba...Szórakozni tényleg vagy kicsit tanulni és értékelni. Na mind1.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!.talán a végén még hiányoltam a dolgok igazi súlyát hogy mi lett az egész egyházzal stb. De mind1. Tudjuk hogy semmi :lol:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2016. március 29., kedd 17:10

Arról van infó egyébként, hogy mikor kapunk egy kis ízelítőt a nyolcadik részből?
Volt már egy teaser .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

e.gergo
Kedvenc játékosaid: David Beckham
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: e.gergo » 2016. március 29., kedd 17:02

Az ébredő erő és az eredeti trilógia vizuális összehasonlítása, volt már? (Spoiler veszély)

Arról van infó egyébként, hogy mikor kapunk egy kis ízelítőt a nyolcadik részből? :hmmm:

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 15:57

BarçaNorbi írta:
istimester írta:
Én magát a kérdést sem értem. A Léonhoz folytatást? Minek? Mit újat lehetne hozzátenni az agyatlan hentelésen kívül?
Pl. mi lett a kislánnyal, hogyan dolgozta fel a film végi eseményeket. Nem hiányzik a folytatás, de húztak már le bőrt ennél rosszabb, de jobban kivesézett filmekről is.
Pontosan. Nem azt mondom, hogy legyen folytatás, hanem azt, hogy ezt, hogy-hogy nem folytatták, amikor manapság már szinte tényleg mindent folytatnak. Ráadásul Luc Besson sem a régi már kritikailag, így fura, hogy nem nyúlt vissza egy régebbi alkotásához, főleg úgy, hogy Portman még pont jó korban is van. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

BarçaNorbi
Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
Kedvenc csapatod: Barça

HozzászólásSzerző: BarçaNorbi » 2016. március 29., kedd 15:34

istimester írta:
Én magát a kérdést sem értem. A Léonhoz folytatást? Minek? Mit újat lehetne hozzátenni az agyatlan hentelésen kívül?
Pl. mi lett a kislánnyal, hogyan dolgozta fel a film végi eseményeket. Nem hiányzik a folytatás, de húztak már le bőrt ennél rosszabb, de jobban kivesézett filmekről is.

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2016. március 29., kedd 15:23

András93 írta:
Remy írta:Miután végignéztem, egyetlen egy kérdés jutott eszembe. Ehhez, hogy-hogy nem csináltak folytatást? :lol:
A komolyabb rendezők (egy-két kivételtől eltekintve) nem csinálnak folytatásokat, talán nem véletlenül.

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2016. március 29., kedd 15:13

hehe írta:csak megnéztem torrentről az új star warst.
valaki magyarázza meg nekem, hogy mi volt még anno pl itt köztetek is ez a sok elméletgyártás és találgatás egy ilyen faék egyszerűségű film után?
nem értem.
Hogy Kylo Ren mekkora alattomos geci.
:mrgreen:

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2016. március 29., kedd 14:35

hehe írta:csak megnéztem torrentről az új star warst.
valaki magyarázza meg nekem, hogy mi volt még anno pl itt köztetek is ez a sok elméletgyártás és találgatás egy ilyen faék egyszerűségű film után?
nem értem.
Mint most a Batmannél? :lol:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy valami családi szál rémlik, hogy Rey Skywalker-e, vagy sem. De lehetne Solo is. :mrgreen:
Remy írta:Miután végignéztem, egyetlen egy kérdés jutott eszembe. Ehhez, hogy-hogy nem csináltak folytatást? :lol:
A komolyabb rendezők (egy-két kivételtől eltekintve) nem csinálnak folytatásokat, talán nem véletlenül.

hehe
Kedvenc játékosaid: el fenomeno.
Kedvenc csapatod: a 6X-os vb.

HozzászólásSzerző: hehe » 2016. március 29., kedd 13:42

csak megnéztem torrentről az új star warst.
nem értem.
Kép
Kép
Kép

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2016. március 29., kedd 13:20

Mondjuk továbbra sem értem, miért nem lett ebből két film. Az elsőben bemutatjuk az új batmant, supermant hogy hogyan kezeli a világ, meg balfaszkodik clark kentként, aztán a végén szétverik egymást. A másodikban meg jöhetett volna doomsday, csodanő, meg a többi jl elem vagy szereplő. Tavaly már kész volt a film, a marvel biztosan kettészedte volna, hogy dupla bevételt hozzon. :lol:
Nem illik.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2016. március 29., kedd 13:06

Remy írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kénytelenek, a történet szempontjából be kell őket is hozni. A "nagyok" nem illenének bele nagyon a jelenleg ismert történetszálba (még). Amúgy szerintem jó dolog ez, mert elég sok karaktert megismerhetünk így. Darkseid felépítéséhez pedig kellenek a kicsik is.

Amúgy remélem majd Mongul-t is behozzák a jövőben, a rajzfilmben bírtam.

Illetve Lobo-val is lehetne valamit kezdeni. :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Vagy Granny-t egy Kautzky Armand szinkronnal, az is Darkseidhoz köthető. :lol: :mrgreen:

Remy
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2016. március 29., kedd 12:53

Berti írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez a Yuga Khan figura lesz a befutó szerintem, ahogy átfutottam a wikit, volt szó valami Mother Boxról, ami megmagyarázná mik voltak azok a dobozok amik eltűntek vele együtt, mikor Lexet elkapták.
Mondjuk az gáz egy picit, hogy egy ilyen háromlapos villaint hoznak be az első JL filmbe, mikor jobbnál jobb karakterek ellen harcoltak..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kénytelenek, a történet szempontjából be kell őket is hozni. A "nagyok" nem illenének bele nagyon a jelenleg ismert történetszálba (még). Amúgy szerintem jó dolog ez, mert elég sok karaktert megismerhetünk így. Darkseid felépítéséhez pedig kellenek a kicsik is.

Amúgy remélem majd Mongul-t is behozzák a jövőben, a rajzfilmben bírtam.

Illetve Lobo-val is lehetne valamit kezdeni. :hmmm:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

New England Patriots

Vissza: